If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено, че трябва да е пример.Но живеем в друга реалност.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Стояне не можеш да бъдеш пример, поне за дълго не може. В крайна сметка трябва да решиш кое е по-важно за теб, семейството и здравето ти или войната с вятърните мелници. Ако аз като полицай не изпълня задълженията си нося наказателна отговорност освен уволнението. Ако не изпълня постановлението на прокурора или трябва да излъжа в мотивите си за удължаване на срока или да се приготвя да понеса отговорността. Изобщо на никой не му пука защо ти не си свършил работата си. И дебело ще подчертая специално за адвоката, че никъде и по никакъв начин не оправдавам нарушаването на закона и правилата, но това е следствие, а не причина. Аз смятам, че с причините трябва да се бори цялото общество. Системата не е пропаднала заради мен или другите като мен, тя си направена пропаднала за бъде полезна на тези които имат власт.
Пак ти казвам, МВР ако не е умряло то в най-добрият случай е в дълбока кома. Всичките тези гръмки операции са прах в очите и помпане на изкуствен рейтинг. Цели сектори работят по поръчка за разчистване на лични и политически сметки. Битовата престъпност е огромна, прикрива се ръста и по правило (за това мога да пиша много). Смяташ ли, че е нормално 200 000 район да се охранява нощно време от два патрула с лимит на горивото или 1 разследващ полицай да има по 300 преписки на година. Трябвало да се прояви съвест и чест и да се изкоренят тези практики, и защото всички ревете от катаджиите на магистралата аз ще напиша една обществена тайна- магистрален полицай се става или с вуйчо владика или срещу 10 000 лева. Прави си изводите сам за всичко друго.
И полиция и съдилища всичко е в трайна кома. Ако откраднеш 2 щафети салам те съдят за отрицателно време. Но крадеш ли нагло от хората, завличаш, ощетяваш държавата с данъци те съдят условно. Как да не я обичаш тази държава
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Всеки тук напада полиция ,лекари , учители и пр. ,всеки тръби ,че системата е лайняна...;. Не прочетох никой да каже :Аз ще почна да живея и да правя така и така ,та да станат нещата по-добри.Сега ще ме нападнете с доводи за пилета и пролет и най-вече други..... има поговорка -помогни си сам ,та да ти помогне и Господ .... има и песен - ако до всяко добро същество застане поне още едно.... да ама има ли поне едно такова или е пълно с фарисеи тука , които много умеят да съдят?Нещата са прости - седим и чакаме да дойде неволята и да ни оправи .... ...да ама се сещам за един виц ,завършващ с "абе моме ти на колко си години ,та още вярваш в дядо коледа?"Стойте си и си съдете и ръсете мозък и ще стане живота райски..............
Всеки тук напада полиция ,лекари , учители и пр. ,всеки тръби ,че системата е лайняна...;. Не прочетох никой да каже :Аз ще почна да живея и да правя така и така ,та да станат нещата по-добри...............
Проблема е, че всеки си разбира 'по-добрите неща' по различен начин.
За теб е по-добре детето ти да учи по-качествено и да има работеща здравна система, но за друг е по-добре да слуша чалга и да се надруса
С всеки изминал ден съм все по-сигурен, че тук всеки само ще се оправдава с какви ли не истории и причини, защо е нарушил закона и нищо няма да се промени...10 години се учим, да спираме на пешеходни пътеки....за другите неща колко време ще отнеме не ми се мисли...
БТВ магистралата Белград-Европа отвори....мисля да я тествам еднопосочно...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
С всеки изминал ден съм все по-сигурен, че тук всеки само ще се оправдава с какви ли не истории и причини, защо е нарушил закона и нищо няма да се промени...10 години се учим, да спираме на пешеходни пътеки....за другите неща колко време ще отнеме не ми се мисли...
БТВ магистралата Белград-Европа отвори....мисля да я тествам еднопосочно...
А други всеки изминал ден ще повтарят една и съща неистина, но звучаща добре в собствените им уши и ще съдят всички други само не и себе си!
Не разбирам какво нападате, колегата за някаква синя зона. Разходете се по света да видите, че навсякъде където синя зона е организирана с този субективен контрол има привилигировани гратисчии. Нека има електронна винетка, е-синя зона, е-данък МПС и т.н. тогава няма да има привилегии. Оказа се че повече от половината в този форум не си плащат данъците, но си умират от кеф да плюят винаги по нещо. Богатите държави са богати заради данъците и контрола върху населението си.
Тук вече се просълзих от умиление....Смърт за гейовете, циганите, полицаите и въобще всички простаци!!!
Ама ти явно си някакъв много сбъркан човек...
1.За втори път ти казвам, че не всичко в тоя живот е за буквално приемане
2.Диксриминацията към въпросните сигурно ние сме я измислили, а?Напротив, тук отрепките си живеят като царчета...а западняците не дават да се пипнат с пръст мангалите, щото иначе ще трябва те да си ги гледат там...
3.Позицията ми спрямо гейовете и мангалите няма общо с това, дали спазвам закона...все още никого не съм заклал, нали?Свободно общество-свободно мнение...
По темата...това, полицай да ми обяснява, как било ОК да нарушава закона, защото... (и това след многоточието няма НИКАКВО значение)....къде отиваш ти?Ще си останеш тук, с простаците, мангалите, пенсионерите и част от гейовете(Щото сред гейовете има и умни хорта и ще си бият камшика и те ), пък тогава си спирай където искаш, ма за патрулката и 1л тунджа няма да има и ще сложиш лампа на алфата....пък да видим кой ще ти плаща заплатата тогава...
Comment