Колеги вярно ли е, че след чипосване разхода на горивото пада и с колко ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вярно ли е че ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщениеКолеги вярно ли е, че след чипосване разхода на горивото пада и с колко ?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщениеКолеги вярно ли е, че след чипосване разхода на горивото пада и с колко ?
Comment
-
някой може ли да обясни накратко с по-прости думи за чипосването,как става знам че са някакви настройки дето нещо си правели,нищо не разбирам,не е ли опасно за двигателя нали заводски си е изчислен за тоя режим на работа?алфа 164 дето е 144 коня с чип колко би станала и има ли разлика в вървенето?
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенякой може ли да обясни накратко с по-прости думи за чипосването,как става знам че са някакви настройки дето нещо си правели,нищо не разбирам,не е ли опасно за двигателя нали заводски си е изчислен за тоя режим на работа?алфа 164 дето е 144 коня с чип колко би станала и има ли разлика в вървенето?.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Не знам доколко ще е полезна, но ето една тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%E2%E0%E4%E8166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Не бъркайте 8в и 16в туинспарка, двата мотора нямат нищо общо. За 16в е валидно предупреждението по-горе, но за 8в е в голяма степен безсмислено да се чипосва.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment