Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето цени на горивата в цяла Европа и като гледам най-евтино при нас...но все пак...

http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ava-oshte.html

Във Венецуела и други страни от тоя тип цена за литър нафта 16 ст.!!! Баси спирам на бензиностанцията и викам пълни до горе за 5лв
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ето страницата във фейсбук, на която в момента се обсъжда всичко около протеста: http://www.facebook.com/#!/home.php?...group_activity
      Вече са се свързали с БТВ, някои вестници, а скоро ще има връзки и с много организации, които да подкрепят начинанието!
      Last edited by Abar7h; d.m.y г., 23:54.
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Едно цитатче от страницата:

"Здравейте!
        В предвид лавинообразния скок на горивата и ниския стандарт на живот в България, във Фейсбук се организира група против високите цени на горивата с цел национален протест за намаляне на акциза върху течните горива. Идеята е копирана в почти всички автомобилни форуми и бихме желали да ни съдействате с репортажи и съвети за законно провеждане на протеста.

НЕ! на високите цени на горивата

"ЗАЩО СЕГА ГОРИВАТА СТРУВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СТРУВАХА ПРИ БАРЕЛ от 147$ в средата на 2008-ма година, при положение, че акциза е нарастнал само с 3-4 стотинки в цената на литър?"
        ПОСЕТЕТЕ И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ В СТРАНИЦАТА НИ, ГОТВИМ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_173206169391766&ap=1 "
        BMW 328i

Comment

Бе тоя фейсбук е умряла работа.Докато не се излезе и задръсти улицита, няма нищо да се постигне.Другото е да не се купува-я си представете никой да не купува бензин една седдмица примерно, ама у нас това е трудно приложимо май
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Лека-полека нещата се разрастват: http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2
            Като гледам обаче в алфа форума май всички са щастливи от цените на горивата и няма желаещи за протест! Евала, страшни сте!
            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Бе тоя фейсбук е умряла работа.Докато не се излезе и задръсти улицита, няма нищо да се постигне.Другото е да не се купува-я си представете никой да не купува бензин една седдмица примерно, ама у нас това е трудно приложимо май
              по принцип не е чак трудно приложимо. Аз лично бих си спрял колата и за месец, ако трябва, или ще се кара само в краен случай... МОГА, но една птичка няма как...

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                по принцип не е чак трудно приложимо. Аз лично бих си спрял колата и за месец, ако трябва, или ще се кара само в краен случай... МОГА, но една птичка няма как...
                Тва е невъзможна идея, така че нека се концентрираме върху реалната възможност - блокаж на бензиностанциите чрез сипване за по 50стотинки поне 10 пъти, последвано от помпане на гуми, миене на джамове и т.н. Исканията ще са или за намаляване на акциза (по-малко вероятно да стане) или акциза да не се облага с ДДС. Така ще получим едно прилично намаление на цените!
                BMW 328i

Comment

Аз съм ЗА и бих излезнал на протест !!!
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

И аз съм за протеста на открито и модераторите да поставят темата на по видно място!
                    LUXURY FUNEBRI CARS
                    Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      ... така че нека се концентрираме върху реалната възможност - блокаж на бензиностанциите чрез сипване за по 50стотинки поне 10 пъти, последвано от помпане на гуми, миене на джамове и т.н..
                      И издаване на фактура, ще забави още повече плащането.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Трябва да се направи нещо! ЗА съм за протест!

Лошото е, че ме съмнява да пипнат акциза или ДДС-то.
                        Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Мен цените ме устройват, качеството не ме устройва. Ако се работи в тази посока, излизам.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Да, и аз съм за протест срещу високите цени на горивата в нашата мила родина. Но се съмнявам дали това ще стане!?!Защото както всички знаем една малка част от нас ще излязат да протестират, а другите ще стоят от страни и ще ни гледат сеира....Има и друго, цените на бензина са ни високи, а качеството е нулево, които от вас са пътували в европа знаят за какво говоря...Според мен трябва да протестираме и за по-добро качество на горивата.

Comment

За всичи съмняващи се, протеста вече е ФАКТ: http://www.facebook.com/#!/event.php...06731702740813 Който е решил твърдо да дойде нека пише в темата, а "женските полови органи", които ще си стоят вкъщи нека не цапат поне темата. Благодаря!
                              BMW 328i

Comment

А трябва ли всички да имаме гъзбук, че да прочетем за какво иде реч?

Вземи направи 1 копи-пейст на основното
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X