Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що бе, Златев горкия казва, че даже работели на загуба... чак ми иде да пророня сълза за него... такава мъка и такова бреме е да движиш рафинерия в днешно време. Дотолкова ми стана жал, че чак мислех да го помоля да ми хариже всичко, че да го отърва от този губещ кошмар...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Ма да бе завалийките. Страдам за тях.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
        Колеги да не забравяме, че сме в EU а и много граждани искаха да сме там...съответно сега търпим и последствията от този факт! Нека разумно помислим какво става когато във всички останали страни членки на EU се събудят един хубав ден и видят, че в мила България цената на бензин/дизел е по-евтина! Почти веднага това нещо ще се изрази в протест/недоволство или нещо друго неприятно за тях...за да няма подобни ситуации и техните граждани и самитете страни(лидери) да се чувстват добре нареждат "казват" на нас малките да си изправим ситуацията. Помислете...сега някой ще спомене ама те там колко пари взимали...уважаеми колеги това колко ние тук получаваме не ги интересува стига всички цени в общността да са еднакви а не едни по малко други повече!!!
        Първата работа е, че никой не ме е питал искам ли евро съюз или не. Втората работа е, че аз си искам значително по-добро съотношение доходи:цена гориво. Както не са ме питали какво искам сега мене не ме интересува как ще го направят.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Дано да не се повтарям. Ако си представим, че доходите в България и съответно в рафинерията н Лук Оил са 2500 евро, ще имаме цена на бензина на колонките от 5-6-7 лева. Тъй като в момента производствената ни цена на рафинерията е дори по-висока от тази на рафинерията ОМV.
          Коментара....??????
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Shell V-Power Racing, цена от вчера - 2.95лв.
            Още малко остава до психологическата граница от 3лв.
            Е какво Ви интересува тоя боклук 100 октана на ОМВ е в пъти по добре, най-малкото не ми е 2л отгоре както със Шела
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Неска сипах 5.5 литра в пет литрова тубичка на Екото - моеше да събере още нопе 400 грама.......а как ни лъжат в количеството просто не е истина.......горели ни много кочините - нищо подобно - малко сипваме......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Е какво Ви интересува тоя боклук 100 октана на ОМВ е в пъти по добре, най-малкото не ми е 2л отгоре както със Шела
                Ами не знам къде зареждаш, но в София боклукът е от ОМВ.
                Изпробвал съв всички високооктанови бензини, които се предлагат и Shell V-Power Racing e най-добрият бензин за моята кола.
                Last edited by Fear; d.m.y г., 23:11.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Ами не знам къде зареждаш, но в София боклукът е от ОМВ.
                  Изпробвал съв всички високооктанови бензини, които се предлагати Shell V-Power Racing e най-добрият бензин за моята кола.
                  +1

Comment

• Днес някой ще ходи ли на протеста?
                    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                      Що бе, Златев горкия казва, че даже работели на загуба... чак ми иде да пророня сълза за него... такава мъка и такова бреме е да движиш рафинерия в днешно време. Дотолкова ми стана жал, че чак мислех да го помоля да ми хариже всичко, че да го отърва от този губещ кошмар...
                      Ма така са и застрахователите, те само и само за да ни обслужват съществуват
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Вие май нещо досега не сте разбрали
                        Аз работя на бензиностанция
                        като тръгнете да протестирате-кого на......те -нас-обикновенните служители
                        ние каква вина имаме-никаква
                        трябва да направим нещо много просто
                        да намалим до минимум пътуванията
                        да ограничим до минимум консумацията
                        за да можем да ги накараме да свалят горивата
                        петрола държи нива около97-98 долара за барел
                        курса е около 1.38-9
                        преди мораториума курса беше 1.40 за долар
                        цената за барел беше 107-108 долара
                        е..т ни както си искат и ние си траем
                        утре пак ще гласуваме за тях
                        обичаме да ни е гадно,ако не е така се чудим защо ли...............

Comment

• Първоначално публикувано от GORETEX Покажи съобщение
                          Вие май нещо досега не сте разбрали
                          Аз работя на бензиностанция
                          като тръгнете да протестирате-кого на......те -нас-обикновенните служители
                          ние каква вина имаме-никаква
                          трябва да направим нещо много просто
                          да намалим до минимум пътуванията
                          да ограничим до минимум консумацията
                          за да можем да ги накараме да свалят горивата
                          петрола държи нива около97-98 долара за барел
                          курса е около 1.38-9
                          преди мораториума курса беше 1.40 за долар
                          цената за барел беше 107-108 долара
                          е..т ни както си искат и ние си траем
                          утре пак ще гласуваме за тях
                          обичаме да ни е гадно,ако не е така се чудим защо ли...............
                          Някои много добре сме го разбрали... за това и не кълвем на гола кука.
                          Тоя сектор го оправя само тотална либерализация... то нито акцизи нито ДДС ще намалят, бюджета само на косвени данъци се крепи.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                            Това означава,че заплатите ни(пенсии, добавки ) са ниски. Бензина е един от най-евтините. Ако му падне цената още какво ще стане - ще влизат чужденци да купуват, потреблението ще се увеличи и икономически погледнато трябва да му се вдига цената или още повече да се срине качеството.Както в момента на ОМВ
                            Ниски цени=по-високо потребление=по-голям оборот=по-голяма печалба,напълно икономически погледнато,печалбата идва от оборота а не от висока цена,ако идват и чужденци да зареждат бензин е добре цялостно за икономиката,покрай бензина все и нещо друго ще купят.За качеството няма логика да падне.За ОМВ,дали ниското качество е заради ниската цена или просто поради липса на контрол?
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Тия разсъждения важат за пазарни икономики, а ние все още не сме наистина такава.Просто у нас все още има доста шапки, далавери, братчеди, монополи и какво ли не, а реална пазарна икономика няма, в пълния и смисъл.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Тия разсъждения важат за пазарни икономики, а ние все още не сме наистина такава.Просто у нас все още има доста шапки, далавери, братчеди, монополи и какво ли не, а реална пазарна икономика няма, в пълния и смисъл.
                                Напълно си прав колега,аз просто се учудих на теорията на колегата qpwo.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X