Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Маняци на ГТВ!!! Спасете на Гиги ГТВ-то да не го нареже за скраб и вземе пари от 2.0ТС дайте му една "грозна, ръбата и НЕлегенда" - 155 8V.....

Къде сте маняцииии

П.С. На Доко колата ни возеше от София до Бургас за 45 лева -факт... другото хубаво нещо... седалките... в моето Браво

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Глей ся, предницата ми е много спорна, но това си е лично мое мнение. Навремето брат ми като завършваше училище му намериха една 166-ца червена 2,4 дизел да го кара. Уникална! Толкова екстри и извънземен дизайн не бях виждал!

С течение на времето извънземния дизайн на предницата вече не ме влечеше толкоз. Никак даже. Ма то си е въпрос на вкус. Виж, фейслифта вече......ух ух ух.....ама пак въпрос на вкус.

А иначе преди 159-ката си търсих кола на старо. Преди това имах Пежо 605 - уж от класа на 166-цата. Много пенсионерска колица, но адски много ме кефеше, че отзад има фотьойли вместо седалки и спокойно мога да се возя отзад. Почнах да си правя планове как ще я сменя с 166-ца, щото бях свикнал на голяма кола и исках пак голяма кола и то Алфа. Всичко беше супер до момента в който не седнах отзад. Ми ниска ми е и няма място. Сравнено с 605-цата положението беше трагично. И реших, че щом така и така няма да има място няма да е лимузина.

Само за инфо ще кажа, че от трите коли, които имаме, мога да се возя отзад единствено в 147-цата по-спокойно....няма логика ама е факт.
      Аре идвай да ти взимам релсите от тавана,вече съм го измислил как ще стане,и без тва ти е грозна колата с тях
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Аз па ша ти кажа,че на мен в 166 отзад ми е 100 пъти по-удобно отколкото в 7 серия БМВ/и двете коли са на Гиги,едната вече не,и в двете съм се возил на дълъг път/
        Хехе верно че буча през цялото време в БМВ-то колко било зле, и тъи като оня ден замина сега ако се наложи ще возя в ГТВ-то

Comment

Аз па ша ти кажа,че на мен в 166 отзад ми е 100 пъти по-удобно отколкото в 7 серия БМВ/и двете коли са на Гиги,едната вече не,и в двете съм се возил на дълъг път/ ....
          Може, аз за да седна отзад трябва да се наслаждавам на гледката на обувките се, щото покрива ми набива главицата почти в дупарата. Ама нека все пак отбележа, че съм 2 метра дебил....

PS - Мурджев, яж ми гъзо!
          Last edited by bouncer; d.m.y г., 17:21.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Хехе верно че буча през цялото време в БМВ-то колко било зле, и тъи като оня ден замина сега ако се наложи ще возя в ГТВ-то
            Никога,може само кат труп в багажника,ма и там е съмнително да се събера

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

[QUOTE=bouncer;917203]
            Аз па ша ти кажа,че на мен в 166 отзад ми е 100 пъти по-удобно отколкото в 7 серия БМВ/и двете коли са на Гиги,едната вече не,и в двете съм се возил на дълъг път/ [COLOR="Silver"]

QUOTE]

Може, аз за да седна отзад трябва да се наслаждавам на гледката на обувките се, щото покрива ми набива главицата почти в дупарата. Ама нека все пак отбележа, че съм 2 метра дебил....
            Е 8 см.са си 8 см. все пак кажи за релсите,мани ги тея котрупи дет се обсъждат тук

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[QUOTE=Mury;917205]Никога,може само кат труп в багажника,ма и там е съмнително да се събера

Е 8 см.са си 8 см. все пак
              В жабката отзад зарежи, ма ся като тура предните седалки в 75-цата ще става се возиш отзад кво....

Comment

Ех Бояне как усра темата с кривите си цитати дееба

Comment

Кавам ти - не ми е удобно. Даже може да потвърди Бобо, който на отиванекъм последния Италфест караше на Вальо парахода пред мен и на една от спирките аз със страшен кеф се метнах на задната седалка уж да покажа на женътъ колко е убава.....и не можах да се наместя без да си опирам главата в тавана.

Comment

[QUOTE=gigi;917208]
                    Никога,може само кат труп в багажника,ма и там е съмнително да се събера

В жабката отзад зарежи, ма ся като тура предните седалки в 75-цата ще става се возиш отзад кво....
                    Дам ша мога да седна върху централата на беговете отгоре,белким проработи

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

Кавам ти - не ми е удобно. Даже може да потвърди Бобо, който на отиванекъм последния Италфест караше на Вальо парахода пред мен и на една от спирките аз със страшен кеф се метнах на задната седалка уж да покажа на женътъ колко е убава.....и не можах да се наместя без да си опирам главата в тавана.
                    Кажи за релсите ся

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Маняци на ГТВ!!! Спасете на Гиги ГТВ-то да не го нареже за скраб и вземе пари от 2.0ТС дайте му една "грозна, ръбата и НЕлегенда" - 155 8V.....

Къде сте маняцииии

П.С. На Доко колата ни возеше от София до Бургас за 45 лева -факт... другото хубаво нещо... седалките... в моето Браво
                      Аааа я кажи що изгоря толкова, щото и заварих педала на гаста, иначе 30-35лв мухахааа ???
                      А на Гиги ГТВ-то ако е фаза 2 проявявам интерес и откривам тръжна процедура с начална цена 275лв-един път???

Comment

Хахаха аз на 6-та страница на тая тема ВЗИМАМ 1000 лева да ми го подарите това въпросно ГТВ

Comment

Кажи за релсите ся
                          Ни стаа майка. Намери ми джанти 18-ки от Ти на сносна цена и ще се договорим нещо.

Comment

Ни стаа майка. Намери ми джанти 18-ки от Ти на сносна цена и ще се договорим нещо.
                            Ето за пореден път показа че си фурнаджииска лопата,каза че ми ги даваш па ся намери ми тва онова,аз ако намеря такива джанти мислиш ли че ще ти ги дам на теб

Comment

Ето за пореден път показа че си фурнаджииска лопата,каза че ми ги даваш па ся намери ми тва онова,аз ако намеря такива джанти мислиш ли че ще ти ги дам на теб
                              аз да ти ги дам, майка, ама те още не са мои. Поне още година и половина ще ги чакаш, докато Хипо си ми дадът колата

Comment

аз да ти ги дам, майка, ама те още не са мои. Поне още година и половина ще ги чакаш, докато Хипо си ми дадът колата
                                Дреме ти кура бря,нали гаранцията изтече кво,ония кат те питат къде са,ми откраднаха ги

Comment

Working...
                                X