If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А от алфите коя е най-яката пичеловка или нещо като топ 5 да ми дадете 145 /146 влизат ли в класацията ? А колегите с тея коли какви проблеми имат най-често ?
Това наистина се надявам да не е никак сериозна тема ....
Казваш до 7 к лева ... оглеждаш се в 145-146.... поне ако ще е гарга разпитвай за 166 фейслифт 147 ..да фанеш малко декиш
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
А от алфите коя е най-яката пичеловка или нещо като топ 5 да ми дадете 145 /146 влизат ли в класацията ? А колегите с тея коли какви проблеми имат най-често ?
.."Много ме кефиш..."...както се пее в едно чалга парче....може да си го пуснеш като си купиш кола и леко да провисиш ръка през прозореца....те русите сами ще скачат вътре в купето
.
За тия пари дето си приготвил си купуваш 3бр. 145....и проблеми няма да имаш.....
Много просто - вземаш която те кефи. Иначе темата е все едно да питаш - руса , черна или червенокоса да избера. Русата май по скъпа, ама тъпа, черната пък мога да я боядисам, а червената е ......кажете коя ще пере, готви и глади (ами няма как да кажем )
Еми аз имам 146 и проблемите са, че на свалени джамове едвам успявам да изблъскам напиращите пич*и да не се качат в колата, и че няма 7 места и мога да возя само до 4 едновременно.... Иначе на пасажерското място нали за забравили да сложат табло, и е широко и става за секакви работи
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Много просто - вземаш която те кефи. Иначе темата е все едно да питаш - руса , черна или червенокоса да избера. Русата май по скъпа, ама тъпа, черната пък мога да я боядисам, а червената е ......кажете коя ще пере, готви и глади (ами няма как да кажем )
От русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици !
За да не съм съвсем оф-топик, в тая иначе толкова сериозна тема, ще добавя едно уточняващо въпросче.
За къде ще се ползва "пичеловката", щото в различните райони има различни вървежни марки ?!?
От русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици !
Това като вица ...Тате ,тате, бе за коя да се оженя ,русата ,черната или червенокосата?
Ами синко, дай им по пет бона ,виж ги как ги харчат и ,тогава реши.
След седмица сина отива при баща си и му казва - Тате , готово ,първата ги изхарчи за бижута и парцалки за нея ..профука всичко ,Червенокосата и тя така ,ама поне и на мен купи нещо,а чернокосата пък ги вложила в акции на дзи и сега има двойно хах...-И ти за коя сине мил ще се ожениш ,реши ли вече ?- Ми да татко ,за тая с най големите цици
Comment