Понякога сънувам, че от мен излиза добър управляващ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полицията, права, задължения и реноме...
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Хора-всякакви...на кой му интересно, на друг му пука, трети иска да не си плаща в синята зона...четвърти за адреналин...пети, щото друго не може, да измисли156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Вижте както във всяка професия има избрани има и призвани. Много от моите бивши колеги са избрали дребните екстри които им дава значката в джоба, липса на винетка, на застраховка, не спазване на елементарни правила, спане по цял ден и ниски оценки на годишният анализ който обаче не се отразяват по никакъв начин на кариерата им. Не голяма заплата, но сигурна. При симулирането на работа нямат никакви разходи, а и рискове.... Това е.
---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеПонякога сънувам, че от мен излиза добър управляващ....
Докато не те хване срам и не изтриеш това от подписа си, все ще е сън.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Няма от какво да ме е срам...от много толерантност към въпросните, сега са ни на главите...
A ти, колега, може би не е лошо не всичко съвсем буквално да приемаш...на тая възраст, вече би трябвало, да си се научил....Last edited by Satanism; d.m.y г., 06:12.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Понеже спора се локализира на два лагера за да не се впускам в дълги писания ще кажа само ,че подкрепям напълно до тук Satanism.Според мен лекари,полицаи,учители,свещенници трябва да помагат винаги и безкористно,без да търсят облаги и благодарност, иначе просто не са за тези професии.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеПонякога сънувам, че от мен излиза добър управляващ....Другият начин е по някаква причина да представляваш интерес за паралелната държава в лицето на кадрите на бившата Държавна сигурност, като неформален лидер на широка група хора, подобно на лицата Ахмед Доган, Бойко Борисов и Волен Сидеров, тогава ТЕ сами ще те потърсят...
Доколко са хипотетични тези възможности и доколко отговаряш на условията сам си знаеш най-добреGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Аз пък онзи ден кво видях. Отивам на един водопад тука на близо с жената. И на водопада на паркинга патрулка. Познайте. Някой си шеф ли е бай х*й ли е какъв е не го знам е завел жена си с децата на водопад с патрулката. На всичко от горе на връщане кара след мен и и още една кола и другата кола която беше пред мен не знаеше, че някой се вози лично в служебната кола и си спазва ограниченията. И тоя ми ти "полицай" шофирайки нагло гол до кръста с бейзболна шапка и лява ръка на 12 часа на волана пуска мигач на кръстовище и изпреварва на непресечена линия точно в кръстовището и последващия завой без видимост. Ей на това му викам нагла работа. Аз пък ударих една предавка на долу и по целия път карах зад него и не е падал под 140 - 150. На края се оказа, че тоя е от моя град, на всичко от горе, ми е и комшия щото го видях кой е и къде спря да разтовари дечорлигата. Как нямах камера в мен или фотоапарат да го снимам и да го пратя на господарите... ще взема да си мушна в колата една камера ей така да имам.
Ебем ти и държавата и полицейщината.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАз пък като бивш полицай ще ви кажа че също не плащах в синята зона на Пловдив. Първо защото улиците бяха в обслужваният от мен район, второ защото районното управление не беше осигурило паркинг за личните ни автомобили и трето защото след като си троша личната кола за да върша държавна работа ще е твърде нагло и да си плащам за паркинг. Гледах репортажа от Бургас и там положението е същото.
Нямам нищо против полицайте да си паркират колите в синя зона, когато са по служба, но от репортажа ясно става, че тези коли всеки ден са паркирани по цял ден и не мърдат.
Най- малкото ако вие полицаите не спазвате закона, не може да очаквате от нас да го правим. Прочетох ти примера с детето и колелото. Ами искам да ти кажа, че твоята саможертва не е най- голяма или единствена. Нашата фирма доставя техника на БНР и БНТ и ако някой път не остана след работно време, може да се стигне го провалянето на предизборното студио по БНТ например, нали се сещаш, какво означава това.
Вярно- не се прибирам в 2 през нощта, но напрежението да доставиш нещо на време и да го инсталираш не е по- малко, при положение, че ефирът на дадена телевизия зависи от това. А колелото, защо не го поеме нощната смяна в крайна сметка, нали за това се работи на смени...Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:18.Lexus IS200
Comment
-
Хайде дискусията за полицията и полицаите тук моля... в другата тема да си остане за наглостта на разни други институции.
Лично моето мнение е, че колегата BLUE1 просто даде гласност на едно явление което ни яде главите от десетилетия, двойните стандарти и мисленето на привилегированите/овластените от тях.
Грозна картинка, но сами си я рисуваме...
Та нека си отговорим на въпросите, какви права има и какви трябва да има полицията/полицая, какви задължения и как да се излезе от тоя кръг, на умиращо реноме и съответните промени в кадровия състав.Last edited by morfius; d.m.y г., 17:30.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Момчета, нямам никакво намерение да водя спор от типа сам срещу всички. Най-малкото защото винаги могат да се вадят примери за нарушения и то не само от тази професионална група. Положението в МВР изобщо не е по-различно от държавата ни като цяло и там не работят хора докарани от друга планета. Имаше някакво мнение на горе, че полицай, доктори и др. трябвало да работят най-безкористно и без заплащане......глупости не ми се коментират.....това което казвате е така и сте прави, но изключително късогледо.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
90% от контингента в полицията е леш, другите 10 процента ако се намесят в дебат или тема като тая, са обречени, независимо колко голямо изключение от общата маса в полицията са......както се вижда досега, дори и бивши да са, пак не е лесно да се доказва и обяснява гледната точка....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМомчета, нямам никакво намерение да водя спор от типа сам срещу всички. Най-малкото защото винаги могат да се вадят примери за нарушения и то не само от тази професионална група. Положението в МВР изобщо не е по-различно от държавата ни като цяло и там не работят хора докарани от друга планета. Имаше някакво мнение на горе, че полицай, доктори и др. трябвало да работят най-безкористно и без заплащане......глупости не ми се коментират.....това което казвате е така и сте прави, но изключително късогледо.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
След като държавата не осигурява на служителите си условията необходими да извършват служебните си задължения, защо те да спазват правилата?
BLUE1 си е обсолютно прав.
Научете се да не съдите, всеки един от вас прави такива неща.Всеки е паркирал на забранено, на синя зона, и всякакви такива. Всеки прави ежедневно някакви нарушения. Само човек който не прави подобни неща може да казва колко е лошо.Все едно пушач да пуши насреща ми и да казва колко е лошо пушенето. Всичко е въпрос на мяра и разумни граници.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
Comment