Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачки "банан",въпросителна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
    Сашче Сашчееее, много си тъп Сашче!Чак ме е срам да си призная, ама днес като ги сложих бързах много и не съм забелязал, че имат предпазна пластмаса на перата.Сега я махнах и са бижу...
    Кво да кажа...
    Малиии, това можеше да го спестиш

Аз съм с такива "банани" от Метро (сега даже са на примоция - да не се счита за реклама ) и понеже са по-малко от 10 кинта двете мога да си ги сменям след всяка зима.
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      Сашче Сашчееее, много си тъп Сашче!Чак ме е срам да си призная, ама днес като ги сложих бързах много и не съм забелязал, че имат предпазна пластмаса на перата.Сега я махнах и са бижу...
      Кво да кажа...

Радвай се за момента,но гледай да ги махнеш в най-скоро време.Добре си чистеха и моите от същият вид докато след 4-5 месеца изглежда омекнаха перата и пластмасата която е в края на перото не почна да драска прозореца.Ама късно се усетих.Гледам и на колегата с вектра същата работа надран прозорец от същите чистачки!!!
      МЕТАН

Comment

Карам си с комплект от евтините 6-7 месеца и после в коша. И си взимам нови. Пробвал съм с всички уж маркови и на българската мръсотия няма издържане. Те чистачките са правени принципно за вода а не за като у нас прах, кал, лед, всякакви химии и тн. Пък и на евтините не ги мисля дали няма да мине някоя таксиджия нощем и да си напазарува.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          Карам си с комплект от евтините 6-7 месеца и после в коша. И си взимам нови. Пробвал съм с всички уж маркови и на българската мръсотия няма издържане. Те чистачките са правени принципно за вода а не за като у нас прах, кал, лед, всякакви химии и тн. Пък и неа евтините не ги мисля дали няма да мине някоя таксиджия нощем и да си напазарува.
          Това е добър вариант,преди бях сметнал,че ако карам със скъпи,за същата цена и същото време мога да сменям евтини през три месеца.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз съм с БОШ аеро туин и съм доволен за сега, но още нямат една година.
            Lexus IS200

Comment

Working...
            X