Известие

Collapse
No announcement yet.

най големите боклуци и тъпанари са тия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• най големите боклуци и тъпанари са тия

ПолицаИ объркал съм се
    Случката от преди малко.
    Излизам от бензиностанция и според полицая съм попречил на движението и на застигащия ме автомобил.Карах наполовина в платното на половина в аварийната лента.Спират ме и ми се навиква, че съм попречил на другия автомобил.След като му дадох документите каза, че ми пише фиш който ще ми е за урок.Обаче не бях с алфата а с другата кола (астрата) и по навик му давам на алфата документите но не се усетих.Нищо не ми каза макар, че се предвижвам с опел не с алфа.Дори не ми каза, че тези документи не са на колата.Състави ми фиш но след това чак зацепих кои документи съм му дал и как го е написал.Поглеждам фиша и гледам кола Опел с номер еди кой си а е написал номера на Алфата.Тоест може да иде да си потърси опел с като номера на моята кола който няма нищо общо с която ме спряха.Пребирам се аз и проверявам по чл. еди кой си параграф еди кой си какво ми е нарушението защото не пишеше с думи.И какво да видя превишена скорост ??????? А аз карах с около 30 40 максимум за да се включа в движението .... Хем боклуци хем тъпи!

Кво ти пука, възразявай, и кажи че такава кола няма....
    Иначе си прав, така си е, аз съм позабравил кво е тва да те спират, чесно казано от 4-5 месеца не са ме спирали, гледам всяка кука с надеждата да ме спре и развесели, но уви......странно нещо е тва живота деба.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

еййй големи тъпунгери са значи......що не съм болес ,да ги изморим.........
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Както казах в една друга тема, поради невярно съдържание фиша ти няма стойност.Обжалваш.Проблема не е твой.Има ясно несъответствие с номер на кола и модел.Едн оф дискъшън
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Мдаа, карал си Опел с чужди рег. табели!
          Да не стане някоя "веселба"?!
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ами фишовете нали няма как да се обжалват?
            А и да намери такъв опел с такъв номер тя глобата ми е за превишена скорост а нямах и 40 км и няма как да докажа закво са ме спряли ... нищо не ми каза за скорост само ми се навика за т'ва как съм излезнал на платното.

Comment

Човек, те си търсят само почерпката, даже закона не знаят... Ако щеш вярвай, но след това, което ти се е случило съм сигурен, че ще ми повярваш - баща ми го спряха на жълтите павета, понеже не спрял на регулировчик (демек си е като да минеш на червено) и той като теб объркал документите и дал на служебния микробус - 9 местен бус рено... А баща ми кара Grande Punto Оня веднага почнал нещо да си увърта за пари, без изобщо да провери нищо... Спрат ли те за измислено нарушение, изобщо не се набутвай да им даваш пари, измъкни се някак и това е. Вече ако наистина си сбъркал дай си 10-те лева и чао
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Незнам да мине малко време и ще проверя дали имам някъкви задължения.Само незнам като покажа фиша и такава кола с такъв номер не съществува какво ще правят и какво ще ми кажат.

Comment

Трябва да пишат с какво устройство са установили превишената ти скорост. Най-вероятно са объркали параграфа от закона, който са искали да напишат.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Най-вероятно нищо вярно не са написали аххахаха а и нищо не ми е казал за скороста

Comment

Бахти тъпите куки... къде те спряха тва ?
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
                        Бахти тъпите куки... къде те спряха тва ?
                        След Зара-та бяха се скрили зад голямата табела на Шела дето са написани цените даже ми казаха, че са ме спряли аз не ги видях даже ахах

Comment

Еее в Търново не можаха да те заковат,ама тея ваште ги признах !! Няма кво да напраиш Моойй! Виж ,оправи си фишчето,че да не стане на АКТче !!
                          Last edited by rumanqska; d.m.y г., 08:14.
                          sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

Фиша мисля че беше 20лв,обжалвай по-бързо,защото имаше срок.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Аз имам малко въпросчета...
                              - Кола в лентата зад теб имаше ли или не?
                              - Кола някъде из аварийната пред теб имаше ли?
                              - Някаква смислена причина да се движиш по-средата м/у двете ленти имаше ли?

А фиша иди си го оправи, накрая да не се окажеш изненадан неприятно, че е твоя вината за сбърканите номера и коли.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X