Там сме,аз лично на място ще преценя дали да зареждам на бензиностанцията тък като ми се струва че не те са основните виновници. Но определено ще се движа заедно с колоната за подкрепа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу цените на горивата!!!
Collapse
X
-
Така, значи да знаете, че на бензиностанциите им е осигурена охрана от НСО, днес говорих с хората от Лукойл на К.Величков, понеже ги познавам и казаха, че са им назначени 7 души от НСО за охрана в неделя. Така че внимателно и без изпълнения по бензиностанциитеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение.... и без изпълнения по бензиностанциитеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЧакай само да си спомня кой обръщаше на ръчна между колонкитеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениена бензиностанциите им е осигурена охрана от НСО, днес говорих с хората от Лукойл на К.Величков, понеже ги познавам и казаха, че са им назначени 7 души от НСО за охрана в неделя.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеНекви дебелаци от МВР може и да има ама чак пък НСО да им пратат просто не виждам кЪ Ше станеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеТова ми казаха, това ви съобщавам
Кой ще дойде утре по-рано на Арената? Аз ще съм в 12:30 там.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБъзикали ли са те брат!
Кой ще дойде утре по-рано на Арената? Аз ще съм в 12:30 там.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Здравейте
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеНие с Митко сигурно ще сме там и по-рано
Comment
-
Да го ева аз няма да мога да дойдаа .... толко ме е яд .... но ми излезна неотложно пътуване ....Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
колеги, излизайте!!!! В 12 на обед на оговорените по градове места! Много ще се радвам да видя много форумни алфи... 145цата и 156цата ми са ще са в Бургас на паркинта на Метро точно в 12:00 !!!!
Не е точното място бензиностанциите, но както един колега по-горе каза: По-добре калпав протест от колкото никакъв!
Излезте и се присъединете!145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата
Comment
Comment