Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Там сме,аз лично на място ще преценя дали да зареждам на бензиностанцията тък като ми се струва че не те са основните виновници. Но определено ще се движа заедно с колоната за подкрепа

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Така, значи да знаете, че на бензиностанциите им е осигурена охрана от НСО, днес говорих с хората от Лукойл на К.Величков, понеже ги познавам и казаха, че са им назначени 7 души от НСО за охрана в неделя. Така че внимателно и без изпълнения по бензиностанциите
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• ами той протеста е мирен а и предполагам че никой няма да идва за да прави золуми....ама все пак се чудя на мен дали някой ще ми назначи охрана от НСО ако случайно някой ме заплаши...... ??????

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Там сме разбира се !
          Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            .... и без изпълнения по бензиностанциите
            Чакай само да си спомня кой обръщаше на ръчна между колонките
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Е утре ще се видим, на Арената - отказах се от ОМВ-то,че там ми се струва тесничко.... И няма да ми се смеете много на гадните бели джанти :Д:Д:Д

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Чакай само да си спомня кой обръщаше на ръчна между колонките
                Айде, айде, говоря за утре специално.
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

на бензиностанциите им е осигурена охрана от НСО, днес говорих с хората от Лукойл на К.Величков, понеже ги познавам и казаха, че са им назначени 7 души от НСО за охрана в неделя.
                  Некви дебелаци от МВР може и да има ама чак пък НСО да им пратат просто не виждам кЪ Ше стане
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                    Некви дебелаци от МВР може и да има ама чак пък НСО да им пратат просто не виждам кЪ Ше стане
                    Това ми казаха, това ви съобщавам

Comment

Това ми казаха, това ви съобщавам
                      Бъзикали ли са те брат!
                      Кой ще дойде утре по-рано на Арената? Аз ще съм в 12:30 там.
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Бъзикали ли са те брат!
                        Кой ще дойде утре по-рано на Арената? Аз ще съм в 12:30 там.
                        Ние с Митко сигурно ще сме там и по-рано

Comment

• Здравейте

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                          Ние с Митко сигурно ще сме там и по-рано
                          Колеги и аз ще дойда по рано може би,зависи кога ще свърша работа,на Арената съм !!!!
                          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Да го ева аз няма да мога да дойдаа .... толко ме е яд .... но ми излезна неотложно пътуване ....
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• колеги, излизайте!!!! В 12 на обед на оговорените по градове места! Много ще се радвам да видя много форумни алфи... 145цата и 156цата ми са ще са в Бургас на паркинта на Метро точно в 12:00 !!!!
                              Не е точното място бензиностанциите, но както един колега по-горе каза: По-добре калпав протест от колкото никакъв!
                              Излезте и се присъединете!
                              145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

• И аз ще съм по -рано на Арена ЗАпад - към 12.20-30
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X