Известие

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini Murcielago replica

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тук не става дума за мощността като гола независима мерна единица. То и Нисан Скайлайн е 900 коня, ама можеш ли да сравниш духа и душата му с едно V12 на Ферари, пък било то и скромните 600-700 коня?
    Какъвто и мотор да са сложили в репликата, колкото и да е по-мощен, той не е на Ламбо...

Но както и да е, не ми се спори, аз от самото начало казах - въпрос на вкус, за всеки влак си има пътници.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

реших да пусна в германското мобиле едно търсене да видя тая тойота колко коня е (малко е) и ми излезна и едно ферари за 34 евро
      http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...&pageNumber=14
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Да де колата нее лоша,ама от де ти хрумна че е пернишко просто незнам???
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Във Варна има точно такава реплика от доста време вече .
          Външно разликата с оригинала е абсолютно никаква - докато не погледнеш под капака .
          Шасито на Мр2 се използва за реплика и на няколко други скъпи модели .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тя вече не е във варна ама говорим за една и съща кола
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              Ами тогава ти си купи една алфичка за 40 000 аз тази реплика и минаваме по улицата muahaua
              Кой ли е по масов автомобил в Бг

Или ти си свикнал като на алфата все капака да е отворен или да лежиш под нея
              Ами за 40 000 ще си взема доста истинска Алфа, а това Ламборджини ще всява смут точно 1седмица, след което ще се разнася от уста на уста като виц Все пак ти пожелавам да си я купиш, след като те кефи, всеки си има мнение
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Ами за 40 000 ще си взема доста истинска Алфа, а това Ламборджини ще всява смут точно 1седмица, след което ще се разнася от уста на уста като виц Все пак ти пожелавам да си я купиш, след като те кефи, всеки си има мнение
                Ако човек не каже, че е реплика как ще се разнесе бе момко?
                Толкова истинска Алфа , чеее ахахах
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ако човек не каже, че е реплика как ще се разнесе бе момко?
                  Толкова истинска Алфа , чеее ахахах
                  Ще се разбере в първия момент, в който запалиш двигателя- вервай ми! Па недай си боже, някой да поиска да вдигнеш капака. Голям смях ще падне.

Много по- добре е да си вземеш за тия пари новата алфа спайдер- има и визия и возия.
                  Lexus IS200

Comment

Там е работата, че няма да се разбере.Варненското не се знаеше докато младежа не си каза сам и то не защото някои разбра, а защото той така пожела.Под капака има нещо като кора която крие двигареля, тази кора е точа имитация на двигател на ламбо. Пък и кой собственик на ламбо ще тръгне да си вдига капака

Паркирани едно до друго истинско ламбо и реплика разлика нямат. Звука е докаран на репликата и то доста добре.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Ще се разбере в първия момент, в който запалиш двигателя- вервай ми! Па недай си боже, някой да поиска да вдигнеш капака. Голям смях ще падне.

Много по- добре е да си вземеш за тия пари новата алфа спайдер- има и визия и возия.
                      Само , че аз се возя в 159ка и нямам нужда от спайдъра
                      А ти като не си виждал и чувал репликата наживо не бъди сигурен кога ще се разбере

П.П разбирачи на Ламбо и чували истинско Ламбо наживо в България бол муахауахуахауа щот това е масов автомобил :Д

Comment

Само , че аз се возя в 159ка и нямам нужда от спайдъра
                        А ти като не си виждал и чувал репликата наживо не бъди сигурен кога ще се разбере

П.П разбирачи на Ламбо и чували истинско Ламбо наживо в България бол муахауахуахауа щот това е масов автомобил :Д
                        Ти нещо хвалиш ли ми се или какво? Направила си грешен избор- спайдъра е много по- добър.
                        Как по- точно от мотор 200 коня, ще извадиш онзи писклив звук, граничеш с истерично женско пищене на ламборджинито, като си влезе в обороти? Или като застанеш с някое барнато голфче на светофара и те направи смешна... Ламборджинито е ламборджини, защото, като му настъпиш газта и забравяш за всичко останало. Иначе си вземи една 159-ка и се вози- както ти си направила.
                        Lexus IS200

Comment

Murcielago Replica
                          Ferrari реплика и оригинал

Кой знае колко такива са минали покрай вас, и не сте ги усетили
                          156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                          Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщение
                            Ferrari реплика и оригинал

Кой знае колко такива са минали покрай вас, и не сте ги усетили
                            Ще е интересно ако донора е 406 дизел и като го запали...
                            Пък може да направят реплика на Ферари Калифорния върху Алфа Спайдър

Иначе темата е безкрайна . Реплики е имало и ще продължава да има ... Интересна ми е гледната точна на Ферари и Ламбо към тях
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ти нещо хвалиш ли ми се или какво? Направила си грешен избор- спайдъра е много по- добър.
                              Как по- точно от мотор 200 коня, ще извадиш онзи писклив звук, граничеш с истерично женско пищене на ламборджинито, като си влезе в обороти? Или като застанеш с някое барнато голфче на светофара и те направи смешна... Ламборджинито е ламборджини, защото, като му настъпиш газта и забравяш за всичко останало. Иначе си вземи една 159-ка и се вози- както ти си направила.
                              Щом аз съм направила грешен ибор доообрее муахауа
                              Айде със здраве следващия път като мине ферари или ламбо край теб се питай това реплика ли е не е ли ахааха

Спирам да пиша по тази тема

Comment

159-ка щото тати или мама ми я купи.Не е лошо да се похвали.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X