If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, разкажете за първия път в който попаднахте във форума, впечатления от него и първа среща с колеги.
Аз ще разкажа по-нататък, че сега ми е малко нанагорно...
Впечатлението ми от форума беше доста добро.Всеки си помагаше беЗ да има иЗлишно надуване,докато с времето нещата малко се иЗродиха с по новите учасници вьв форума.Всеки стана майстор на клавиатурата и в един момент Започва и да спори с компетентните личности,дори и като не е прав.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
аз доста време четях,после се регистрирах и само четях не пишех,сега пиша от скука предимно или да се полигавиме вечер,четох за срещите на люлинци и една вечер му видях телефона на Бонев и му се обадих,първата ни среща беше зимата февруари мисля 2009 та в едно кафе в Люлин,имаше доста хора по масите,та така,дразнители нямаше съвсем нормални хора видях,иначе тука по форума има от време на време някой кривак/чка а ели па модовете леле те те правят да хъркаш като им доскучее.
Помня ,че се регистрирах много трудно,постоянно ми излизаше един гаден надпис ,че сега точно няма да стане,не разбрах защо,ама както се вижда се оказах по -упорит от системата.Струва ми се, че стойностните теми с добри снимки и обяснение как да разглобиш и сглобиш нещо са твърде малко.Хората във форума са готини,допадат ми.
От седмица, преди да купя Алфетата, бях поизчел доста от темите, които живо ме интересуваха, предимно в раздел 156... като я купих, на другия ден се и регнах тук.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Аз вече не помня кога беше,май бая отдавна можеби някъде 2004 г.,иначе малко след като си купих 33-ката почнах да чета,след това имах 1 година премеждия с Гоуф,и после като си взех 145-цата вече се регистрирах,лятото на 2004Първите ми срещи с хора от форума бяха Еньо,Бобо,Петко,Светльо все отбор убавци,пък какви преживявания имаме по италфестовете,особено 2005 ммммммммммммм..................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
И аз се регнах през далечната 2004-та. Тогава си купих моя леген модел 145 и до ден днешен си го карам, макар и от време на време. С някои се познаваме още от началото на регистрацията.
Готините типове са си готини през всичките години.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Аз четех ... някъде от 2006-та . Много се кефех на Алфа 145 ... мали , голяма кола
2007-ма си купих , и се регистрирах веднага 2-3 дни по-късно се запознах с Бобо , Боби и други убавци
Форума ми е много ... близък . Уважавам повечето съфорумници ... евала че има форум като този !
Па и аз като реших че ще е алфа, се ръгнах тука, четох, мислех и това е.С малко хора съм се срещал, ма вече и други задачи имам, та във форума е по лесно да се отчетеш
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Закупих си колата.И тогава не бях много запален по такива клубове и тем подобни но един мой приятел от бмв клуба като ми говореше постоянно за форумите и мероприятията и реших да си направя регистрация и от там се зарибих вече адски много.
Първата ни среща едно момче от областа ми писа дали се правят мероприятия. Обаче по нашия краи Д-град/Хасково не се правят изобщо и аз поех инициятивата и направих една срещичка събрахме се около 5 6 човека и беше приятно.Но вече съм се срещал и с Търновци и с някой Варненци и Старозагорци.
Айде и аз ще се включа... Като си купувах колата изобщо не мислих да е алфа. Ем... седнах и покарах малко, вече беше решено. Не след дълго ми изгоря едната крушка на бензиномера, естествено се появи и въпроса "как аджеба се сменя таз проклетия". След ровичкане в нета попаднах на Клуб Алфа Ромео България, последва регистрация, не след дълго попаднах и на услужливи колеги които ми помогнаха със снимки и съвети. И така малко по малко, четене на разни неща, срещи с колеги които по-късно станаха приятели и т.н. и т.н. Абе кеф...Жалкото е че наскоро си продадох алфата (за което малко съжалявам), но посещението във форума продължава, дано се позамогна някой ден та да си купя някое малко жЕтЕдЕ с голям мАтор.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Преди да си купя алфичката,много се двоумях между стило и 147.И понеже карах на баща ми бравото,разпитвах при колегите във фиат форума.Там един колега ми каза:Ако слушаш главата си,ще вземеш Стилото,ако слушаш сърцето ще вземеш Алфата...И аз главата рядко я слушам,та ето ме тук!
Никога не съм мислел да взема алфа...търсих няколко месеца запазено ауди а3 2004г. с две врати...нищо не си харесвах и един ден, чакайки на светофар пред мен мина алфичката...неможаш да повярвам, но ми хареса толкова много и на прозореца видях бележка продава се...Веднага след нея, момчето си беше объркал номера и аз оставих на бележка моят...абе голяма история си беше. Така на 4 ноември 2008 я закупих....вече над 40к км и още ми носи тръпка.
Във форума попаднах от любопитство да разбера повече за модела
Бонев в творчески подем много теми и то интересни! Пуска и вика "Аз ще разкажа по-нататък, че сега ми е малко нанагорно..."
Аз се регистрирах доста преди да си купя Алфа-та, но това го направих и в други форуми, интересно ми е да чета и събирам инфо за харесваните от мен модели.
По интересното е когато продавах колата и купувач ми беше и Бонев. След 2-3 седмици почнахме да правим Люлинските срещи и той и аз си бяхме със 156
Този период ме е радвал най-много и срещите който правихме бяха забавни!
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment