Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се някой алтруист с кабрио :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е много ясно, че не бих взел кабрио за постоянно каране
    Иначе търтей, не може да си сериозен за баркетата бате... Ако се окаже верно това твърдение, треа да е спйдер (секънд-бест в моя персонален лист на кабриотата)
    Моля някой от форума ако има баркета да ме повози поне за да разбера дали е верно туй, що дума търтея

Comment

Еми аз съм карал баркета и точно това не ми хареса в нея.
      Вероятно при няква изчанчена лежаща поза няма да е така, ама знам ли.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тая лежаща поза е характерна за някои велосипеди, осбено тия, с които се гони рекорд за скорост.По този начин се развива много по голяма скорост, както заради съпротивлението, така и от по голямата мощ с която краката въртят педалите, ма за кабриото не знам
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Е много ясно, че не бих взел кабрио за постоянно каране
          Иначе търтей, не може да си сериозен за баркетата бате... Ако се окаже верно това твърдение, треа да е спйдер (секънд-бест в моя персонален лист на кабриотата)
          Моля някой от форума ако има баркета да ме повози поне за да разбера дали е верно туй, що дума търтея
          Съвсем е сериозен търтея. И аз съм карал баркета, брат ми искаше да си взима преди време. 1.85 съм висок и ръба на предното стъкло ми идва точно срещу носа, като цяло хич не ме изкефи тая кола.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Когато някой реши да се гъзарее ще кара от задната седалка и ушанка ще си сложи с шал пред устата.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:46.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Аз Пежото вчера и онзи ден го карах без таван . Кабрио се кара при нормална температура ( 18-25 градуса ) . Не е за 30 градуса и слънце , че може да откачиш от жега ... особено ако си в града и има трафик
              Вятър няма ... поне при мен . На магистралата с 130 км. и вдигнати стъкла си говоря нормално по телефон - не бучи и не духа . На задните места си е ветровито обаче .
              И това , че кабриото не става за зимата са глупости . Ако е с твърд таван си е нормално купе - с голям багажник .
              Пролет-лято е голяма мания !
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Аз Пежото вчера и онзи ден го карах без таван . Кабрио се кара при нормална температура ( 18-25 градуса ) . Не е за 30 градуса и слънце , че може да откачиш от жега ... особено ако си в града и има трафик
                Вятър няма ... поне при мен . На магистралата с 130 км. и вдигнати стъкла си говоря нормално по телефон - не бучи и не духа . На задните места си е ветровито обаче .
                И това , че кабриото не става за зимата са глупости . Ако е с твърд таван си е нормално купе - с голям багажник .
                Пролет-лято е голяма мания !
                Колега аз данеби да сам с найлон отгоре твоето пежо някакув нов модел явно ако кажеш,че има херметизацищта на нормална кола само мога де се смея защото съм карал и мерцедес и пежо и vw eos и неможеш да ме обедиш то за моженето , моведа се кара зимата ама не е приятно ако беше така всички щяха да си вземат само кабролети с твърд таван и нямаше да има модели,които не са кабрио

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Ами явно си много капризен приятелю
                  Да , има скърцане от тавана , но преди да я зазимя си притегнах щифтовете които закачат за рамката , и да ти кажа доста помогна . Усукванията сега почти не се усещат и тропанията са сведени до минимум .
                  А ЕОС не ми го хвали ... най-пикливото кабрио в класа .
                  И не , моята кола не е нов модел , не се заяждай
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    Еми аз съм карал баркета и точно това не ми хареса в нея.
                    Вероятно при няква изчанчена лежаща поза няма да е така, ама знам ли.
                    Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                    Съвсем е сериозен търтея. И аз съм карал баркета, брат ми искаше да си взима преди време. 1.85 съм висок и ръба на предното стъкло ми идва точно срещу носа, като цяло хич не ме изкефи тая кола.

Добре, някой по-висок може ли да каже за спайдера тогава дали е подходящ за големи ора...

Comment

Ами комшията Славчо Тошев кара жълт Спайдър , и се събира нормално , Пък он е вратар ... към 4 метра е
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Добре, някой по-висок може ли да каже за спайдера тогава дали е подходящ за големи ора...
                        Ми аз в моя Спайдер се събирам идеално (висок съм 1,92 м), никъде не ми "стиска", темето ми е доста под горния ръб на предното стъкло. Абе перфектен си е за кола с концепция от 1966 г.

За тва става дума, ако не си разбрал:

Единствения лек проблем е с педалите - мнооо са близо един до друг и натискам по два педала едновременно. Но това е често срещан проблем при всички талянки. Явно трябва да се карат с елегантни обувки, по възможност италиански, тип "гъзарски". Но може и проблема да е в моите крака с номер 46,5

Като го подкарам напролет (планирано е за април), няма проблем да го поразтриеш и да прецениш дали те кефи....
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Твоя ме кефи и без да съм го карал Ама аз ако вземам спайдер ще е от тия дето са като ГТВ... Не мисля, че са еднакви с тоя по височина и място вътре, иначе много благодаря за предложението

Comment

Твоя ме кефи и без да съм го карал Ама аз ако вземам спайдер ще е от тия дето са като ГТВ... Не мисля, че са еднакви с тоя по височина и място вътре, иначе много благодаря за предложението
                            Като гледам, май само комшийското ферари те устройва, но не ми се иска да имам взимане-даване с него, иначе бих се пробвал да го питам.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

нЕма сми... Ще чакам някой добър човек със спайдер да се появи...

Comment

Аз пък повече ме радва Спайдера на Иван (Пинко) отколкото спайдър от по новите (916 - като ГТВ). Чакам пролетта за да ме повози Пинко, а ако даде и кръгче ще се радвам иначе много ме кефи усещането в кабрио, возил съм се в това на Валди (Proper)
                                Но определено , ако имах още един гараж бих желал такова кабрио , като на Пинко , особенно червено - любимия ми цвят за алфа .
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X