Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да ви кажа нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Стоянчо, не съм запознат с науката ти, но това си е един от подходите, който съчетан с другите помага за достигане на крайната цел.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

;D не те разбрах точно какво имаш предивд

т.е. не знам дали говориш общо или нещо конкретно имаш предвид ;P
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        писмен беше, ще видим след 2-3 дни резултата

40 въпроса за 30 минути, 15 от тях отворени :X

по-бързо не съм писал досега
        Батка нали знаеш ,че Силата е с Теб.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Разбира се, че говоря общо - сухарските данни са необходими за доизясняване на картинката.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

въпросният предмет успява да съчетае психология, философия СЪС математика и статистика :X
            я, че ми стана интересно, ще ме светнеш ли как тоз предмет успява да съчетае математиката с психология, че и философия? Айде за статистиката ми е ясно, ама математиката кви ги дроби там...
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
              я, че ми стана интересно, ще ме светнеш ли как тоз предмет успява да съчетае математиката с психология, че и философия? Айде за статистиката ми е ясно, ама математиката кви ги дроби там...
              Ами математиката е майка на статистиката.. От там нататък трябва да ти е ясна роднинската им връзка

Всичко в тоя живот е уравнение. Просто във философските уравнения неизвестните и променливите са малко повечко.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                ами тя статистиката какво е бе? вид приложна математика

пък ако ти покажа малко от формулите, които се използват за анализа ще схванеш

а пък философия, защото в общи линии психологията е дете, или по-скоро както психолог би се изразил по-малък брат/сестра на философията..

всяко научно изследване започва от хипотеза, която пък е резултат от философско разсъждение/анализ
                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:13.
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

ами тя статистиката какво е бе? вид приложна математика

пък ако ти покажа малко от формулите, които се използват за анализа ще схванеш

а пък философия, защото в общи линии психологията е дете, или по-скоро както психолог би се изразил по-малък брат/сестра на философията..

всяко научно изследване започва от хипотеза, която пък е резултат от философско разсъждение/анализ
                  Добре бе , баце, разбрахме ! Ти учиш най-хипер, мипер супер, мупер сложното и трудно нещо на света!
                  Ние останалите къде се редим, някви инженерчета, архитектчета, юристчета, лекарчета, икономистчета и други *чета .
                  Сори, ама така прозвуча.
                  Всеки е минал оттам, всеки е имал своите трудни изпити и моменти. Но те са нищо в сравнение с изпитите на Живота...
                  Така че, давай го по-ведро и не преекспонирай сериозността на положението. Have fun!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Добре бе , баце, разбрахме ! Ти учиш най-хипер, мипер супер, мупер сложното и трудно нещо на света!
                    Ние останалите къде се редим, някви инженерчета, архитектчета, юристчета, лекарчета, икономистчета и други *чета .
                    Сори, ама така прозвуча.
                    Всеки е минал оттам, всеки е имал своите трудни изпити и моменти. Но те са нищо в сравнение с изпитите на Живота...
                    Така че, давай го по-ведро и не преекспонирай сериозността на положението. Have fun!
                    е тука много сбърка, никога не съм имал такова мнение и не съм се изразявал по този начин

предметът не е труден, а много досаден

далеч съм от мисълта, че съм повече, от който и да било друг

обяснявах на човека най-добронамерено, че статистиката е продукт на математиката

къде видя високомерно поведение, или въпросното надценяване на предмета ? винаги съм таял най-дълбоко уважение към всеки един специалист и най-вече въпросните специалности, които изреди. не си прав да говориш така.

и понеже съм много обидчив бих те помолил да ми посочиш точно изречение или израз, който те накара да се изкажеш по този неласкав начин

дори в първия ми пост казах, че предметът е сух и скучен, а не труден

и аз разбрах, че се засегна на трудно образование, и сега кво прайм? ся при положение, че си един от малкото, които са ме виждали на живо от форума, па макар и 2-3 пъти само би трябвало да си спомниш колко уравновесен и внимателен съм в изказванията си
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 14:57.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Още в първият си пост се опитах да обърна на майтап нещата, явно не ми се е получило. Нищо сериозно няма в поста ми, за да се обиждаш.
                      Пийс!
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

обидих се, защото излезе все едно, че се прехласвам колко трудни неща уча, а това не е така

пиийс !
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

имам 6 между другото !!!!
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Извинявайте момчета, че неволно станах причина за лекото недоразумение.
                            Аз знам много добре що е то статистика, щото тоя изпит ми беше един от най-лесните и материята е приятна, може би щото го учихме наедно с теория на вероятностите. А и с "вишата" математика 5 години се борих докато стана "маг" по информатика
                            Беше ми интересно как аджеба се връзват математиката и психологията, ама явно и за това си има чалъм...
                            Аааа, честито Стояне... и да почерпиш, за да уважиш изпита
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                            X