Известие

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini Murcielago replica

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е верно има много хейтъри ...
    Сега разбирам ... понеже имам реплика на ролекс ... макар и за 4-5х150 лв., значи съм комплексар
    Еми ... кофти ... отивам да си избивам комплексите

П.С. : До колкото знам, бая парички са направили от тези реплики, но ... някой нещо няма ли да каже за моторите ? Какви са аджеба ? Който и да съм питал, все не знае
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin
      Е верно има много хейтъри ...
      Сега разбирам ... понеже имам реплика на ролекс ... макар и за 4-5х150 лв., значи съм комплексар
      Еми ... кофти ... отивам да си избивам комплексите

П.С. : До колкото знам, бая парички са направили от тези реплики, но ... някой нещо няма ли да каже за моторите ? Какви са аджеба ? Който и да съм питал, все не знае
      Колега тук и високото грозде влиза в употреба. Тва за комплексите е жива простотия. Всеки е свободен да си носи каквото си иска...
      А иначе за моторите по репликите, не е само един вид, пиши lamborghini replica в youtube и ще се нагледаш на клипове с реплики. Куци двигатели няма, но и да - не пищят като оригиналното ламбо,е и? 11-ки на 400м....
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Ментето е начин на мислене, няма значение колко пари е и на какво точно е менте! Дори другите да не знаят, ти винаги ще знаеш че е менте.
        Темата се изчерпа още с това мнение, фалшивото си е фалшиво и другото няма значение. Иначе, ако искам да покарам Ламбо, ще карам истинско няма да ми някакъв особен проблем Другото е много голяма хвалба "Днес карах фалшиво Ламборджини" хах . .
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Дори няма да крия, че карам менте, боли ме мадото кво мислят другите. Пак ще обираш погледите, пак ще караш адски красива кола, пак ще късаш шушоните на повечето бегачки.
          Last edited by danniel; d.m.y г., 10:26.

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
            Дори няма да крия, че карам менте, боли ме мадото кво мислят другите.
            Пак ще обираш погледите, пак ще караш адски красива кола, пак ще късаш шушоните на повечето бегачки.
            Малко си противоречиш,не мислиш ли ?
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Малко си противоречиш,не мислиш ли ?
              Не вики, щото и тези, които знаят, че е реплика пак ще се обръщат след тази красота

Comment

Working...
              X