Стоянчо, не съм запознат с науката ти, но това си е един от подходите, който съчетан с другите помага за достигане на крайната цел.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам да ви кажа нещо
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеписмен беше, ще видим след 2-3 дни резултата
40 въпроса за 30 минути, 15 от тях отворени :X
по-бързо не съм писал досегаALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениевъпросният предмет успява да съчетае психология, философия СЪС математика и статистика :X145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениея, че ми стана интересно, ще ме светнеш ли как тоз предмет успява да съчетае математиката с психология, че и философия? Айде за статистиката ми е ясно, ама математиката кви ги дроби там...
Всичко в тоя живот е уравнение. Просто във философските уравнения неизвестните и променливите са малко повечко.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениея, че ми стана интересно, ще ме светнеш ли как тоз предмет успява да съчетае математиката с психология, че и философия? Айде за статистиката ми е ясно, ама математиката кви ги дроби там...
пък ако ти покажа малко от формулите, които се използват за анализа ще схванеш
а пък философия, защото в общи линии психологията е дете, или по-скоро както психолог би се изразил по-малък брат/сестра на философията..
всяко научно изследване започва от хипотеза, която пък е резултат от философско разсъждение/анализLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:13.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеами тя статистиката какво е бе? вид приложна математика
пък ако ти покажа малко от формулите, които се използват за анализа ще схванеш
а пък философия, защото в общи линии психологията е дете, или по-скоро както психолог би се изразил по-малък брат/сестра на философията..
всяко научно изследване започва от хипотеза, която пък е резултат от философско разсъждение/анализ! Ти учиш най-хипер, мипер супер, мупер сложното и трудно нещо на света!
Ние останалите къде се редим, някви инженерчета, архитектчета, юристчета, лекарчета, икономистчета и други *чета.
Сори, ама така прозвуча.
Всеки е минал оттам, всеки е имал своите трудни изпити и моменти. Но те са нищо в сравнение с изпитите на Живота...
Така че, давай го по-ведро и не преекспонирай сериозността на положението.Have fun!
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеДобре бе , баце, разбрахме! Ти учиш най-хипер, мипер супер, мупер сложното и трудно нещо на света!
Ние останалите къде се редим, някви инженерчета, архитектчета, юристчета, лекарчета, икономистчета и други *чета.
Сори, ама така прозвуча.
Всеки е минал оттам, всеки е имал своите трудни изпити и моменти. Но те са нищо в сравнение с изпитите на Живота...
Така че, давай го по-ведро и не преекспонирай сериозността на положението.Have fun!
предметът не е труден, а много досаден
далеч съм от мисълта, че съм повече, от който и да било друг
обяснявах на човека най-добронамерено, че статистиката е продукт на математиката
къде видя високомерно поведение, или въпросното надценяване на предмета ? винаги съм таял най-дълбоко уважение към всеки един специалист и най-вече въпросните специалности, които изреди. не си прав да говориш така.
и понеже съм много обидчив бих те помолил да ми посочиш точно изречение или израз, който те накара да се изкажеш по този неласкав начин
дори в първия ми пост казах, че предметът е сух и скучен, а не труден
и аз разбрах, че се засегна на трудно образование, и сега кво прайм? ся при положение, че си един от малкото, които са ме виждали на живо от форума, па макар и 2-3 пъти само би трябвало да си спомниш колко уравновесен и внимателен съм в изказванията сиLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 14:57.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Още в първият си пост се опитах да обърна на майтап нещата, явно не ми се е получило. Нищо сериозно няма в поста ми, за да се обиждаш.
Пийс!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Извинявайте момчета, че неволно станах причина за лекото недоразумение.
Аз знам много добре що е то статистика, щото тоя изпит ми беше един от най-лесните и материята е приятна, може би щото го учихме наедно с теория на вероятностите. А и с "вишата" математика 5 години се борих докато стана "маг" по информатика
Беше ми интересно как аджеба се връзват математиката и психологията, ама явно и за това си има чалъм...
Аааа, честито Стояне... и да почерпиш, за да уважиш изпита145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment