Известие

Collapse
No announcement yet.

мисля си за космоса....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мисля си за космоса....

..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Няма как да сме сами ... това от доста време е ясно, особено след като откриха, че т.нар. "еволюция" на човека е манипулирана отвън.
    Хора с много ум в главата доказаха преди година-две, че шанса човека да се развие по естествен път по този начин е маааалко по-малък от шанса при преминаването на буря през сметище на изхода да се получи работещ телевизор...

За скептиците и за любопитните - има една чудесна поредица на History Channel в два сезона - казва се "Ancient Aliens". Има я в замунда (даже със субтитри) - препоръчвам я на всеки, па било то и само за обща култура. Дори да отхвърлите повечето представяни факти, пак остават много и очебийни знаци около нас.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      ..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...
      сигорно си видел на токи4а 155 цата
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

..деее да знам ....имаше 12 кюнеца...

---------- Post added at 02:14 ---------- Previous post was at 02:08 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Няма как да сме сами ... това от доста време е ясно, особено след като откриха, че т.нар. "еволюция" на човека е манипулирана отвън.
        Хора с много ум в главата доказаха преди година-две, че шанса човека да се развие по естествен път по този начин е маааалко по-малък от шанса при преминаването на буря през сметище на изхода да се получи работещ телевизор...

За скептиците и за любопитните - има една чудесна поредица на History Channel в два сезона - казва се "Ancient Aliens". Има я в замунда (даже със субтитри) - препоръчвам я на всеки, па било то и само за обща култура. Дори да отхвърлите повечето представяни факти, пак остават много и очебийни знаци около нас.
        ....се си викам ,че господ е баш неизвестния вакум....демек нищото горе високо......
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колеги има си тема за това...)
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53094
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

и аз имам такава мечта ...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Точно преди малко четох, че Хъбъл открил рая през 1994г.но засекретили снимките,става въпрос за огромен град в космоса.Интересно е.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз пък четох едни дивотии, че извънземните са си съвсем земни, но от предишни човешки раси.
                Телепатия, телекинеза и прочие простотии, са си били за тях нещо толкова естествено, колкото Прууфа да си сипе още една ракия след 21:30!
                Приписват им се много древни, мегаструктури и технологии. Машини действащи на непознати на нас принципи, както и деяния, подозрително напомнящи на деянията на ангелите. Самоконтрола и контрола на материята е била толкова съвършенна, че само някои висши йоги са способни на някои от техните умения!
                Абе дивотии, но интересното е, че 2/3 от човечеството вярва в тях.
                За нас още са такова табу, тоест възпитанието ни още от малки е такова, че не допуска нищо друго, че може би никога няма да разберем посланията на древните!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Материала ще да е добър, щом чак извънземни почнаха да виждат някои колеги. Само ще ви помоля да не ги виждате докато сте на работното си място, на обществено място или докато шофирате. Опасно е!!!
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Пий две ракии на гладно ,по ябяд(на 30 градуса жега)и се обади в Холивуд да питаш работи ли още вечния сокол на Хан Соло.Ако не работи - пий още две и ще прекосиш всички сфери.
                    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Това е много интересна за мен тема, аз съм сигурен, че не само хората, а и живота тук на земята е дошъл от космоса. Сега кога точно ще разберем и видим друг мислещ живот не зная, дано вече не се е случвало. Рано или късно ще се разбере всичко което се е криело до сега.

Един въпрос ме вълнува повече, кога ще се ходи на луната пак? Аз даже съм 50/50 дали са стъпвали даже там.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Aз ги видях,преди около месец!!!!!!Дори имах близка среща от 4-ти вид!!Ето как се случи;

Прибирах се с камиона от курс,беше след полунощ.Пътя беше пуст,тъмно и самотно място,беше на около 10 км от Пловдив.Слушах кротко Шерил Кроу,когато нещо се случи!!
                        Точно там,пред мен!От храстите изкочи зеленото човече!!Ръкомахаше ми,с нещо като хипнотзиращ уред - приличащ на пръчка с диск закрепен на нея,се опита да ми внуша че трябва да спра!!Инстиктивно минах на дълги,камиона ми има 8 халогена за дълги светлини и тогава видях че са двама!!!!!О,Боже - не стига че единия ми ръкомахаше да спра,ами виждах как втория си бъркаше в отверстието между очите,малко над там където според мен трябваще да му е устата!!Добре че имаше обилно окосмение на лицевата,точно под дупката в която бъркаше с едното си пипало.та неможах да видя тая страшна паст!
                        Подминах ги,като надух 1500 децибеловите ми,захранвани от 12 атмосфери въздух - тромби!Като вътрешно желах да са бластери,с които да анихилирам омразните гадове!!!В огледалото за обратно виждане на 40тонния ми камион,видях светлините!!!!!О,Боже - почувствах се като мравка под еднометрова лупа!Светлините им бяха пулсиращо сини,проблясващи и разсичащи мрака с прецизноста на пироговски скалпел!В унисон със светлините,имаха и психотропно излъчваща се какафония от звуци,които смръзяваха кръвта ми.Виждах как летящата им чиния ме приближава с бясна скорост,явно имаха монтиран жироскоп!!!!!Или просто владееха силата,да минават през времепростанствения континиум,по начина по който аз си режех салам Камчия на закуска!
                        След успорвана гонитба с моите 420 шведски коня,летящата им чиния ме настигна и изпревари!Принуждавайки ме да отбия в дясно,разбрах как се чувстват колегите когато ги застига прословутият пернишки гоУф!
                        И така,със свито сърце и с ясната мисъл че това беше моят край,отбих и спрях в банкета.Осветиха ме със светлина,от която всичките ми двигателни функций,бяха способни единствено да натиснат копчето,свалящо прозореца.Съществото с окосмението ме приближи,продължавайки да ме държи в ступор,в този момент видях живота си като на кино,детството,младините,гаджетата,Алфата......Мис лено завещавах вещите си на приятелите,когато зеленото човече се повдигна към сваленото ми стъкло и проговори!!!!!!!!!!!!!!!.......................... ...........
                        .......................сержат Дръндаров,документите за проверка..........

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Dimethyltriptamine...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                            Aз ги видях,преди около месец!!!!!!Дори имах близка среща от 4-ти вид!!Ето как се случи;

Прибирах се с камиона от курс,беше след полунощ.Пътя беше пуст,тъмно и самотно място,беше на около 10 км от Пловдив.Слушах кротко Шерил Кроу,когато нещо се случи!!
                            Точно там,пред мен!От храстите изкочи зеленото човече!!Ръкомахаше ми,с нещо като хипнотзиращ уред - приличащ на пръчка с диск закрепен на нея,се опита да ми внуша че трябва да спра!!Инстиктивно минах на дълги,камиона ми има 8 халогена за дълги светлини и тогава видях че са двама!!!!!О,Боже - не стига че единия ми ръкомахаше да спра,ами виждах как втория си бъркаше в отверстието между очите,малко над там където според мен трябваще да му е устата!!Добре че имаше обилно окосмение на лицевата,точно под дупката в която бъркаше с едното си пипало.та неможах да видя тая страшна паст!
                            Подминах ги,като надух 1500 децибеловите ми,захранвани от 12 атмосфери въздух - тромби!Като вътрешно желах да са бластери,с които да анихилирам омразните гадове!!!В огледалото за обратно виждане на 40тонния ми камион,видях светлините!!!!!О,Боже - почувствах се като мравка под еднометрова лупа!Светлините им бяха пулсиращо сини,проблясващи и разсичащи мрака с прецизноста на пироговски скалпел!В унисон със светлините,имаха и психотропно излъчваща се какафония от звуци,които смръзяваха кръвта ми.Виждах как летящата им чиния ме приближава с бясна скорост,явно имаха монтиран жироскоп!!!!!Или просто владееха силата,да минават през времепростанствения континиум,по начина по който аз си режех салам Камчия на закуска!
                            След успорвана гонитба с моите 420 шведски коня,летящата им чиния ме настигна и изпревари!Принуждавайки ме да отбия в дясно,разбрах как се чувстват колегите когато ги застига прословутият пернишки гоУф!
                            И така,със свито сърце и с ясната мисъл че това беше моят край,отбих и спрях в банкета.Осветиха ме със светлина,от която всичките ми двигателни функций,бяха способни единствено да натиснат копчето,свалящо прозореца.Съществото с окосмението ме приближи,продължавайки да ме държи в ступор,в този момент видях живота си като на кино,детството,младините,гаджетата,Алфата......Мис лено завещавах вещите си на приятелите,когато зеленото човече се повдигна към сваленото ми стъкло и проговори!!!!!!!!!!!!!!!.......................... ...........
                            .......................сержат Дръндаров,документите за проверка..........
                            Браво!!!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=0AouX...layer_embedded
                              идваат

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

Working...
                              X