Известие

Collapse
No announcement yet.

най големите боклуци и тъпанари са тия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Аз имам малко въпросчета...
    - Кола в лентата зад теб имаше ли или не?
    - Кола някъде из аварийната пред теб имаше ли?
    - Някаква смислена причина да се движиш по-средата м/у двете ленти имаше ли?

А фиша иди си го оправи, накрая да не се окажеш изненадан неприятно, че е твоя вината за сбърканите номера и коли.
    Фиша ми е 50 лв. не 20
    - Кола имаше зад мен в лентата но по моя преценка реших, че е далеч според него е била близко.
    - Кола пред мен из аварийната нямаше
    - Причина не просто от заглеждане по страничното огледало и поглеждане назад може би съм прекосил лентата

Добре и какъв акт ще ми напишат като дори такава кола с такъв номер не съществува ? Според мен няма какво да ми кажат а и аз да не съм луд да кажа, че съм дал мойте документи на алфата не на астрата.Те няма как да докажат, че съм дал други документи и аз няма как да докажа, че акта не ми е писан за превишена скорост а за неправилно включване в движение но са писали превишена скорост.Май неможем и 2-те страни да докажем ?
    Last edited by Nikolov; d.m.y г., 12:08.

Comment

Е тия преценки са много относителни, да си имаш едно на ум... не заради актовете... а защото някой може да не успее да спре.

Инак за фиша, ако го оставиш ей така - макар и грешен може да ти излезе през носа после.
      Ако ще обжалваш, обжалвай овреме, ако не плати го.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Обжалвай , според мен ще отпадне фиша . За превишена е нямало как да ти пишат, по-скоро несъобразена . То според тях и 5 км/ч понякога е несъобразена скорост . Иначе си погледни в какъв срок може да обжалваш , че ако не се лъжа е седем дневен
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Колега Николов, разбирам, че си много ядосан, но много злобно заглавие си поставил на темата.Ти си знаеш най-добре как си се движил в лентата за ускоряване, но е възможно наистина отстрани погледнато да си затруднил движението на идващия автомобил - дайте да не обвиняване постоянно полицаите, макар, че често има основание. Както написа и Морфи бягой час по скоро да обжалваш фиша поради сгрешени данни, ако е изобщо е възможно, защото при нормални данни фиш не може да се обжалва.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Аз от полицаи и катаджии съм много доволен, но винаги съм подхождал с уважение без разбира се да се правя на ни лук ял, ни мирисал На 18г ти е малко рано да слагаш епитети - тъпи, прости и т.н. Това си е професия и не се знае дали някой от форума не е в системата и едва ли му е кеф да ти чете писанията Поздрави!
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Поставил съм ги тези епитети защото няма как ти да си служител на реда по пътищата и да ти дадът 1-во талон на съвсем друга кола и ти да не го погледнеш ... то така ако някой е откраднал кола и изобщо не гледат талона к'во става ? 2-ро да ме спира за неправилно влизане в движението а да ми пише акт за привишена скорост е аз със астра 1.4 60 коня ме искара, че потеглям с 60 за 20 метра
              Не успорвам, че може да съм го затруднил движението по моя преценка не бях по негова съм ок няма проблем в това ама не съм съгласен за другите неща.
              Ще го платя ама не е там въпроса дразни ме т'ва, че уш ми иска документите а даже не ги проверява чуди се как да ми земе някой лев и ми пише нарушения които нямат нищо общо с случилото се... ама к'во ли да се чудя то цeлия ни народ е сбъркан.
              А относно това дали им е кеф или не да ги четат мен не ме бърка... то ако всеки тръгне да се дразни на т'ва кой кво говори за него трябва да се избием.Направил съм нарушение понесъл съм си последствията а на тях за кое да им се радвам за добре свършената работа ли ? която е жалка по скоро...
              Last edited by Nikolov; d.m.y г., 17:12.

Comment

Да си кажа и аз моите преживявания от господата полицаи. За последните 2 седмици 2 пъти ми тарашат колата. Първият път спира патрулката до мен, ние бяхме 4 човека в колата, полицая идва и директно без да се представи кой е от къде е "кво правите тука, трева ли пушите, имате ли нещо във вас" изкараха ни от колата единия директно влезе вътре почна да рови навсякъде, да пипа, такъв нагъл "къде сте скрили тревата" багажника отваря, търси гледа..накрая с пръс' в гъз къде се казва. Вторият случай от снощи, тъкмо заключвах едно футболно игрище, 2 полицаи и една полицайка в една Лада Нива. Полицайката директно ми вика "излизай от колата к'во си пил к'во си пушил?" Пак се почна к'ви сте вие к'во правите тука, защо са ти такива очите а у.. Единия ми вика на кого е колата, викам моя, и той ама лично твоя, викам документите са във вас то си пише и полицайката се обажда отстрани " не лъжи колата се води на жена" аз пак туш и се почна пак имате ли нещо във вас, трева пушите ли, пил ли си и всякакви такива глупости.. И в двата случая си търсиха парички ама Да не говорим че някой си мислят че като са с пагони и сега Б.Борисов е премиер и са безсмъртни. С оня тъмен субект в Сливен, много културни много нежни Б.Б. "казал съм им косъм да не му падне от главата", пък като видят някое младо момче с измита кола и дай да му вземем парите той ще има..Иначе съм попадал и на много точни полицаи. От полицай до полицай балкан разлика.
                Last edited by RangeUser; d.m.y г., 15:14.
                156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщение
                  Да си кажа и аз моите преживявания от господата полицаи. За последните 2 седмици 2 пъти ми тарашат колата.
                  Ми време ти е да се научиш как се вдига скандал на полицай......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Ми време ти е да се научиш как се вдига скандал на полицай......
                    Ники, кажи твоята версия за скандала, че ми стана интересно.
                    Last edited by old alfist; d.m.y г., 01:36.
                    sigpic

Comment

Има и точни има и пълни изнервени е буквалната дума , как може това е орган на реда и да е толкова изнервен и да ти гооври с агресия и т.н. ? Мене саа ме спирали 3-4 пъти за 2 години , което си е малко, първия път беше всичко ок представи се провери документите и по-живо по-здраво довиждане и така . Един път ме спряха само да ми провери документите, мойте дали имам книжка , а тези на колата изобщо не ги изчака ( изглежда дори и на 20 години си изглеждам млад ) , е ама 1 път ми се случи много кофти случка то беше викане , то какво не беше само дето не ме преби, значи карам си аз с приятелката в колата и трябва да я оставя до тях , улицата от нейната страна на къщата само там спират коли та и аз така отивам си в ляво гледам едни варовер амаа мн мн далече и точно преди да изгася колата почва едно мигане какво ли не .... викам си кво става , идва чичко полицай и взе да ми обесня кво съм правил в това платно и т.н. , е хубу де ОК аз съм грешен признавам си го... ама всеки там така прави и на мене са ми го правили тоя номер , че и много по-близо то там всеки спира от другата страна.. Можеше да ми обесни спокойно щях да го разбера , ама защо трябва да ми вика и да крещи ?

ЕДИТ: 1 път с приятел , той шофъора , караме си в града и ХОП палката така така всичко ОК , изведнъж ааа момче!!! не ти работи фара оправяй го иначе ти пиша фиш... , ние му викаме добре , нямаме в момента крушка ще идим да я сменим веднага , не сме го видяли ей сега е гръмнал и в града трудно се вижда , няма братче викане праскане и накрая ФИШ!, а така след това 3 ПАРТУЛКи 3 видях с изгорял фар, защоо те могат ? Така става значи , те са над нас ли какво? Как ми се изкаше аз да го спра и да му кажа дай да си пишиш сега фиш за изгорял фар... Да не говоря , че искаше да спира от движение на това приятелче алфата , защото била с изгорял ФАР!!!

ЕДИТ2: Просто полицаите си злоупотребяват с правата си, те се мислят за нещо повече от всички , защото са полицаи , а искам да го видя да спре поредната МУТРА , ако изобщо я спре , сигурно прозореца ще му лъсни на джипа... :@
                      Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 21:29.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                        Има и точни има и пълни изнервени е буквалната дума , как може това е орган на реда и да е толкова изнервен и да ти гооври с агресия и т.н. ? Мене саа ме спирали 3-4 пъти за 2 години , което си е малко, първия път беше всичко ок представи се провери документите и по-живо по-здраво довиждане и така . Един път ме спряха само да ми провери документите, мойте дали имам книжка , а тези на колата изобщо не ги изчака ( изглежда дори и на 20 години си изглеждам млад ) , е ама 1 път ми се случи много кофти случка то беше викане , то какво не беше само дето не ме преби, значи карам си аз с приятелката в колата и трябва да я оставя до тях , улицата от нейната страна на къщата само там спират коли та и аз така отивам си в ляво гледам едни варовер амаа мн мн далече и точно преди да изгася колата почва едно мигане какво ли не .... викам си кво става , идва чичко полицай и взе да ми обесня кво съм правил в това платно и т.н. , е хубу де ОК аз съм грешен признавам си го... ама всеки там така прави и на мене са ми го правили тоя номер , че и много по-близо то там всеки спира от другата страна.. Можеше да ми обесни спокойно щях да го разбера , ама защо трябва да ми вика и да крещи ?

ЕДИТ: 1 път с приятел , той шофъора , караме си в града и ХОП палката така така всичко ОК , изведнъж ааа момче!!! не ти работи фара оправяй го иначе ти пиша фиш... , ние му викаме добре , нямаме в момента крушка ще идим да я сменим веднага , не сме го видяли ей сега е гръмнал и в града трудно се вижда , няма братче викане праскане и накрая ФИШ!, а така след това 3 ПАРТУЛКи 3 видях с изгорял фар, защоо те могат ? Така става значи , те са над нас ли какво? Как ми се изкаше аз да го спра и да му кажа дай да си пишиш сега фиш за изгорял фар... Да не говоря , че искаше да спира от движение на това приятелче алфата , защото била с изгорял ФАР!!!
                        Е, ми това е - малшанс за фара и по-точно крушката, защото наистина ако можеш да отстраниш неизправността на място не те глобяват. На времето си носехме резервни крушки в жабката, но сега никой не го прави.
                        Иначе полицаите и те са поизперкали като другите хора и понякога когато видят младежи зад волана се вдаскаляват.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Е, ми това е - малшанс за фара и по-точно крушката, защото наистина ако можеш да отстраниш неизправността на място не те глобяват. На времето си носехме резервни крушки в жабката, но сега никой не го прави.
                          Иначе полицаите и те са поизперкали като другите хора и понякога когато видят младежи зад волана се вдаскаляват.
                          Точно точно , един път бяхме на дълъг път 5 човека отивахме към Пловдив и на Поповица на спират и пасажерския фар изгорял , ама не си личи като карахме и незнаем , та полицая вика отидете от ОМВто земете крушка и я сменете и така ,направихме го и всичко точно. Ама при другата ситуация нямаше как , как да си носиш резервни крушки като са по 14-5 лева , а човек няма пари да смени мн по-важни неща по колата си , камоли да купува 3-4 резервни Грушки...
                          Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 21:53.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                            Точно точно , един път бяхме на дълъг път 5 човека отивахме към Пловдив и на Поповица на спират и пасажерския фар изгорял , ама не си личи като карахме и незнаем , та полицая вика отидете от ОМВто земете крушка и я сменете и така ,направихме го и всичко точно. Ама при другата ситуация нямаше как , как да си носиш резервни крушки като са по 14-5 лева , а човек няма пари да смени мн по-важни неща по колата си , камоли да купува 3-4 резервни Грушки...
                            Ама и ти много злобно пишеш за полицаите - стреми се ти да си в ред и не гледай толкова тях или мутрите. Знам, че е дразнещо и не може да бъдеш перфектен, но гледай да си запазиш джоба и точките.
                            sigpic

Comment

По въпроса с фаровете и крушките мога да кажа само едно - ако трябва да тръгнете за някъде в х часа , тръгнете в х без 5 минути и огледайте къде какво свети по колата и какво не свети , така няма да се налага да се пишат тук щуротии от сорта на :"лагерите на главините ми са за смяна и събирам пари за тях , не мога да си нося резервни крушки"!А когато наистина изгори по време на движение и ви спрат , няма да имате угризения , като твърдите ,че току-що е изгоряла, а ще отидете да си купите и да я смените!Светлините на са за украса , а осигуряват безопасност.
                              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Ама и ти много злобно пишеш за полицаите - стреми се ти да си в ред и не гледай толкова тях или мутрите. Знам, че е дразнещо и не може да бъдеш перфектен, но гледай да си запазиш джоба и точките.
                                Аз си говоря много учтиво с тях даже! Принципно съм пробвал , като им говориш спокойно и се примиряваш с тях не отанасяш наказание , визирам случката където навлезох в другото платно да спра .

Comment

Working...
                                X