If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз ще съм там !!!!София 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена Запад
последно,ама наистина последно някой да каже със сигурност на 100 % в колко часа ще е протеста,защото един говори за 18.00 друг говори за 13.00 часа. Айде да се разберем най-накрая щото тва ми намирисва на "контра разузнаване" ..... някой май се опитва да всее смут и объркване.....
Значи към 12:00 на Арена Запад. Чакаме до към 12:30-40, за да се съберем и потегляме.
Сигурно и аз ще дойда.
Идеята обаче да блокираме бензиностанция и да побъркаме служителите там, които с инищо не са виновни не ми се струва добра идея.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Сигурно и аз ще дойда.
Идеята обаче да блокираме бензиностанция и да побъркаме служителите там, които с инищо не са виновни не ми се струва добра идея.
Тогава ела просто да пийнем кафенце/количка/водичка. И на мен ми е кофти, че трябва тези хора първи да поемат удара, но знаеш, че ония отгоре винаги ще сложат поне един бушон пред себе си.
А пък ако ви е мерак може цялата колона да се движим бавничко в името на ниския разход.
Btw някой ще си разпечатва ли от онези картинки да си сложи в колата или...?
Мисля че мирният протест е една голяма тъпня!Би трябвало да се блокират подходите към нефтохим Бургас и да не се пускат нито да влизат нито да излизат от там цистерни!Назапад хората воини водят заради 10 цента ние тука ще протестираме мирно!!!1
Comment