Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Без думи /оказа се, че неможе да се пусне пост без коментар/

В коя държава има подобно нещо?

8 литра = катаджийски рушвет
    10 литра = часова ставка на германски неквалифициран работник
    14литра = детските добавки на социално слаби родители
    20 литра = глоба по наказателно постановление, която НЯМАТЕ право да обжалвате
    30 литра = половин пенсия
    ....
    Утре съм на Невски с тубата, всеки може да добави каквото си иска на нея, ще нося маркер.
    Attached Files
    Last edited by vaklinator; d.m.y г., 02:58.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Това означава,че заплатите ни(пенсии, добавки ) са ниски. Бензина е един от най-евтините. Ако му падне цената още какво ще стане - ще влизат чужденци да купуват, потреблението ще се увеличи и икономически погледнато трябва да му се вдига цената или още повече да се срине качеството.Както в момента на ОМВ
      Last edited by qpwo; d.m.y г., 10:53.
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Това означава,че заплатите ни(пенсии, добавки ) са ниски. Бензина е един от най-евтините. Ако му падне цената още какво ще стане - ще влизат чужденци да купуват, потреблението ще се увеличи и икономически погледнато трябва да му се вдига цената или още повече да се срине качеството.Както в момента на ОМВ
        Страшна логика извади, ум да ти зайде ...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Хм, че тогава да почнем да трополим, че са ни малко парите, ти представяш ли си ако минималната заплата стане 1000 пари. Първия несец половината държава ще е мъртво пияна, всякакви магазини, магазинчета и кръчмички ще са в небивал възход, търговията с коли ще живне, бензин и нафта ще се лее, купчина работодатели ще търсят въжета да се бесят и политика който го направи ще заслужава поне още четири години. Но няма да стане щото по принципите на демокрацията ние сме работодатели на депутатите, а всъщност те са работодатели на голяма част от народа . То така и така от това държава не става поне да си направят и тоя експеримент.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Айде следващия път да протестираме за нещо по реално, какво ще кажете?

-Да оправят улиците- ама не да ги запълнят, а на ново всичко да се прави и МНОГО ВАЖНО- тоя дето прави ремонта да поеме пълна 10 годишна гаранция.
            Lexus IS200

Comment

• Някой колега случайно да се е излъгал да дойде днес на протеста?
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Много ли беше зле? Аз днес пропуснах, нямаше как да се измъкна от работа!
                ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Еми опитахме се да направим каквото можем, обаче с толкова малко хора беше доста трудно....те полицаите бяха колкото нас! Пожелавам на всички, които днес си намериха причина да не дойдат приятно зареждане на бензиностанциите, а аз съм сигурен, че то ще става все по-емоционално и запомнящо се!!!
                  BMW 328i

Comment

• А недей да пожелаваш такива неща, така няма да спечелиш съмишленици. Като станеш на малко повече от 20 години ще разбереш, че има и неотложни ангажименти.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Еми опитахме се да направим каквото можем, обаче с толкова малко хора беше доста трудно....те полицаите бяха колкото нас! Пожелавам на всички, които днес си намериха причина да не дойдат приятно зареждане на бензиностанциите, а аз съм сигурен, че то ще става все по-емоционално и запомнящо се!!!
                      днес си заредих цели 8 литра безоловен бензин А95 срещу сумата от 20 български лева с ДДС

А аз се чудих защо има толкова много ченгета днес, а то протест имало, ама кои да знае, цял ден бях свободен
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        А недей да пожелаваш такива неща, така няма да спечелиш съмишленици. Като станеш на малко повече от 20 години ще разбереш, че има и неотложни ангажименти.
                        Мисля ясно съм написал, че става въпрос за хората, намерили си причина да не дойдат. Или не съм??
                        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                          Мисля ясно съм написал, че става въпрос за хората, намерили си причина да не дойдат. Или не съм??
                          Ами някакси по друг начин звучи и засяга по-широк кръг хора .

Comment

• Аз бях поддръжник на протестите, ама е време малко да се опомним. Цените на горивата, да си съдерете трътките няма да ги намалят. По добре да се иска отчет, защо в Швейцария плащат винетка 33 евро, а ние плащаме 68 лв, ама пътищата ни са окаяни.
                            Lexus IS200

Comment

• От днес вдигнаха пак цените...През деня Шел в повер рацинг беше 2,89 литъра, а преди 2 часа като зареждах на "новите" цени беше 2,91лв/литъра...Господ да ги убие
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                                Много ли беше зле? Аз днес пропуснах, нямаше как да се измъкна от работа!
                                Много беше зле. Имаше толкова много хора , които не осъзнават, че горивата тук са с едни от най-ниските цени.
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X