Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога, не издържам вече !!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Вече съм пред напълно побъркване, и трябва да излея някъде това което ми е на душата.
    От известно време насам в главата ми са само мисли и вълнения за предстоящата Сватба на Века, постоянно съм вглъбен в мислите си за нея, следя с страстен интерес всички толкова оскъдни новини за нея......с нетърпение очаквам паметния ден, подготвих си харда на тивито за да запиша тва велико събитие.
    Всяка вечер заспивам с въпроса с каква ли шапка ще бъде кралицата майка, какъв цвят ще е тя, участвам активно в световните залагания за това какъв подарък ще подари на младоженците, дукът на Корнуол, и Уестминстърското абатство ще изпратят достоен представител на сватбата.
    Бих дал поне 5 години от живота си за да присъствам на това толкова вълнуващо за нас събитие, за което всяка вечер новините ни държът в течение.....
    Предполагам че и с вас е така.......
    Направо ми идва да повърна.....сеш' се....
    A като дойде ДЕНЯТ, направо ще си тегля куршумчето....
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 22:05.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ейййй малко се пие в тая държава бееееее! Ако пиехме повече досега всичко да ни е наред!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        A аз понеже съм проз и нямам телевизор , ще ме информира ли някой за какво иде реч?
        Нещо знаменателно щи дъ ие ?
        Някакви кралски особи ще се венчават, но има притеснения, че не е изпипано всичко и британсата нация барабар с колониите е под напрежение да не се разсъхне работата.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

И аз не моа спа вече трети ден.
          И се чуда сутрин като стана ни кафето ми е кафе, ни цигарата ми е цигара...да се свършва вече...
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

Мерси.
            Боли ме швепстеро за някакви си кралски и некралски
            особи.

Ега им вали дъжд на сватбата.

Спирайте си телевизорите и наздраве.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мерси.
              особи.

То тва е като да плашиш куче със салам малко

Meжду другото тука е 24-5 градуса и се изпичам направо вече 3ти ден....не знам за вас, на юг

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ма хладничко си е, в Соф сутрин 4 градуса, през деня около 17-19.

А по темата, да си кажа честно, сто пъти по добре за сватбата на века да слушаме, отколкото да гледаме нашите родни шопари, политици от сутрин до вечер по преса, ТВ, радиа и каквото още се сетите.То човек вече и новини да не гледа у нас, което правя от около 3-4 месеца де
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Последните слухове са, че Веселин Маринов ще пее на сватбата.
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                    Последните слухове са, че Веселин Маринов ще пее на сватбата.
                    Аз го уредих!!!

OEM & Ventura Garage

Comment

И Софка да им пее пак ми е к**а
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

След дълга медитация мисля че почти знам коя песен ще пее хора в църквата, и каква дължина ще е шлейфа на булката.....
                        Довечера ще медитирам за видения от първата брачна нощ, от сега съм убеден че ще бъде заложено на класическата мисионерска поза........

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Мерси.
                        особи.

Разочарован съм от тебе, не съм очаквал точно ти да проявиш такваз незаинтересованост.........
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз не глеъм телевизия за да не ме облъчват ама мое ви кажем кат бехме в Шитхола (тяхната столица) и оттогава се закакндърдисваха ко ше праят и как шсе черпят, имайте предвид че на тоя опикан остров всичко е адски скучно даже да изпиеш една бира няма на кого да викнеш в ухото - Само Уевски!!! така, че не са дразнете хората тва си имат тва се кефят те са си пияници иначе наште сополи като нема кво да дават и ни психират с глупости, чудя се къде е Бойко да изсули няква сензация за да стане интересно
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Булката естествено е девствена, но дано не объркат доказателствата - червената боя по чаршафите със зелена, че ще помислят, че оня и е пръснал жлъчката.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Булката естествено е девствена, но дано не объркат доказателствата - червената боя по чаршафите със зелена, че ще помислят, че оня и е пръснал жлъчката.
                              еее не съсипвайте нещата булката е институция, тя няма право да е: (в този ред) девствена, недевствена, пияна като куче, без бяла рокля, без принцчето, да киселее, да се прай на такава квато не е, да прави каквото и да е, да не прави каквото и да е ... etc... ндаа
                              въобще тази работа е трудна я да видя вас, пияници среднощни, в ролята на булката как шсе потите и ще се хилите като се едно Алфата ви ражда а ?? не е лесно да знаете ... за протокола аз никога не съм бил в ролята на каквато и да е булка и надявам се никога да не бъда
                              Last edited by nightroller; d.m.y г., 22:49.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                                не е лесно да знаете ... за протокола аз никога не съм бил в ролята на каквато и да е булка и надявам се никога да не бъда
                                То туй остана - да си бил в тази роля, но човек не знае какво може да му случи.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X