Известие

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вярно ли е че ?

Колеги вярно ли е, че след чипосване разхода на горивото пада и с колко ?

Пада ако караш нормално, с колко еми с 0.5 литра при мене поне, иначе ако натискаш педала и ще се качи с до 1 литър!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
      Бих казал ако се кара спокойно тогава, предимно извънградско би паднал с около 0.5 1 литър не съм правил точно засечки , но за момента градско с пълна жобка колата си гори същото, но съм сигурен , че извънградско ще ми падне разхода от преди.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
        Вярно е. А с колко - зависи само и единствено от десния ти крак.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Но трябва и по-хубав бензин,не 95,за нафтата няма значение.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

на нафтичка сме

Comment

някой може ли да обясни накратко с по-прости думи за чипосването,как става знам че са някакви настройки дето нещо си правели,нищо не разбирам,не е ли опасно за двигателя нали заводски си е изчислен за тоя режим на работа?алфа 164 дето е 144 коня с чип колко би станала и има ли разлика в вървенето?

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                някой може ли да обясни накратко с по-прости думи за чипосването,как става знам че са някакви настройки дето нещо си правели,нищо не разбирам,не е ли опасно за двигателя нали заводски си е изчислен за тоя режим на работа?алфа 164 дето е 144 коня с чип колко би станала и има ли разлика в вървенето?
                Нищо му няма колега , например сега ако дигниш 210 с твойта количка имаш много по-голям шанс да я счупиш , отколкото с чип , заводските настройки според мен са доста занижени предполагам с цел намаляне на разхода , но след чип колата си гори по - малко като се кара нормално ест ако я караш постояно в 6000-7000 оборота ще гори повече , ама поне няма да ти изчатка толкова бързо мотора .
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

трябва да се тества явно да се разбере.

Comment

Не знам доколко ще е полезна, но ето една тема:
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%E2%E0%E4%E8
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Не бъркайте 8в и 16в туинспарка, двата мотора нямат нищо общо. За 16в е валидно предупреждението по-горе, но за 8в е в голяма степен безсмислено да се чипосва.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Working...
                      X