Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тогава ББ трябва да признае, че Лукойл са монополисти и диктуват не само цената горивата, а и до голяма степен политиката която провеждат правителствата.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Тогава ББ трябва да признае, че Лукойл са монополисти и диктуват не само цената горивата, а и до голяма степен политиката която провеждат правителствата.
      именно
      Обаче няма да го направи! Но нищо де ние пак ще си го гледаме по новините и после освен да дръпнеш въженцето няма какво друго .
      Или пък има...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Проблема не е във високите цени на бензина, а в ниските ни доходи, затова ни е скъп......там трябва да борим бате Бойко....
        Тия протести са доста измислени и до нищо не водят.
        Един барел петрол е някъде към 160л. вижте на борста каква е цената....сложете там преработки транспорт и т.н. и ще видите, че ползваме едини от евтините горива, като изключим големите производители и монополисти като щатите
        Ами защо гърците идват да зареждат и пазаруват у нас....а са много зле.....явно да ни съживят икономиката))
        п.п. а бе българина никога не вижда къде е проблема и се цели в друга мишена.....не си зашитава интереса, продава се за жълти стотинки и т.н. дъвкали сме го в какви ли не теми, за политика и какво ли не
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Проблема не е във високите цени на бензина, а в ниските ни доходи, затова ни е скъп......там трябва да борим бате Бойко....
          Един барел петрол е някъде към 160л. вижте на борста каква е цената....сложете там преработки транспорт и т.н. и ще видите, че ползваме едини от евтините горива, като изключим големите производители и монополисти като щатите
          Ами защо гърците идват да зареждат и пазаруват у нас....а са много зле.....явно да ни съживят икономиката))
          п.п. а бе българина никога не вижда къде е проблема и се цели в друга мишена.....не си зашитава интереса, продава се за жълти стотинки и т.н. дъвкали сме го в какви ли не теми, за политика и какво ли не
          Вече не си съвсем прав. Не може един монополист да си прави каквото му е кеф. Аз съм съгласен че когато петрола поскъпва и долара поскъпва може да поскъпне и горивото. Обаче у нас това не се случва точно по този начин. Щото при нас има само повишение. Тръгне ли да пада нефта у нас цената пада с 2-3 стотинки и до там. Да не говорим че в момента долара поевтинява. За качеството на горивата пък изобщо да не говорим
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Мен ми е интересно да съпоставим данъците които плащат в страните със които съпоставяме цените. Щото е ясно че заплатите на хората които обслужват системата не са съпоставими. Не съм хойкал много "навън" ама така си мисля.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Аз искам да ми направят бензина 10 лв и веднъж за винаги да се реши дилемата ми- да карам ли кола или да не карам А това тяхното е гавра с труп.. Хем ни поддържат полуживи и нито ни доубиват, нито ни оставят да живееме. Типично за робовладелския строй..
              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Аз искам да ми направят бензина 10 лв и веднъж за винаги да се реши дилемата ми- да карам ли кола или да не карам А това тяхното е гавра с труп.. Хем ни поддържат полуживи и нито ни доубиват, нито ни оставят да живееме. Типично за робовладелския строй..
                Нали за да се плаща, трябва да има живи-живуркащи, които да плащат!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Проблема не е във високите цени на бензина, а в ниските ни доходи, затова ни е скъп......там трябва да борим бате Бойко....
                  Грешиш приятелю! От петрола не се произважда само и единствено бензин ,нафта и други газобъркочи!!!
                  20% само е дела на горивата от 100%петрол, останалите 80% са за бои, кореселин, лакове, пластмаси,, опаковки, торбички, мазут, масло, грес, и оше 1000000000 глупости.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Страните в които горивата са по-скъпи имат по-високи налози върху производството и продажбата им, качеството им е по-високо, заетите в производството и продажбата са в пъти по-високо платени от нашите работници, рафинериите им преработват петрол сорт БРЕНТ, който е с около 20% по-скъп от сорта УРАЛС и не на последно място, нали не мислите, че компанията ЛУК продава на собствените си рафинерии собствено добития петрол на борсови цени. България е напълно зависима енергийно от Русия и монополиста Лукойл е ярко доказателство за това, а тази зависимост води и други след гърба си.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Редно е г-н Борисив да излезе по националната телевизия и да ОБЯСНИ защо в момента са такива ценита на горивата и на каква база са увеличени крайните им цени!
                      Защо да обяснява очевидното? Нали преди няколко месеца като се вдигна вой за цените на горивата, той се би по гърдите как е успял да убеди В. Златев да задържи цените. Е, каква мислите е била уговорката? Подозирам, че нещо от сорта: "айде, моля те, сега свали малко цените докато мине данданията, пък после пак ще си ги увеличиш". Ами ето - "после"-то дойде.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• То проблема почна в миналото когато едни гадни боклуци продадоха нефтохим Бургас....после продадоха енергото....продажбата на бтк не беше фатална като предишните.....ниските доходи са проблем...но не може на 270 лв. минимална заплата 1литър бензин да струва 2.60 лв...освен да купуваме газови уредби,инжекциони няма решение на проблема...или стачки като гърците...
                        Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Ами ако си отваряме очите като дойдат избори няма да е толкова зле. Ама народът не мисли рационално.
                          При свършен факт(вече минали избори) пак има изход и отново народът не мисли рационално.
                          Стигнал съм до изводът че за нас има само едно решение - машина на времето. Да се върнем назад, преди вЕЛИКАТА октомврийска революция и да я пропуснем, оставяйки се на еволюцията.
                          Подозирам че и тогава народът няма да мисли рационално обаче.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• От настоящето правителство по добър вариант за сега няма...затова и екс управляващи боклуци лаят постоянно...

Comment

• Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
                              От настоящето правителство по добър вариант за сега няма...затова и екс управляващи боклуци лаят постоянно...
                              То по-големи измамници едва ли би имало...Дянков и Боко тиквата само разправяха,че няма пари и никакъв шанс да се вдигнат заплати/пенсии тази година!В един момент,няколко месеца преди изборите се намериха пари и за заплати и за пенсии.После се почна една гавра с народа:днес,ще ги вдигаме;утре,няма да вдигаме;после,ще вдигаме ама само на едни пенсионери;после,това било дискриминация;после пак няма да се вдигат на всички.На маймуни ни правят.Тиквата стана банален с неговите магистрали и боклуци.Обаче много се отнесохме от темата...Наистина проблема не е във високите цени на горивата,а в безкрайно ниските ни доходи.Протести трябва да има,но в друга посока!
                              sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

• По принцип трябва да има пердах на депутати,министри,президента,парламента и т.н ама дефакто стоят различно нещата...

Comment

Working...
                                X