Скриването под килима на фактите не прави света по-безопасен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеБой с почивки, като ме заболят ръцете и краката..
Точно за това съм против афиширането на гейовете и имам проблем ако двама се целуват в парка. Ако детето никога не е виждало такива неща шансът да се изпедерасти е много по- малък.
Това е като филмите на ужасите- ако не знаеш, че има вампири, никога няма да те е страх от тях.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеБой с почивки, като ме заболят ръцете и краката..
Точно за това съм против афиширането на гейовете и имам проблем ако двама се целуват в парка. Ако детето никога не е виждало такива неща шансът да се изпедерасти е много по- малък.
Това е като филмите на ужасите- ако не знаеш, че има вампири, никога няма да те е страх от тях.
Уви характерен за хора с закърнял мисловен процес.
Значи според теб е по-нормално да биеш детето за да не се ,,изпедерасти",отколкото да види две каки или батковци да се целуват в парка?
Има доста по-сериозни неща от които трябва да се страхуваме,ама не се замисляме.
В повечето случаи страх от ,,изпедерастяване" на детето имат ,,хетеросексуални" родители,които не са открили или не искат да покажат истинското си АЗ.
Много често хомофобията е плод на вътрешна борба да отречем някои черти от собственият ни характер.
Прекалената агресия и мъжественост в поведението не ни прави повече мъже от колкото сме,а е още един признак за неоткрита хомосексуалност или опит да я потулим.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
тея изказвания напомнящи на криворазбран фройдизъм за разни скрити и потиснати черти на характера ги разправяйте някъде другаде.
не желая никакъв тип сексуалност хетеро или хомо да бъде навирана в лицето ми, в това на малките деца и на който и да било
има неща, чието място за мен не е публично !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Така е малко като щраус. Не композитора.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
А нещата всъщност стоят съвсем просто. Хомосексуалността в България не е обявена за противозаконна. Никой не забранява на никого да си живее с когото иска и да си го слага в която дупка иска.
Ако някой счита, че е дискриминиран заради сексуалността му при конкурс, назначаване на работа и т.н. - това вече е незаконно. за такива случаи има комисия за защита от дискриминация, която се издържа от нашите данъци и работата и е да следи именно за такива нарушения.
Всичко останало е манипулация, позьорщина, развяване на мръсно бельо, нарушение на обществените норми, нарушение на християнските етични норми и т.н.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Коле, така си е - казах го още преди няколко поста :
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТия не могат да бъдат никакви гейове - те са си живи педераси.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
За съжаление живите педерасти често не са гейове. Впрочем демонстративната хетеросексуалност изразяваща се в гол до кръста мъж, татуиран с вид геройски или просто едно тресящо шкембе разхождащо се по централна градска улица са доста по-често явление от колкото хомосексуалистите позьори, а като чуя за християнските етични норми в България и ми става и тъжно и смешно.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПрекрасен педагогически,възпитателен метод!
Уви характерен за хора с закърнял мисловен процес.
Значи според теб е по-нормално да биеш детето за да не се ,,изпедерасти",отколкото да види две каки или батковци да се целуват в парка?
Има доста по-сериозни неща от които трябва да се страхуваме,ама не се замисляме.
В повечето случаи страх от ,,изпедерастяване" на детето имат ,,хетеросексуални" родители,които не са открили или не искат да покажат истинското си АЗ.
Много често хомофобията е плод на вътрешна борба да отречем някои черти от собственият ни характер.
Прекалената агресия и мъжественост в поведението не ни прави повече мъже от колкото сме,а е още един признак за неоткрита хомосексуалност или опит да я потулим.Lexus IS200
Comment
-
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА нещата всъщност стоят съвсем просто. Хомосексуалността в България не е обявена за противозаконна. Никой не забранява на никого да си живее с когото иска и да си го слага в която дупка иска.
Ако някой счита, че е дискриминиран заради сексуалността му при конкурс, назначаване на работа и т.н. - това вече е незаконно. за такива случаи има комисия за защита от дискриминация, която се издържа от нашите данъци и работата и е да следи именно за такива нарушения.
Всичко останало е манипулация, позьорщина, развяване на мръсно бельо, нарушение на обществените норми, нарушение на християнските етични норми и т.н.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеФормално погледнато е така. Реално погледнато, имаме случаи като онзи, дето би нарушил няколко закона и би съсипал психиката и живота на детето си, ако се окаже хомосексуално. Идеята е хората да свикват, че това не е табу и го има.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеБоя си има своите положителни черти. Особено, когато е заслужен е много възпитателен. Не може да го отречеш с лека ръка след като е използван хиляди години на ред и е дал резултат. Не говоря разбира се да пребиеш някой, а да го нашляпаш по задника. Не ми ги хвали тия деца, дето през целия си живот не са усетили и един шамар- точно те не си знаят мястото в живота.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колега между:
[QUOTE=Mind_Control;904317]Бой с почивки, като ме заболят ръцете и краката..
и
[QUOTE=Mind_Control;905456]Не говоря разбира се да пребиеш някой, а да го нашляпаш по задника.
Има огромна разлика!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment