Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
    Аз съм за ОМВ-то на Г.М Димитров.

Или ако искате Шел на Дианабад.

Предпочитам да сме си наши хора, че иначе ще си тръгна след първото зареждане.
    Като сме си нашия форум ще си е по-готино, спор няма! Само кажете къде да идем, ама така че да спъваме много трафика! Някъде на инфарктно място!

п.п. Срещата ше си е на Г.М. Димитров, пък на място ще решим дали да тръгваме към друга бензиностанция
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

Не сме само нашия форум,намерете групата във фейсбук и прочетете какво се организира от бмв форума.
      Вече 6000 бмв-та само в София ,ще го правят.
      Датата на протеста е 13 март !!!!!

Същото ,но с Алфи.2-3 Алфи запушват входа на някоя бензиностанция ,а още 7-8 влизат и почват да зареждат ,за стотинки и да се въртят ...Без обиди ,без псувни ,без бой.
      Ако това се направи ,наистина ще се покаже нещо !
      Четете !
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
        Не сме само нашия форум,намерете групата във фейсбук и прочетете какво се организира от бмв форума.

Същото ,но с Алфи.2-3 Алфи запушват входа на някоя бензиностанция ,а още 7-8 влизат и почват да зареждат ,за стотинки и да се въртят ...Без обиди ,без псувни ,без бой.
        Четете !
        А кой ще плати актовете на тия дето запушат входа?

А това, че ще се съберат 6000 БМВ-та е в сферата на научната фантастика. Ходих на предишните 2 протеста и какво- нищо.

Единствения начин да се промени нещо е да си зарежете колите на паргинга за 1 месец и да им спре кранчето на Лукойл.

С пазарни принципи трябва да ги бориме, другото е бошлав работа, като на следващия ден пак ще отидете и ще издумкате едни 150 лв за да си напълните резервоара.
        Lexus IS200

Comment

13 март е неделя, сигурно със зареждания по няколко стотинки ще им се направи по-голям оборот от обикновено по това време
          Иначе то това са марките, на които собствениците им страдат най-много от бензина и нафтата - алфите и бмв-тата - друго всичко е на газ и не им дреме

Интересно би станало ако се организира наистина масово явление на няколко ключови големи бензиностанции ама не да е неделя на обяд а примерно понеделник сутринта...
          Ама и аз пък нещо се отнесох да фантазирам - това е БГ, само траенЙе & духанЙе има почва тука
          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:50.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            А кой ще плати актовете на тия дето запушат входа?

А това, че ще се съберат 6000 БМВ-та е в сферата на научната фантастика. Ходих на предишните 2 протеста и какво- нищо.

Единствения начин да се промени нещо е да си зарежете колите на паргинга за 1 месец и да им спре кранчето на Лукойл.

С пазарни принципи трябва да ги бориме, другото е бошлав работа, като на следващия ден пак ще отидете и ще издумкате едни 150 лв за да си напълните резервоара.

Измисли ли са и друг вариант,който за мен е по-сгоден.
            Сипвам 100 лева и си паля така го мисли
            155 96' 1.6 16v 1++hp???
            Mazda 626 84'
            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение

Четете !

подкрепям! Нека тук се оргазнизираме. Българина е винаги разединен в идеите за протест, и трудно излиза. По лесно би било да се организират няколко форума. Да влезнат и да влудят една бензиностанция, според мен на ключово място най-добре. Предварително да се изпрати и покана до медии БиТиВи или Нова .
              Страничния ефект е за момчетата които бачкат на клонките... предлагам всеки който се съгласи, и когато се организираме по градове, всеки сам да зарежда колата си и да се държи много ама МНОГО меко и приятелски с персонала. Никой от тях не ни е виновен за цените ( а за търпението цената да е такава сега, още по-малко).
              С един такъв протест ще се даде ясен знак, че нещата нема се получат така с тея цени. После обаче следва истински натиск. Трябва да се стигне до масово незареждане, понеже дори и този протест сега който обмисляме ще е като капка в морето.
              Нека по сериозните съфорумници по градове да се заемат с организацията, има УС на частния форум, сега има възможност да се докаже, колко е силен и организиран. От нас другите остава в деня и часа да се присъедим. Не вярвам на някой да му е приятно Март месец когато цените са били винаги най-ниски, да зарежда на цени когато петрола беше по 150 долара за барел... Пладнешки обир си е това! Справка само... миналата година март месец поне 2 седмици газта беше завидните 97 стотинки за литър!!!!!!!!!!!!!!!! Сега е ... 1.37 мисля ... така ми се видя вчера на един лук ойл!
              Сериозно, членовете на клуба да се впуснат и да обединят хората... не ни е нужно позволение или каквото и да е ... въртим си кръгчета излизаме влизаме в бензиностанцията и зареждаме за най-минимални суми, като оставаме на клонките да проверим налягане на гуми, мием си прозорците, плащаме без да даваме зор на мадамите зад касите. Какво ще кажете?
              145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

В Гърция протестират като зареждат за 1 евро и дават на касата 100 евро.
                13 март е неделя според мен тогава ще се съберем повече хора,но само за един ден,но не пречи да се даде старта на един голям протест.В понеделник или друг делничен ден и да се продължи и така до победа.Много е просто всеки човек да отдели по някоя минута или час през деня мисля ще има ефект брат от думата глад.
                http://www.youtube.com/watch?v=KjsOVS63mqE
                Last edited by napoli; d.m.y г., 01:30.
                Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Подкрепям изцяло инициативата за протест и ще присъствам!!!
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                  .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от tigur Покажи съобщение
                    подкрепям! Нека тук се оргазнизираме. Българина е винаги разединен в идеите за протест, и трудно излиза. По лесно би било да се организират няколко форума. Да влезнат и да влудят една бензиностанция, според мен на ключово място най-добре. Предварително да се изпрати и покана до медии БиТиВи или Нова .
                    Страничния ефект е за момчетата които бачкат на клонките... предлагам всеки който се съгласи, и когато се организираме по градове, всеки сам да зарежда колата си и да се държи много ама МНОГО меко и приятелски с персонала. Никой от тях не ни е виновен за цените ( а за търпението цената да е такава сега, още по-малко).
                    С един такъв протест ще се даде ясен знак, че нещата нема се получат така с тея цени. После обаче следва истински натиск. Трябва да се стигне до масово незареждане, понеже дори и този протест сега който обмисляме ще е като капка в морето.
                    Нека по сериозните съфорумници по градове да се заемат с организацията, има УС на частния форум, сега има възможност да се докаже, колко е силен и организиран. От нас другите остава в деня и часа да се присъедим. Не вярвам на някой да му е приятно Март месец когато цените са били винаги най-ниски, да зарежда на цени когато петрола беше по 150 долара за барел... Пладнешки обир си е това! Справка само... миналата година март месец поне 2 седмици газта беше завидните 97 стотинки за литър!!!!!!!!!!!!!!!! Сега е ... 1.37 мисля ... така ми се видя вчера на един лук ойл!
                    Сериозно, членовете на клуба да се впуснат и да обединят хората... не ни е нужно позволение или каквото и да е ... въртим си кръгчета излизаме влизаме в бензиностанцията и зареждаме за най-минимални суми, като оставаме на клонките да проверим налягане на гуми, мием си прозорците, плащаме без да даваме зор на мадамите зад касите. Какво ще кажете?
                    Към края на казуса си прав.
                    Точно това е мисълта,да си мием стъклата,проверяване на гумите и тем подобни.
                    Ако никои колега от този форум не тръгне,аз ще ходя с Немските чики*.
                    Предлагам от сега някои да пуска темата,часа и да почваме да се бройкаме.

п.с-тея които са форумни ездачи,не пишете,само хора които могат и искат ,да направят нещо ,да пишат
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

със сигурност за неделя 13ти мога да организирам около 6 7 коли (две алфи и останалото немски машини, но все пак каузата е една и за всички!) За Бургас може да се оргазнизираме заедно със опелския форум, там на сбирките в неделя се събират винаги поне 20 30 коли..
                      145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

...аз мога да дам едно рамо за инфото в бТВ.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                        .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Ще бъде добре,ако само за ден ги победим.Аз съм за плащане с 100 лв и зареждане за 1 лев например или който с какъвто може да помогне.Едни ще мият стъкла други ще помпат гуми, трети ... ще,а другите ще
                          Last edited by napoli; d.m.y г., 01:12.
                          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Хубави идеи имате, но да не забравяме едно много важно нещо ... Българина е много силен на думи - било то в кръчмата или зад анонимността на монитора, и винаги е бил такъв. За да се промени нещо, трябва да си променим манталитета, защото докато това не стане - ще си ни клатят както си искат !
                            Така че идеята е чудесна, но за съжаление ще стане най-вероятно както става на всеки протест срещу лошите пътища, лошите мобилни оператори и всички други лоши... Първо трябва да станем единни като народ, и после да замисляме такива глобални организации. Най-малкото можем да вземем пример от другите европейски народи (италианци, французи, гърци ако щете...), на които един литър гориво не е 1% от минималната заплата...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

трябва да излезем, и то колкото се може повече
                              alfa-romeo 145 1.6 boxer

Comment

Твърдо ЗА
                                Mercedes C 200 compressor

Comment

Working...
                                X