Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой ще ходи ли на "метро" Божурище?Има ли организация или всеки самостоятелно ?
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
      Някой ще ходи ли на "метро" Божурище?Има ли организация или всеки самостоятелно ?
      Всеки самостоятелно, намираш си другарчета да не ти е скука, и палите гумите
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

• Тръгваме ли??
        BMW 328i

Comment

• Има още малко време Аз съм на Метро 1.

Comment

• Аз отивам на Метро 2
            156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
            Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

• Имаше задръствания на Цариградско, колите бяха спрени наобратно...
              Но полицаите оправиха нещата бързо...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Кратък репортаж от според мен добре получилия се протест (въпреки всички отчаяни опити на куките да ни разделят):
                1.Събираме се компанията

2.Пристигаме на уреченото място, където се срещаме с координаторката на нашата група, и изчакваме сигнал, за да действаме.

3.Започнахме да ставаме доста, та нямаше дори къде да се паркира...

4. Пристигайки на кръстовището с Борис, някой просто реши, че трябва да блокираме всичко.... Така и стана

5. При така създалата се ситуация, трябваше да се разпуска по някакъв начин

6. През това време на кръстовището ставаше все по приятно за разходка, но не и за преминаване с кола...

7. Решихме, че сме прекалено далече от кръстовището, така че с един колега заехме VIP места, след което всичкия народ се изсипахме на кръстовището и спряхме напълно движението.

8. Докато като куките се опитаха да понабият малко хората, забелязаха че един от хората снима доста отблизо свинщината им, и решиха да го приберат....да ама не! Казахме им, че няма да мръднем от там докато не го пуснат - е пуснаха го!

9. След много и тъпи опити от страна да полицията да разкъсат колоната, все пак се събрахме на Александър Невски, откъдето тръгнахме за орлов мост... ама другарите стоят на всеки един светофар и не ни дават да отидем там...обикаляхме обикаляхме и когато отново се опитаха да ни отклонят, просто всички спряхме на светофара, заключихме си колите...съответно блокирахме отново цялото движение и органите на реда нямаха друг избор, освен да се примирят и да ни пуснат да продължим!

10. Стигнахме орлов мост, ама изведнъж нещо ни се скапаха колите - от жегата ли, от мръсния въздух ли...та трябваше да ги бутаме...

11. Ама заради топлото време бързо се уморихме, и решихме да спрем да глътнем малко....много въздух...

12. Снимките свършиха, така че продължавам само словестно - по едно време дойдоха едни куки, мазнички, любезни да ни приканват да караме след тях, където сме щели да се съберем с всички други групи, и да се обединим....обаче нещо много съмнително ни се стори, и не след дълго мина един пич, който ми каза, че идеята е да ни затворят между ректората и жълтите павета, и да почнат проверки за какво ли не... Обърнах към цариградско, и така се понесохме по него с 5км/ч, преди плиска обърнахме и обратно по същия начин... След това оставихме колите и отидохме пеша пред жълтите павета, където хората бяха обградени от куки с каски, щитове и какво ли още не... Малко след като почнахме да се разотиваме дойдоха телевизиите, които сигурно довечера малко преди края на новините ще кажат "Еми 50-тина човека се събраха да протестират срещу цените на бензина, но бързо се разотидоха". Та направихме каквото можахме протеста да има максимален ефект, въпреки старанието на всички около нас той да се провали, дано има ефект от цялата работа!
                BMW 328i

Comment

• Абе, как така горивото е много скъпо, а рацинг раздела е по-активен от всякога?!
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• За съжаление колата ми не е тук в момента и не можах да се включа. Поздравления за участниците и организаторите, че не са се поддали на провокациите. Сега е редно да се изчака седмица-две дали ще има адекватни мерки и ако няма - протестът да се организира в делничен ден.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ето и малко снимки от медиите тук забележете пилотните коли на протеста Лощото е че имаше цивилвн полицай , който снимаше с камера и незнам сега какви честитки може да чакаме ако някой има идея да казва.

Attached Files
                      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• На Цариградско беше същия хаос, в едната посока бяха колите на протестиращите, а в платното за излизане от София се играеше футбол! Наистина се получи добър протест!
                        Attached Files

Comment

• Ето още няколко снимки!
                          Attached Files

Comment

• Добре се получи По едно време запуших един автобус на градския и хората си слязоха от автобуса и една бабичка щеше да ми счупи стъклото, защото видиш ли сина й и дъщеря й и те имали коли ама не протестирали, били си плащали горивото, и в цял свят горивата били поскъпнали..

PS: Малко снимки и от мен
                            Attached Files
                            156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                            Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

• Ха ха ,тея на последната снимка яко приличат на нас с Тедо

Comment

• Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                                Ето и малко снимки от медиите тук забележете пилотните коли на протеста Лощото е че имаше цивилвн полицай , който снимаше с камера и незнам сега какви честитки може да чакаме ако някой има идея да казва.
                                Нищо не могат да ти направят, защото по конституционно право, нямат никакво право да те снимат без твое съгласие и ако се отиде на съд, снимките не могат да бъдат използвани като доказателство, защото снимането е било незаконно, така че споко
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X