Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
    Аз имам Фиат Мултипла, откак съм го купил жените ме скъсаха от оферти.....
    хаххахахаха викаш хем и място има
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

А от алфите коя е най-яката пичеловка или нещо като топ 5 да ми дадете 145 /146 влизат ли в класацията ? А колегите с тея коли какви проблеми имат най-често ?

Comment

Това наистина се надявам да не е никак сериозна тема ....
        Казваш до 7 к лева ... оглеждаш се в 145-146.... поне ако ще е гарга разпитвай за 166 фейслифт 147 ..да фанеш малко декиш

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Купи си кола за 2000 и ще имаш 5000 за к**ви ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Събери още малко пари,цели се към висок клас жени и си вземи крайслер ц 300,а дотогава...на сухо
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
              А от алфите коя е най-яката пичеловка или нещо като топ 5 да ми дадете 145 /146 влизат ли в класацията ? А колегите с тея коли какви проблеми имат най-често ?
              .."Много ме кефиш..."...както се пее в едно чалга парче....може да си го пуснеш като си купиш кола и леко да провисиш ръка през прозореца....те русите сами ще скачат вътре в купето
              .
              За тия пари дето си приготвил си купуваш 3бр. 145....и проблеми няма да имаш.....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

не не не е реално бахахахаха
                ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
                ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
                ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Пичеловка=автомобил с дясна дирекция
                  Автомобил с дясна дирекция=скъсаняк без пари
                  Скъсаняк без пари=седи на "сухо"
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

За всеки влак си има пътници.... така де, за всяка пичеловка си има пич..и
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Много просто - вземаш която те кефи. Иначе темата е все едно да питаш - руса , черна или червенокоса да избера. Русата май по скъпа, ама тъпа, черната пък мога да я боядисам, а червената е ......кажете коя ще пере, готви и глади (ами няма как да кажем )
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                        Еми аз имам 146 и проблемите са, че на свалени джамове едвам успявам да изблъскам напиращите пич*и да не се качат в колата, и че няма 7 места и мога да возя само до 4 едновременно.... Иначе на пасажерското място нали за забравили да сложат табло, и е широко и става за секакви работи
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

Колеги, Хондата e 'англичанка', защото се произвежда в Англия, а НЕ заради десния волан
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            Много просто - вземаш която те кефи. Иначе темата е все едно да питаш - руса , черна или червенокоса да избера. Русата май по скъпа, ама тъпа, черната пък мога да я боядисам, а червената е ......кажете коя ще пере, готви и глади (ами няма как да кажем )
                            От русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици !

За да не съм съвсем оф-топик, в тая иначе толкова сериозна тема, ще добавя едно уточняващо въпросче.
                            За къде ще се ползва "пичеловката", щото в различните райони има различни вървежни марки ?!?
                            Last edited by bager; d.m.y г., 11:12.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              От русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици !
                              Това като вица ...Тате ,тате, бе за коя да се оженя ,русата ,черната или червенокосата?
                              Ами синко, дай им по пет бона ,виж ги как ги харчат и ,тогава реши.
                              След седмица сина отива при баща си и му казва - Тате , готово ,първата ги изхарчи за бижута и парцалки за нея ..профука всичко ,Червенокосата и тя така ,ама поне и на мен купи нещо,а чернокосата пък ги вложила в акции на дзи и сега има двойно хах...-И ти за коя сине мил ще се ожениш ,реши ли вече ?- Ми да татко ,за тая с най големите цици

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                                Купи си кола за 2000 и ще имаш 5000 за к**ви ...

ХАХАХАХАХА уби ме просто темата е ЛУДНИЦААААА
                                Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Working...
                                X