Темата си отива на мястото...
Известие
Collapse
No announcement yet.
колебание между няколко коли?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
абе с тоя английски хондороувер само пенсии ще кълват. на колегата му трябва черен немски жиб със затъмнени прозорци, десен волан за да е от страната на тротоара , шибен дах , ляти жанти и една каса бас у багажника. трябва също и златна гривна на дясната ръка която ще стои извън колата по принцип.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеОт русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици!
За да не съм съвсем оф-топик, в тая иначе толкова сериозна тема, ще добавя едно уточняващо въпросче.
За къде ще се ползва "пичеловката", щото в различните райони има различни вървежни марки?!?
кефят ме най много алфите и колите на дизел за тва пиша в форума та на 156/157/ не калват ли мацките да гледам за 160 серията така ли може ли по конкретни модели,тъи като не съм запознат ?
Comment
-
Темата е уникална...............
Нов раздел ,,Коли Пичеловки".Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от via Покажи съобщениеДобрич-Варна главно и София супер рядкокефят ме най много алфите и колите на дизел за тва пиша в форума та на 156/157/ не калват ли мацките да гледам за 160 серията така ли може ли по конкретни модели,тъи като не съм запознат ?
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЗеми си 157, страшни са, ма тогава ти трябва панталон с бързо разкопчаване, че не мое смогнеш на желаещите
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеВиж сега, разбирам каква кола ти трябва на теб. Направо се спри на Алфа Ромео 161 -2.8 FTDщ, разбира се дизелак е с две турбини, но това в случая не е най-важното за кълването на мацките. В цвета се крие ключа за бараката. Ако искаш да кълват 16~17 годишни руси, но с малки цици задължително търси червена, ако искаш да са с големи цици тавана и предният капак трябва да са черни. Ако си падаш по по-зрели момичета, гледай колата да е в черен цвят и с махагонов волан, задължително обаче си и купи ръкавици от сърнешка кожа с отрязани пръсти. За червенокосите девойки съвет не мога да ти там, виж някой колега с опит с такива може да помага.Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЗеми си 157, страшни са, ма тогава ти трябва панталон с бързо разкопчаване, че не мое смогнеш на желаещите
Може би грешката е че нямам панталон с бързо разкопчаване.
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от via Покажи съобщениеТо няма 157 както и 161 защо се базикате ся,аз питам сериозно....SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКак ще няма Алфа Ромео 161 ? Ми това от линка какво е, само, че е дванайсетак бензин http://moustachemadrid.bigcartel.com...161-12-vintage
Comment
-
на тебе ти трябва опел астра от старите с варненска регистрация. това е колата. трябва ти също iphone , ключове от бмв и ключодържател от бмв.
гледай сега какъв е пиниза. в добрич ще си вървежен и с астрата с варненска регистрация. във варна като спреш в мола, няма да се вижда колата. за това ти е скъпия телефон и ключодържателя които трябва да тупваш на масата в кафенето. ако някоя кифла ти види астрата и каже -ма туй ли тий кулатъ , ти и казваш - не бе,карам бмв обаче сега му правят турбо тунинг и лепят карбон.тая астра е на един френд, даде ми я да я карам щото ма уважава. много е важно ако ти върже, като се качиш в астрата, да се пробваш да я палиш с ключовете на бмв-то уж си се объркалточка
Comment
-
Първоначално публикувано от via Покажи съобщениеМного смешно каде ли трябваше да се смея? Винаги съм знаел че по форумите като питаш нещо сички те базикат и земат на шега.
Аз съм доста нов във форума,и досега когато съм питал са ми одговаряли,разяснявали по 2-3 пъти даже докато загрея,не мога да се оплача въпреки че и аз съм ръсил и още ръся бисери.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениена тебе ти трябва опел астра от старите с варненска регистрация. това е колата. трябва ти също iphone , ключове от бмв и ключодържател от бмв.
гледай сега какъв е пиниза. в добрич ще си вървежен и с астрата с варненска регистрация. във варна като спреш в мола, няма да се вижда колата. за това ти е скъпия телефон и ключодържателя които трябва да тупваш на масата в кафенето. ако някоя кифла ти види астрата и каже -ма туй ли тий кулатъ , ти и казваш - не бе,карам бмв обаче сега му правят турбо тунинг и лепят карбон.тая астра е на един френд, даде ми я да я карам щото ма уважава. много е важно ако ти върже, като се качиш в астрата, да се пробваш да я палиш с ключовете на бмв-то уж си се объркал
Comment
-
И това като как се връзва с изискването:
.Ами чакам вашите съвети коя вози най-добре от тея изборените коли има изгодна подръжка нисък разход и е надеждна и се чупи по трудно спрямо останалите ?
хондата също не е зле но ако и сложа газово ме е страх да не повредя двигателя аи подръжката е по скъпа.
Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени
Нещо май ни взе за мезе а?
Или очакваш да пуснеш тема - търся евтина кола пичеловка и някой да я вземе на сериозно.
Давай го по-кротко и се научи да общуваш... то си е за теб.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment