Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак имам въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
    Мдаа , на 22 , таман бях сменил "опасния" ми Москвич 408 I ( "И"-то , не означава "инжекцион") с ,мого "по-опасен" ... Фият 125Р (значи от тогава имам нещо обчо с Италиянките , макар че той беше Полски)...и направо ...все едно карах самолет , правех Жигулите на точка в огледалото... харчеше 15 на 100км...ама бях "най бързия". Тогава , на тези Фияти слагаха карбуратори от Шкода...от тия Шкоди , дето бяха линейки , за да свалят разхода с няколко литра , ама мене тая работа не ме вълнуваше.

Та така , всяко нещо ... с времето си.
    Mдам, и аз имах такъв фиат като бях на двадесетина години....
    Всичко гореописано е вярно, само дето моят гореше към 18/100 и си имаше име - "Франц".
    После като си купих една жигулка комби направо се родих с ниския разход...ама не беше същото като караш..!
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
      А знаеш ли какво е чувството , да караш Лада 1500S , на три години , на 28 000км. , маслено зелена (Корекомска) , гаражна , с касетофон "Ачико" - АУТОРЕВЕРС , направо "ИЗВЪНЗЕМНА" ..чисто нова (не беше моя)... на път за морето...89та или 90та год....малко преди Варна...магистрала , призори...няма живо пиле по пътя...в далечината , отдясно от някакъв път светят фарове...някаква кола ме изчаква , за да излезе на магистралата в моята посока...подминавам я с около 150...след малко гледам в огледалото , в далечината - фарове , след още малко , фаровете ме настигат...давам газ , вдигам малко над 160...и ме изпреварва ЗАЗ-968А ...???
      Едни колега навремето имаше ЗАЗ с дизелов двигател, рено май, сложен от не помня къде, дали не беше и някоя лодка, ама не съм сигурен, та може да са му турили някоя мощен матор и ще те мине я.
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:10.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Working...
      X