Пак ти казвам, че не си подготвен. Никой не мразя и не ми пречи ако спазва правилата. Само защото група хора имат различна сексуална ориентация и съвсем законно си провеждат парад не мога да ги мразя или отричам. За това дали гледката на този парад е красива или грозна, няма да споря защото това е субективна категория! И сега циганите, аз проблем с циганите само защото те са такива нямам. Против съм тези които крадат, не плащат данъци, не спазват правилата на обществото не зависимо от пол, раса, възраст, произход и каквото и да е. Сега разбрали защо примера ти е некоректен.
lordliness познавам гейове, единият го усетих, че е такъв преди той сам да го осъзнае. Нямам никакви проблеми в общуването си с такива хора. Разбира се показвал съм категорично хетеросексуалната си ориентация с което избягвам евентуални конфузи. Аз обаче бих попитал пишещите в тази: Какво ще направите ако синът ви или дъщеря ви се окажат хомосексуални???
lordliness познавам гейове, единият го усетих, че е такъв преди той сам да го осъзнае. Нямам никакви проблеми в общуването си с такива хора. Разбира се показвал съм категорично хетеросексуалната си ориентация с което избягвам евентуални конфузи. Аз обаче бих попитал пишещите в тази: Какво ще направите ако синът ви или дъщеря ви се окажат хомосексуални???
Comment