Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И това е интересно ... http://www.zeperfs.com/en/duel1-23.htm ... но всичко е въпрос на любов от пръв поглед ...
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

къде бе Доко тва е спортно ге те ме те купе мега стабилно с извънземно окачване...
      Чшш... за сметка на тва ГТВ-то мачкаше наред КюВе-та ли МюВе-та ли им викате там на 145 2.0 ТС, а беше само 1.8, че и на ГАЗ... мой....

Comment

Я да вкараме още една точка за сравнение между изброените модели:
        Хората, които притежават сервизи и изкарват пари от ремонт на алфи - кажете какво предпочитате да карат повечето ви клиенти..? И какви да са - "болни" като някои изброени тук, или такива дето карат "на уволнение"..?

@Доко: читаво "МюВе" ГТВ с 1.8 може да го смачка по един-единствен начин - ако падне върху него

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
          И това е интересно ... http://www.zeperfs.com/en/duel1-23.htm ... но всичко е въпрос на любов от пръв поглед ...
          Кое тук е интересното???

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Хората, които притежават сервизи и изкарват пари от ремонт на алфи - кажете какво предпочитате да карат повечето ви клиенти..? И какви да са - "болни" като някои изброени тук, или такива дето карат "на уволнение"..?
            156/147/ГТ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

@Доко: читаво "МюВе" ГТВ с 1.8 може да го смачка по един-единствен начин - ако падне върху него
              Предимно 156,малко 166,много 145/6 и много малко ГТВ,това достатъчно ли е
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

147, 156 бензин предполагам

Comment

Напълно

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                    Кое тук е интересното???
                    Доко може да каже
                    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Неможе да казваш за една кола че те кефи адски много,като 5 поста по-нагоре си казал че е адски грозна..............
                      Глей ся, предницата ми е много спорна, но това си е лично мое мнение. Навремето брат ми като завършваше училище му намериха една 166-ца червена 2,4 дизел да го кара. Уникална! Толкова екстри и извънземен дизайн не бях виждал!

С течение на времето извънземния дизайн на предницата вече не ме влечеше толкоз. Никак даже. Ма то си е въпрос на вкус. Виж, фейслифта вече......ух ух ух.....ама пак въпрос на вкус.

А иначе преди 159-ката си търсих кола на старо. Преди това имах Пежо 605 - уж от класа на 166-цата. Много пенсионерска колица, но адски много ме кефеше, че отзад има фотьойли вместо седалки и спокойно мога да се возя отзад. Почнах да си правя планове как ще я сменя с 166-ца, щото бях свикнал на голяма кола и исках пак голяма кола и то Алфа. Всичко беше супер до момента в който не седнах отзад. Ми ниска ми е и няма място. Сравнено с 605-цата положението беше трагично. И реших, че щом така и така няма да има място няма да е лимузина.

Само за инфо ще кажа, че от трите коли, които имаме, мога да се возя отзад единствено в 147-цата по-спокойно....няма логика ама е факт.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Виж ся брат, четеш тук от скоро, имаш още непрочетени темички...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Чшш... за сметка на тва ГТВ-то мачкаше наред КюВе-та ли МюВе-та ли им викате там на 145 2.0 ТС, а беше само 1.8, че и на ГАЗ... мой....
                          Ти па на най умрелото Кюве на света вадиш гумен нож,оно се виде колко е кола,направи си руска салата в картера

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                            Доко може да каже
                            Объркал си се, мога за 1.8 в ГТВ да говоря само ....

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Ти па на най умрелото Кюве на света вадиж гумен нож,оно се виде колко е кола,направи си руска салата в картера
                            Аааа аз вадих ножа после на новия двигател бре...

Comment

Виж ся брат, четеш тук от скоро, имаш още непрочетени темички...
                              True. Ма пък съм се качвал точно на тия двете коли и точно това го казах от опит...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Глей ся, предницата ми е много спорна, но това си е лично мое мнение. Навремето брат ми като завършваше училище му намериха една 166-ца червена 2,4 дизел да го кара. Уникална! Толкова екстри и извънземен дизайн не бях виждал!

С течение на времето извънземния дизайн на предницата вече не ме влечеше толкоз. Никак даже. Ма то си е въпрос на вкус. Виж, фейслифта вече......ух ух ух.....ама пак въпрос на вкус.

А иначе преди 159-ката си търсих кола на старо. Преди това имах Пежо 605 - уж от класа на 166-цата. Много пенсионерска колица, но адски много ме кефеше, че отзад има фотьойли вместо седалки и спокойно мога да се возя отзад. Почнах да си правя планове как ще я сменя с 166-ца, щото бях свикнал на голяма кола и исках пак голяма кола и то Алфа. Всичко беше супер до момента в който не седнах отзад. Ми ниска ми е и няма място. Сравнено с 605-цата положението беше трагично. И реших, че щом така и така няма да има място няма да е лимузина.

Само за инфо ще кажа, че от трите коли, които имаме, мога да се возя отзад единствено в 147-цата по-спокойно....няма логика ама е факт.
                                Аз па ша ти кажа,че на мен в 166 отзад ми е 100 пъти по-удобно отколкото в 7 серия БМВ/и двете коли са на Гиги,едната вече не,и в двете съм се возил на дълъг път/

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Объркал си се, мога за 1.8 да говоря само ....

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Аааа аз вадих ножа после на новия двигател бре...
                                Нов стар се тая,то си беше мрътво отсекъде

Comment

Working...
                                X