Известие

Collapse
No announcement yet.

Купи, хвърли, купи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Те, тука е разковничето... За да имаш хубави женски тела, ти трябва 65" плазма в хола, Iphone 4 и ключ от порше с кожен салон
    Eгати, явно съм си загубил и плазмата, и iPhone-а, и ключовете от Porsche-тo...

Що се отнася до филма - производителите нямат интерес, нещата които произвеждат да са трайни. As simple as that.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

ако хубавото тяло ще се лови на XL" плазма, порше с лепнеща лятото кожа, някакви си -фони, то и нея ще трябва да я сменяте често с нова версия
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Те, тука е разковничето... За да имаш хубави женски тела, ти трябва 65" плазма в хола, Iphone 4 и ключ от порше с кожен салон
        Трябва ти и кола "пичеловка", но това беше друга тема
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Трябва ти и кола "пичеловка", но това беше друга тема
          Porsche-то с кожен салон какво е? Пенсионерска кола?
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Тук ги има кои са пичеловките: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%EE%E2%EA%E0.
            Тия поршета явно не са от тях
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
              Нагледно как някои компании като Аppel не са толкова загрижени за природата, колкото изглежда.Или по скоро да не са в задния двор, а в нечии друг двор боклуците.Абе ако ви е интересно гледайте.Не е нищо ново под слънцето, но пък може да се замислите следващия път като тръгнете да купувате нещо ново, дали наистина имате нужда от него или робувате отново на консуматорките ни разбирания втълпени от компаниите.

http://www.youtube.com/watch?v=TTKd_gHwAIc
              http://www.youtube.com/watch?v=1KkQ3AzQKZs
              .......................................
              .......................................
              Сенчо, батка, ти явно мислиш по въпроса, което е донякъде похвала за млад човек като тебе - значи аз мога да говоря по темата доста много и подкрепено с факти но нямаше да съм толкова популярен ако правех такива неща а и ако отнеса някой случаен бан няма да ми е баш кеф
              Та по темата - в БГ има един проблем - ние, благодарение на годините здрав социализъм, се превръщаме в хищни консуматори по наш си извратен начин и тази тенденция не е особено добра, предвид ниската ни култура на консумиране - моля всеки от вас да се замисли дали му е необходим новия модел айсифон или каквото и да е Бих желал и всеки от нас да възпита онези сетива, които му помагат да оцени вещта, която купува не само по цената и модата а и по полезността и - знам, че за повечето от вас моя пост е сюрреалистичен но по-натам в темата ще ви помогна да го разберете
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Изгледах с интерес филма и се учудих, че тези процеси са започнали да протичат много по-рано отколкото си мислих.
                Все още има много хора, които не биха сменили нещо работещо заради модата или дизайна, но колелото явно се е завъртяло преди много години.
                Колкото и да е здрава една вещ в някакъв момент се амортизира и дори да е необходимо някакво съвсем малко действие се е загубила връзката, заради времето с разбиращите хора или елементарната резервна част.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Изгледах с интерес филма и се учудих, че тези процеси са започнали да протичат много по-рано отколкото си мислих.
                  Все още има много хора, които не биха сменили нещо работещо заради модата или дизайна, но колелото явно се е завъртяло преди много години.
                  Колкото и да е здрава една вещ в някакъв момент се амортизира и дори да е необходимо някакво съвсем малко действие се е загубила връзката, заради времето с разбиращите хора или елементарната резервна част.
                  Олди, има едно нещо което се нарича хищнически консумативизъм - тва е един вид страх от трезва преценка, страх от отпадане от мейнстриийма аз както и доста мои приятели дизайнери обаче проповядваме точно обратното - истински стонойстните вещи са тези, които са преминали изпитанията на времето - затова и притежвам точно този модел точно на тази марка
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                    Олди, има едно нещо което се нарича хищнически консумативизъм - тва е един вид страх от трезва преценка, страх от отпадане от мейнстриийма аз както и доста мои приятели дизайнери обаче проповядваме точно обратното - истински стонойстните вещи са тези, които са преминали изпитанията на времето - затова и притежвам точно този модел точно на тази марка
                    Ако намекваш за 166-цата - дай да не изпадаме в екзтаз. Просто това е най-голямата машина на любимата ни марка. Когато си купувах акумулатора, хората питаха дали не е за бус или някакво камионче, а това си е батерията за колите ни предписана от производителя.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Ако намекваш за 166-цата - дай да не изпадаме в екзтаз. Просто това е най-голямата машина на любимата ни марка. Когато си купувах акумулатора, хората питаха дали не е за бус или някакво камионче, а това си е батерията за колите ни предписана от производителя.
                      дамм за 166 говоря - а акумулатора верно е такъв - оригиналния е Иксайд (най-доброто като батерия) и верно е голяма ама за такава кола какво очакваш
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        дамм за 166 говоря - а акумулатора верно е такъв - оригиналния е Иксайд (най-доброто като батерия) и верно е голяма ама за такава кола какво очакваш
                        Exside - с тригодишна гаранция, но струва над 300лв.
                        Между другото на оригиналния пишеше - еxside/ малки букви/ by ALFA ROMEO/огромни букви/
                        sigpic

Comment

Бояне,
                          Ти какъв телефон ползваш в момента?

просто ми стана интересно.

А по темата, поне от 4 години в къщи се пазарува с една раница ( и в нея има 2 здрави торбички от била който изкарват повече от година).
                          В и всеки път продавачките ме питат : Торбичка - и отговора е неизменен -НЕ
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Бояне,

А по темата, поне от 4 години в къщи се пазарува с една раница ( и в нея има 2 здрави торбички от била който изкарват повече от година).
                            Аз също казвам - не, защото си нося в багажника използвани тобрички и ходя с количката до колата.
                            Между другото проверих, че съм платил 317лв. за Ексидито и ми е излязло 285лв, защото са ми взели стария акумулатор.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:36.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Бояне,

Генчо, аз имам Нокия N72, имам я от пет години и още не знам колко ще я имам здрава е и работи като тухла иначе по въпроса за торбичките на Била при резервната ми гума имам около 20 от тях и ги използвам редовно само не знам дали знаеш но тези торбички са така направени, че след една година лепилото им деструктурира и се разпадат а де
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X