Известие

Collapse
No announcement yet.

Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пак ти казвам, че не си подготвен. Никой не мразя и не ми пречи ако спазва правилата. Само защото група хора имат различна сексуална ориентация и съвсем законно си провеждат парад не мога да ги мразя или отричам. За това дали гледката на този парад е красива или грозна, няма да споря защото това е субективна категория! И сега циганите, аз проблем с циганите само защото те са такива нямам. Против съм тези които крадат, не плащат данъци, не спазват правилата на обществото не зависимо от пол, раса, възраст, произход и каквото и да е. Сега разбрали защо примера ти е некоректен.

lordliness познавам гейове, единият го усетих, че е такъв преди той сам да го осъзнае. Нямам никакви проблеми в общуването си с такива хора. Разбира се показвал съм категорично хетеросексуалната си ориентация с което избягвам евентуални конфузи. Аз обаче бих попитал пишещите в тази: Какво ще направите ако синът ви или дъщеря ви се окажат хомосексуални???
    Last edited by BLUE1; d.m.y г., 17:44.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Брей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.
      Българина бил толерантен?
      Я пак?
      Страхлив и мързелив е нашенеца, не се обажда ако има опасност да си изпати или ако мечката играе в двора на комшията ... а някои бъркат това с толерантност.

Когато основните обиди спрат да са на тема сексуалност, малцинства и заболявания може и да си поговорим пак за толерантност.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не, не разбирам.
        Ти твърдиш, че българите били нетолерантни.Аз твърдя, че това са глупости.Давам пример с циганите...ти ми обясняваш съвсем 3ти неща...
        Ами за турците какво да кажем?Като изключим някакви отделни провокации на разни малоумници, те си живеят доста спокойно...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Не, не разбирам.
          Ти твърдиш, че българите били нетолерантни.Аз твърдя, че това са глупости.Давам пример с циганите...ти ми обясняваш съвсем 3ти неща...
          Погледни ми репликата до него...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Погледни ми репликата до него...
            На какво предлагаш, да се обиждаме?Във всяко едно общество, обидите са на тези теми...а другите общества - уж по-толерантни...

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз нищо не предлагам, само констатирам
              Но е факт, че сме доста нетолерантни като цяло, мислим в тесни шаблони, всичко което не влиза в нашия шаблон ни дразни как ни се мерне пред очите, но не реагираме от шубе или от мързел.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Аз нищо не предлагам, само констатирам
                Но е факт, че сме доста нетолерантни като цяло, мислим в тесни шаблони, всичко което не влиза в нашия шаблон ни дразни как ни се мерне пред очите, но не реагираме от шубе или от мързел.
                Кой е толерантен, тогава...дай да видим как ставало....

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  На мен ми е любопитно ако разберете ,че някой ваш познат(не чак приятел)разберете ,че е гей,някой с който общувате ежедневно,ще се променили отношението ви и дали когато го видити винаги ще си мислите, че е гей.
                  Според зависи от случая,имал съм няколко подобни случая и отношението ми се е променило само към един от тях,не защото е гей,а защото бе от категорията мърморещти,пренебрегнати,парадиращи,дискриминирани гейове,а дефакто беше мой висшестоящ към когото нямаше грам дискриминация даже бе много толериран от фирмата.
                  Друг случай пак е с мой шеф,но човека се държеше напълно нормално,към него не бих си променил отношението,много начетен и приятен събеседник със страхотно чувство за хумор,определено е човек който уважавам въпреки сексуалните му наклонности.
                  Не мисля че сексуалната ориентация е показател за качествата на един човек,има хетеросексуални които са много по педераси от гейовете,но все пак продължавам да твърдя че за мен хомосексуализма е аномалия.
                  Ставам банален но в гейовете ме дразни само комплексите,показноста и парадирането им.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Аз не познавам такива или поне не знам да са такива,но онзи ден видях(за първи път на живо) на една спирка две момичета да се да се целуват и прегръщат, демонстрираха невероятна страст.Усещането докато ги гледах беше много странно ,все едно извънземни се чукаха пред мен
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      На мен ми е любопитно ако разберете ,че някой ваш познат(не чак приятел)разберете ,че е гей,някой с който общувате ежедневно,ще се променили отношението ви и дали когато го видити винаги ще си мислите, че е гей.
                      Ако не го натрапва няма да се промени, ако го натрапва и се започнат разни гей свалки ще има . Имаме си един колега за който си знаем ама той не го натрапва и няма специално отношени към него освен на някой обяд да си пуснем майтап на негов гръб.

А има една държавица Уганда къедто това се наказваше със смърт! Да ама "великите сили" и там се намесиха и го отмениха...
                      145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                        Ако не го натрапва няма да се промени, ако го натрапва и се започнат разни гей свалки ще има . Имаме си един колега за който си знаем ама той не го натрапва и няма специално отношени към него освен на някой обяд да си пуснем майтап на негов гръб.

А има една държавица Уганда къедто това се наказваше със смърт! Да ама "великите сили" и там се намесиха и го отмениха...
                        Е на Уганда точно па гейовете са и най-малкият проблем.

Comment

Аз не мога да си обясня защо всичко що е различно е хукнало да изяснява на останалия свят, че е различно и съответно в един момент става досадно.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Аз не мога да си обясня защо всичко що е различно е хукнало да изяснява на останалия свят, че е различно и съответно в един момент става досадно.
                            Много точно казано!

Comment

Всъщност като се замисля само в България, Русия, Сърбия и т.н. "педе**ст и ге*" са много обидни думи, а в другите езици това не са основни обидни думи.
                              За справка имам приятелка рускиня, която е лесбийка и е изключително нормален човек. Единственото, което ме дразни в нея е, че като отидем заедно на дискотека се налага да си делим мадамите
                              In God we trust, all others pay cash.
                              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Какво ще направите ако синът ви или дъщеря ви се окажат хомосексуални???
                                Бой с почивки, като ме заболят ръцете и краката..

Точно за това съм против афиширането на гейовете и имам проблем ако двама се целуват в парка. Ако детето никога не е виждало такива неща шансът да се изпедерасти е много по- малък.

Това е като филмите на ужасите- ако не знаеш, че има вампири, никога няма да те е страх от тях.
                                Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:41.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X