Гледам и невярвам на ушите си както казваше един професор.Чак ми се плаче.Абе хора потдържаите си колите,или си купуваите голфове,или въобще не си харчете парите за мпс-ета има и алтернативни начини за предвижване от т.А до т.Б скеиборд ,колело,градски транспорт и тн.Писнами вече знаини и незнаини капацитети да плюят марката и особенно този модел.Оставили колата пред разпад и почват.кошница,барака...и после излиза име че колитени за нищо нестават.Като нямаш дупце или те изтрах от мечки неходи в гората бе толкова е просто.Нямат пукнат лев за подръжка пък тръгнали да се газарят,Колата е уникално красива,рядка и след време ще има колекционерска стоиност,нещо с което малко модели могат да се похвалят.Не вървяла била тежка и тн. абе чакаи малко бе това са 150-155к за наи масовата модификация ,кво искате да летили.Досега били на каруцата и искат да летят.Ами като си ербаб даи камара пари и си купи или 3,2л от модела или някое Ферари ,па се кефи...леле гледам и невярвам на ушите си...тц.тц.кви кока-коли кви 5лева...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пак имам въпрос?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение...
Comment
-
Така като я гледам темата е напълно неспасяема.
За това е чат раздела, да си поспамите малко.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеСледя темата ей така от любопитство.
Тази кола, която се дискутира не я очаква хубаво и дълго бъдеще.
Към колегата,който без да иска е станал собственик мога да кажа, че всеки един човек, кадърен, занимаващ се с ремонт на автомобили, би погледнал колата и би отказал да се занимава с нея. Причината е че много неща са омазани по колата и времето за ремонта, както и неговите стойности са неизвестна величина.
Остава варианта за закърпване на положението и експлоатация до момент в който колата отива в раздела "продава се на части".Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Колега, вземи махни тая бутилка (koka kola) от там и си възстанови нормалните въздушни пътища.
После си намери читав газаджия... и си провери окачване, спирачки и управление (щом си я придобил между другото).
Другия вариант ... мини през читав сервиз дай 50-100 лв. за пълен опис състоянието на колата, прави сметка дали цяла или на части - и се отървавай от нея.
Щом не ти допада, по-добре я продавай...
Мислене - ще караме докато се разпадне е опасно, ами ако се разпадне от към управление/окачване/спирачки?Last edited by morfius; d.m.y г., 13:44.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКолега, вземи махни тая бутилка (koka kola) от там и си възстанови нормалните въздушни пътища.
После си намери читав газаджия... и си провери окачване, спирачки и управление (щом си я придобил между другото).
Другия вариант ... мини през читав сервиз дай 50-100 лв. за пълен опис състоянието на колата, прави сметка дали цяла или на части - и се отървавай от нея.
Щом не ти допада, по-добре я продавай...
Мислене - ще караме докато се разпадне е опасно, ами ако се разпадне от към управление/окачване/спирачки?
Еее , не е толкова зле колата , прегледана ми е предницата в клубен сервиз и там констатацията бе - "всичко е здраво" , смених каре (все пак ходих в Пернишко чак , за части) , смених цял макферсон , регулирах преден мост , изправях джанти , отзад е здрава...малко скърца отляво само. Смених маслото в двигателя когато лепих картера. Спирачките са ми "Ок" , защото се наложи да сменя всичките накладки...барабар с един спирачен апарат...и спирачната течност е нова , защото в системата нямаше въобще такава.
АБС ми работи.
Управлението ми е безгрижно , хидравликата ми е здрава...парното ми е супер , музиката свири , настроих си газта сам ...какво повече ?Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеУправлението ми е безгрижно , хидравликата ми е здрава...парното ми е супер , музиката свири , настроих си газта сам ...какво повече ?Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
[/COLOR]Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеОплюйте ме ,ама бъдете честни-всяка марка си има плюсове и недостатъци , всяка кола се чупи.Аре стига сме ги превъзнасяли алфите
Andro88 , как пък ти звучи на тебе , като си на 22 години , на базата на богатия си житейски опит ли се изказваш?
Аре млъкнете вече , половината форум карате ебаси избушляците и се чудите , от тази или от следващата заплата да смените носачите , ама сте седнали мене да иронизирате , аз поне карам...каквото си поискам , вие карате...каквото имате.
Като чета , как си рециклирате въпросните носачи и какви циганий правите по задното окачване , чак ви се чудя на наглоста.Last edited by snaiperisto; d.m.y г., 00:00.Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Ти пък не им се вържи на младоците. Ще ги пооблъска и тях живота и ще си сложат газови уредби
Сега като се замисля - и ние на техните години сме мислели по различен начин.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеТи пък не им се вържи на младоците. Ще ги пооблъска и тях живота и ще си сложат газови уредби
Сега като се замисля - и ние на техните години сме мислели по различен начин.
Та така , всяко нещо ... с времето си.Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеМдаа , на 22 , таман бях сменил "опасния" ми Москвич 408 I ( "И"-то , не означава "инжекцион") с ,мого "по-опасен" ... Фият 125Р (значи от тогава имам нещо обчо с Италиянките , макар че той беше Полски)...и направо ...все едно карах самолет , правех Жигулите на точка в огледалото... харчеше 15 на 100км...ама бях "най бързия". Тогава , на тези Фияти слагаха карбуратори от Шкода...от тия Шкоди , дето бяха линейки , за да свалят разхода с няколко литра , ама мене тая работа не ме вълнуваше.
Та така , всяко нещо ... с времето си.Както и да е не е въпроса колко коли си сменил и каква кола караш. Важното е да няма шише от Кока-Кола в двигателния отсек и да си му харесва на собственика. Ако твоята кола е гледана като хората, ти няма да има какво да пишеш във форума колега. "Таксиметровия комплекс" от държавните таксита от преди 10ти той съсипва колите, а не това че дадена марка е по трошлива или не.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЖигулките мое си бягал, ма Ладичките 1600 например, имаше едни с много приятни дифове ти даваха бинокли сигурен съмКакто и да е не е въпроса колко коли си сменил и каква кола караш. Важното е да няма шише от Кока-Кола в двигателния отсек и да си му харесва на собственика. Ако твоята кола е гледана като хората, ти няма да има какво да пишеш във форума колега. "Таксиметровия комплекс" от държавните таксита от преди 10ти той съсипва колите, а не това че дадена марка е по трошлива или не.
Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
Comment