Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицията, права, задължения и реноме...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Полицията, права, задължения и реноме...

Аз пък като бивш полицай ще ви кажа че също не плащах в синята зона на Пловдив. Първо защото улиците бяха в обслужваният от мен район, второ защото районното управление не беше осигурило паркинг за личните ни автомобили и трето защото след като си троша личната кола за да върша държавна работа ще е твърде нагло и да си плащам за паркинг. Гледах репортажа от Бургас и там положението е същото.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Ще си плащаш като ПИЧ....изброените причини са си лично твои проблеми...като не те кефи-напусни, поискай си служебна кола или ходи пеш...мен хич не ме ебе ти какъв си и дали ти е район...както аз си плащам, така ще си плащаш и ти....в синята зона аз и ти сме РАВНИ.Даже напротив...ти си служител на реда....трябва да си ПРИМЕР за останалите...Какъв респект искаш да имам аз към теб, след като си спираш, без да си плащаш, говориш си по телефона от патрулката и т.н и т.н едно да беше....за мен полицаите са никои в тая държава...паразити, които само разхищават държавни пари....

И изобщо каква е тая идея сред държавните служители, че всички останали са им длъжни с нещо....
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:43.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Аз пък като бивш полицай ще ви кажа че също не плащах в синята зона на Пловдив. Първо защото улиците бяха в обслужваният от мен район, второ защото районното управление не беше осигурило паркинг за личните ни автомобили и трето защото след като си троша личната кола за да върша държавна работа ще е твърде нагло и да си плащам за паркинг. Гледах репортажа от Бургас и там положението е същото.
      Не си прав.
      Има много хора, които също вършат държавна работа. Правилата или важат за всички или просто не трябва да ги има.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Ами аз напуснах с което не мисля, че такива като теб спечелиха нещо!

Толкова е лесно да критикуваш от страни. Само ще ви попитам вие колко ваши колеги сте погребали заради служебните им задължения, аз двама за 10 години.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Може би това ти дава право, да не спазваш правилата?
          Не съм чул някой насила, да е станал полицай...

Електричарите ги трепе тока, строителите падат от магистралите, лекарите може да хванат някоя болест, шофьорите могат да катастрофират....ми дай всичките да не си плащате....за кво...само ние, балъците, да си плащаме...и на вас да ви плащаме...
          Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:51.

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Кои правила бе брат? Правилото, че след като съм бил полицай да си купувам всичко за да си върша работата ли? Правилото да ходя на задържане с моята кола? Правилото да не се прибирам по една седмица и да не ми плащат изванредният труд? Правилото да отнемат преписките по който работя защото засягат на някой местен велможа интересите? Правилото да ме разследват след всяка жалба на боклук и да си плащам за адвокатите от моя джоб? Правилото да съм спонсор на МВР за да разни идиоти да си правят ПР на моя гръб? Ай сиктир заради тази злоба и завист сме на това положение.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Пичага, да ме прощаваш, ама адекватно действие от полицията тук още чакам да получа...всичко е пазарълци, ние ше дойдем ама след 5 часа, ние няма да дойдем, щото нямаме точен адрес, ние ще дойдем, ама нищо няма да свършим...за какво ми е тая полиция на мен, като всеки ден гледам как си седят на сянка, нарушенията стават до увисналата им палка, а те само я поклащат и гледат страшно.Ако е да изкарат някой лев, обаче, ще се скъсат да тичат през платното...за какво аз плащам данъци, от които идва тяхната заплата....

Никой не те е карал, да си ползваш колата...търси си правата, както аз си търся моите сега...
              НАрушаването на реда НЕ МОЖЕ да е компенсация за описаните от теб неща....

А това, заради което е темата, се нарича ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ и е наказуемо по НПК!
              Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:57.

OEM & Ventura Garage

Comment

Кои правила бе брат? Правилото, че след като съм бил полицай да си купувам всичко за да си върша работата ли? Правилото да ходя на задържане с моята кола? Правилото да не се прибирам по една седмица и да не ми плащат изванредният труд? Правилото да отнемат преписките по който работя защото засягат на някой местен велможа интересите? Правилото да ме разследват след всяка жалба на боклук и да си плащам за адвокатите от моя джоб? Правилото да съм спонсор на МВР за да разни идиоти да си правят ПР на моя гръб? Ай сиктир заради тази злоба и завист сме на това положение.
                Да, ако ситуацията е такава проблема си е в полицаите, че се съгласяват на това. Всеки нормален човек, когато не му изназя си търси ново поприще,при което да ги няма изредените по горе неприятни страни. Всичко останало не е нищо повече от оправдание.

Comment

Задръж малко мисълта си! От мненията ти във форума(а и не само в този) правиш впечатление на интелигентен човек, (какъвто не се съмявам си), но наистина правилата са си правила, иначе си е произвол! Общината защо не вземе да пусне една заповед, с която да дава право на работещите(на смяна) в МВР да ползват Синя зона, или общински паркинги без да плащат? Не им стиска?!? Или не може да си плати?
                  Факт е, че няма закон или правило, което да ти дава права, повече от на когото и да било в такива ситуации.
                  Или трябва да се променят правилата, или никога няма да станем "правова" държава! Това е!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Въпреки, че аз реших проблема за себе си не мога да се съглася с вас! Първо не правете генерални изводи за полицията по катаджиите защото те и на мен са ми искали пари докато съм бил полицай. Второ- безразборен пример ви давам: В края на работното време идва майка с ревящото си дете- момче на което някакъв наркоман е откраднал колелото в градската градина преди 20 минути. Служебна кола няма щото спонсора не е дал бензин, началника не може да ни прати със заповед да работим щото няма кой да ни плати. Вариант първи: ние се борим за правата си и оставяме момчето да плаче с майка си. Вариант втори: качваме се с колегата на моята кола и отиваме там където вероятно колелото е продадено, след дву часово обикаляне забелязваме образ отговарящ на описанието, след 20 минутен разговор той си казва в коя циганска къща е продал колелото, следва разправия с тумба цигани, мятане на камъни, оглед последващ разпит на извършителя на свидетелите и прибиране някъде към 2 през нощта, от там следва поредният скандал с правоверната ставане за работа след 4 часа и така до безкрай ......ама какво да ви разправям на вас вие сте си прави.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

ОК, евала ти!
                      НО това не ти дава някакви специални привилегии в обществото...освен, може би, да ти се напишат червени точки и такива като мен да ти кажат Евала... аи не е като да нямаш гнили колеги, вярвай ми
                      А това, че няма бензин за патрулките, докато няма бензин за патрулките, тук ще е Българистан, а навсякъде ще ни гледат като трета ръка хора....Тук вече трябва да играят камъните по парламента....а като заиграят те, твоите колеги да помятат и те, вместо да пазят дупетатите от тях....иначе пак няма да има тунджа за астрата

Няма да повдигам темата, какво трябва да е съзнанието и морала на полицаите...и заплащането, и то.....
                      Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:15.

OEM & Ventura Garage

Comment

Няма начин да има нормална полиция, както и няма нормално здравеопазване и нормално образование, докато позволяваме де ни манипулират и настройват с точно ей такива репортажи като горният.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Все от някъде трябва да тръгне...а полицията е добро място за начало, тя е по-специална от другите държавни институции...аз, ако мога да разчитам на полицията, много неща бих правил различно...а и много хора биха се държали различно в обществото, ако полицията и съдебната система бяха ОК и нямаше 99.9% шанс, да им се размине

А репортража си е ОК...истинската полза на този репортаж е фигурки като ония мишок малко да ги накараме, да се свият....
                          Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:21.

OEM & Ventura Garage

Comment

Няма начин да има нормална полиция, както и няма нормално здравеопазване и нормално образование, докато позволяваме де ни манипулират и настройват с точно ей такива репортажи като горният.

Прав си! Няма начин да има нормална полиция при ненормално образование и ненормална образователна система. Само, че няма и начин да е нормално точно "пазителните на реда и правилата" да ги нарушават.

Comment

Полицията е най-нереформираната част от държавният апарат и причините са ясни.

П.П. Как ще спазваш правилата като ти служебно и лично постоянно си принуждаван да не ги спазваш? Ти като гражданин изобщо не носиш отговорността по закон която съм носил аз.
                              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 01:26.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                              X