Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли "Жигулджии" сред наричащите себе си Алфисти,т.е. защо така си подържате Алфите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вай, вай ,вай.....!!! Какво става тук? Ще се изтрепем бре? Смисъла на тази тема е да ни светне лампичката. Нещо като чека, ама в главата, а не в колата. Да имаме едно наум като се качваме в колата. Предполагам автора на темата не е искал да се хванем за гушите, а да се замислим какво и как го правим. Напълно ненужно е да си ги мерим и да се плюем - има достатъчно други, които да го направят
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• nicks1, приятелю след дълъг и сериозен разговор с момчето, бяхме стигнали до цифра от 7к лв, като от колата се сваляше сд-то, и нямаше да дам 15 лети джанти със зимните гуми
      Просто засега ще се въздържа, защото не ми се дават парици за др кола (а аз друго освен 159- не искам на тоя етап), а и не ми се остава без такава! Момчето ме познава от 15 години, заедно сме отраснали. Пробва я, покара, хареса му...
      Сам се сещаш, че винаги го има момента с пазаренето в момента дефектите по колата са: леко одран преден капак, чака да се стопли и ще го водя за боя! Сега дори си боядисвам 17 джанти!
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:40.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Не турай второ ръко,ке пукнеш!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
        X