Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Темата си отива на мястото...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

абе с тоя английски хондороувер само пенсии ще кълват. на колегата му трябва черен немски жиб със затъмнени прозорци, десен волан за да е от страната на тротоара , шибен дах , ляти жанти и една каса бас у багажника. трябва също и златна гривна на дясната ръка която ще стои извън колата по принцип.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        От русата, черната или червенокосата избираш тая с най-големите цици !

За да не съм съвсем оф-топик, в тая иначе толкова сериозна тема, ще добавя едно уточняващо въпросче.
        За къде ще се ползва "пичеловката", щото в различните райони има различни вървежни марки ?!?
        Добрич-Варна главно и София супер рядко кефят ме най много алфите и колите на дизел за тва пиша в форума та на 156/157/ не калват ли мацките да гледам за 160 серията така ли може ли по конкретни модели,тъи като не съм запознат ?

Comment

Темата е уникална...............
          Нов раздел ,,Коли Пичеловки".
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
            Добрич-Варна главно и София супер рядко кефят ме най много алфите и колите на дизел за тва пиша в форума та на 156/157/ не калват ли мацките да гледам за 160 серията така ли може ли по конкретни модели,тъи като не съм запознат ?
            Виж сега, разбирам каква кола ти трябва на теб. Направо се спри на Алфа Ромео 161 -2.8 FTDщ, разбира се дизелак е с две турбини, но това в случая не е най-важното за кълването на мацките. В цвета се крие ключа за бараката. Ако искаш да кълват 16~17 годишни руси, но с малки цици задължително търси червена, ако искаш да са с големи цици тавана и предният капак трябва да са черни. Ако си падаш по по-зрели момичета, гледай колата да е в черен цвят и с махагонов волан, задължително обаче си и купи ръкавици от сърнешка кожа с отрязани пръсти. За червенокосите девойки съвет не мога да ти там, виж някой колега с опит с такива може да помага.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Земи си 157, страшни са, ма тогава ти трябва панталон с бързо разкопчаване, че не мое смогнеш на желаещите
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Земи си 157, страшни са, ма тогава ти трябва панталон с бързо разкопчаване, че не мое смогнеш на желаещите
                То няма 157 както и 161 защо се базикате ся,аз питам сериозно....

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Виж сега, разбирам каква кола ти трябва на теб. Направо се спри на Алфа Ромео 161 -2.8 FTDщ, разбира се дизелак е с две турбини, но това в случая не е най-важното за кълването на мацките. В цвета се крие ключа за бараката. Ако искаш да кълват 16~17 годишни руси, но с малки цици задължително търси червена, ако искаш да са с големи цици тавана и предният капак трябва да са черни. Ако си падаш по по-зрели момичета, гледай колата да е в черен цвят и с махагонов волан, задължително обаче си и купи ръкавици от сърнешка кожа с отрязани пръсти. За червенокосите девойки съвет не мога да ти там, виж някой колега с опит с такива може да помага.
                  Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  Имах и 157 и 161,не вършат работа,разорих се да ги пребоядисвам особенно 161 защото ми харесват всичките изброени видове жени ма нестава.
                  Може би грешката е че нямам панталон с бързо разкопчаване .

Comment

То няма 157 както и 161 защо се базикате ся,аз питам сериозно....
                    Как ще няма Алфа Ромео 161 ? Ми това от линка какво е, само, че е дванайсетак бензин http://moustachemadrid.bigcartel.com...161-12-vintage
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                      Как ще няма Алфа Ромео 161 ? Ми това от линка какво е, само, че е дванайсетак бензин http://moustachemadrid.bigcartel.com...161-12-vintage
                      Много смешно каде ли трябваше да се смея? Винаги съм знаел че по форумите като питаш нещо сички те базикат и земат на шега.

Comment

на тебе ти трябва опел астра от старите с варненска регистрация. това е колата. трябва ти също iphone , ключове от бмв и ключодържател от бмв.
                        гледай сега какъв е пиниза. в добрич ще си вървежен и с астрата с варненска регистрация. във варна като спреш в мола, няма да се вижда колата. за това ти е скъпия телефон и ключодържателя които трябва да тупваш на масата в кафенето. ако някоя кифла ти види астрата и каже -ма туй ли тий кулатъ , ти и казваш - не бе,карам бмв обаче сега му правят турбо тунинг и лепят карбон.тая астра е на един френд, даде ми я да я карам щото ма уважава. много е важно ако ти върже, като се качиш в астрата, да се пробваш да я палиш с ключовете на бмв-то уж си се объркал
                        точка

Comment

На несериозния ти въпрос въпрос, отговорите са напълно очаквано несериозни, аз не виждам какво не е наред
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

Много смешно каде ли трябваше да се смея? Винаги съм знаел че по форумите като питаш нещо сички те базикат и земат на шега.
                            Зависи какво и как питаш!
                            Аз съм доста нов във форума,и досега когато съм питал са ми одговаряли,разяснявали по 2-3 пъти даже докато загрея,не мога да се оплача въпреки че и аз съм ръсил и още ръся бисери.

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              на тебе ти трябва опел астра от старите с варненска регистрация. това е колата. трябва ти също iphone , ключове от бмв и ключодържател от бмв.
                              гледай сега какъв е пиниза. в добрич ще си вървежен и с астрата с варненска регистрация. във варна като спреш в мола, няма да се вижда колата. за това ти е скъпия телефон и ключодържателя които трябва да тупваш на масата в кафенето. ако някоя кифла ти види астрата и каже -ма туй ли тий кулатъ , ти и казваш - не бе,карам бмв обаче сега му правят турбо тунинг и лепят карбон.тая астра е на един френд, даде ми я да я карам щото ма уважава. много е важно ако ти върже, като се качиш в астрата, да се пробваш да я палиш с ключовете на бмв-то уж си се объркал
                              Виж ся болен алфисте имам iphone 4,ipad 2 и много други неща дето няма да имаш никога,и съм сигурно на половината на годините ти,тва означава че не си постигнал почти нищо в тоя живот,бил съм и с мацки по красиви и готини от приятелката ти ако изобщо имаш такава,и до ся не съм имал кола,щото вчера зех изпита за книжка,а днес ще си подавам документите,теи че не се прави на велик щото само телефона и ipada ми струват повече от колата ти.

Comment

И това като как се връзва с изискването:
                                .Ами чакам вашите съвети коя вози най-добре от тея изборените коли има изгодна подръжка нисък разход и е надеждна и се чупи по трудно спрямо останалите ?
                                хондата също не е зле но ако и сложа газово ме е страх да не повредя двигателя аи подръжката е по скъпа.
                                Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени

Нещо май ни взе за мезе а?
                                Или очакваш да пуснеш тема - търся евтина кола пичеловка и някой да я вземе на сериозно.

Давай го по-кротко и се научи да общуваш... то си е за теб.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X