Първоначално публикувано от badmadafaka
Покажи съобщение
Колега,разсмя ме доста.
В огромна грешка си ... онзи ден 3 пичлимета на около 24-5 год с питбул решиха да го пуснат уж случайно да си потичка на поляната при моята голяма женска която е на 5,5 години ... ама объркаха адреса с нея ... кучката ми никога не влиза сама в схватка без да бъде предизвикана ... и питбула си го отнесе ... "мъжагите" като видяха,че кучката ми награби техният мъжки пит бул скочиха срещу нея и разтърваха кученцето си като се изнесоха от поляната псувайки на майка,баща и там каквото се сетиш.
Така че вземи си пит бул или подобно и заповядай , ще се накефя и тебе да те подредим.
Знаеш ли ... имам наблюдения,че само комплексари и слабаци си взимат кучета от типа пит бул и подобни ... сорри Колега,ама от 1996 год отглеждам активно кучета,имала съм и Дого Аржентино и Домерман и на нито едно от тях не е било насаждано да изпитва агресия и омраза към себеподобни.
Според мен е редно пит була,стафа и още няколко пройзводни да бъдат категорично забранени и евтаназирани , защото за жалост няма закон който би позволил да евтаназираме всички идиоти стопани на подобни псета.

Тъй че сорри,ама номера ти с пит була лично при мен не би минал

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
mordohy:
Колега...само не ми е ясно от къде си толкова сигурен ,че си толкова добър стрелец и няма риск да оцелиш човек , дете или дори животно ?!?
Знаеш ли ... ако някой стреля по кучето му лично ще се погрижа за това да се изнесе доброволно от квартала.
Повярвай ми бедна ти е фантазията !
Що за простотия !
И после държавата ни била виновна !
Ти в България ( Европа ) ли живееш или в някое племе в Африка та си решаваш проблемите с агресия ?
Наистина не мога да разбера как на някой нормален здравомислещ човек би му дошло на ума да си решава проблемите с агресия ?!?

Comment