Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
мисля си за космоса....
Collapse
X
-
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
Само да кажа че наскоро научих че първият екран реагиращ на допир се е появил в началото на 80-те.Тъй че подкрепям идеята за бума в технологиите.Имам пред вид че може да имат нещо общо с извънземни технологии.А в щатите има доста сериозен натиск от страна на учените, правителството да си признае за контакти с извънземни.Все пак обаче съм човек който иска доказателства за да повярва.В медиите може да се пише всичко.По-долу бе казано нещо за религиите.Преди време в един форум бях разпнат за това че не съм вярващ.Те си имат обяснение за всичко - бог.Където и да я сложиш тази думичка пасва идеално.Изумих се как съвременни хора, могат да имат такова мислене.Почти съм убеден, ако не и сигурен че ако дойдат извънземни ще има някакви екцесии от страна на религиите.
п.п.
Еми сигурно нещата си имат логично обяснение...то сутрин ако те боли дупето си има логично обяснение.http://vbox7.com/play:2a6251f1Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:36.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Ами всъщност кой движи нещата...Да речем че някой е положил основите и иде да види до къде сме я докарали.Пари,коли,яхти...а човешкия живот нищо не чини.Да не се окажем неуспешен експеримент.Пък знайш ли какви са ценостите на експериментаторите.Извънземна им работа.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
проблема е, че дори идеята за извънземните е пак плод на земния мозък.
Следователно, извънземните са си съвсем земни!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ми то добре че в софтуера има бира и картофки,ма тва антивирусната програма/демек жената/ как са изключва ве?25 години я хаквам,ама не мож и разбием кодовете.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Днес си купих едни космически запалки за цигари със сертификат TUV от хранителен хипермаркет на цената на другите продавани боклуци от същото естество, които палят от последния път - ще изследвам какво става и ще ви информирам.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение...Преди време в един форум бях разпнат за това че не съм вярващ.Те си имат обяснение за всичко - бог.Където и да я сложиш тази думичка пасва идеално.Изумих се как съвременни хора, могат да имат такова мислене...
Веднъж я подхванах и на любимата ми тема за извънземните. И тогава беше шаш и паника - "...ама няма извънземни, това са измислици на Лукавия, за да ни вкара в грях, с тези терзания да ни отвлече от правилния път...".
Най-готиното беше, че тя беше дипломиран инженер и аз се възползвах винаги от този факт - по най-проста логика, сред безбройните слънчеви системи, не може да няма поне една планета с условия, близки до земните. Очевидно е, че в такъв случай на нея ще се развие живот. Което недвусмислено доказва, че има извънземни...
Та това е най-простото ми доказателство за съществуването на извънземни, но върви само при хора с добре развита логика.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Хм, дали има много вярващ народ по земята та да седнат да протестират против извънземните?Религията си мисля, че една прилична заблуда която е удобна за някой хора, удобна е и за обяснение на необяснимото и да не си занимаваш мозъка с глупости. Носи спокойствие и имаш на какво да се уповаваш, лично аз си мисля, че може и да има господ, но в никакъв случай не вярвам в него.
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:44 ----------
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение...
Най-готиното беше, че тя беше дипломиран инженер и аз се възползвах винаги от този факт - по най-проста логика, сред безбройните слънчеви системи, не може да няма поне една планета с условия, близки до земните. Очевидно е, че в такъв случай на нея ще се развие живот. Което недвусмислено доказва, че има извънземни...
Та това е най-простото ми доказателство за съществуването на извънземни, но върви само при хора с добре развита логика..
Comment
-
Абе кой е дилъра ?
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеАбе кой е дилъра ?http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=93
Инак язе видох извънземните как кацнаха оня ден. Беха с Москвич дефорсе, беха черни и излезнаха 13 човека от него. Нема как да са хора много беха.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Да отговоря на pd4ito: Не беше адвентиски форума,най обикновен социален форум,много хубава групичка заформихме, обаче отнякъде изкочиха едни дълбоко религиозни и се разбута работата.Тея хора са с промити мозъци - безнадеждни са.Имаше и лекари за голямо мое учудване.Един говореше само с цитати от библията.Накрая ми писна и се разкарах.
Derry,не съм сигурен че възрастта на Вселената е 40 млрд. години.Най-отдалечените галактики и звезди които могат да се видят с Хъбъл и другите големи телескопи на Земята са на разстояние около 13,7 млрд. св. години.Това означава че светлината се е движила до нас 13,7 млрд.години./1 светлинна година е разстоянието което изминава светлината за 1 година/.Това е възрастта на видимата Вселена.Отвъд тази граница има само мрак.А какво има там никой не знае.Все пак това което е зад тази граница също е част от вселената.Дали 13 или 40 млрд. години не е от особено значение.За нас дори 1 св. година е прекалено голямо разстояние.Наскоро гледах филм по дискавъри, от който става ясно че дори нашата Галактика е една незначителна прашинка е във Космоса.Трябва човек да е голям, ама много голям песимист да си мисли че ние сме единствените живи същества в това необятно място.Дори и за напреднали цивилизации разстоянията ще са проблем,освен ако не са открили червеевите дупки описани от Айнщайн,или друг начин за преодоляване на големи разстояния.Все пак от достъпната информация в нета и поднесената ни от медиите мисля че има някои достоверни доказателства за извънземни но засега косвени,докато някое правителство или учени не заявят категорично за такъв контакт.Което мисля че ще се случи в близките години поради големия обществен натиск в някои развити страни, а също и от известни учени.Сигурен съм че по-младите колеги във форума ще станат свидетели на интерисни събития.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Инфото за вселената се оказа, че ми е старосега пак четох и малко съм се улял с моите 40 млрд. Ако и да има извънземни които да са имали контакт с някого и ако са с чисти намерения без задни мисли малако ме съмнява, че ще осъществят явен контакт с нас. Прекалено много сме заети да правим пари и да водим войни и въобще аз примерно не бих се свързал с подобна сган.
Comment
-
Що бе,ще ги научим на тука има -тука нема и ще им вземем кораба.Преди 20-23 години работех в едно предприятие.Дойдоха едни германци да монтират машини.Кат отвориха хората един куфар с инструменти...абе извънземна технология.Отидоха на обяд и като се върнаха куфара беше празен.Една летяща чиния ша ни са опре ли?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБатка думата дилър а я споменеш а си наказанhttp://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=93
Инак язе видох извънземните как кацнаха оня ден. Беха с Москвич дефорсе, беха черни и излезнаха 13 човека от него. Нема как да са хора много беха.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment