Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

Какво мерим, пичове? 164 е някакъв Алфа-Фиат-Пежо-Сааб хибрид. 155 е Темпра с Лупи, 145/146 ги карали цигани, ГТВ за нищо не ставало....

Щото нали се сещате, че ако се качи един професионален пилот във ГТВ, ако ще срещу него Венци и с 155 ДТМ да е пак ще е по-бавен.

164 - една от най-добрите алфи като коли въобще
    155 - легенда
    145 - последният истинки хот хеч и
    ГТВ за нищо не става - Бояне ти го написа

иначе за "Щото нали се сещате, че ако се качи един професионален пилот във ГТВ, ако ще срещу него Венци и с 155 ДТМ да е пак ще е по-бавен."

залагам, на Венци VFTI

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Aми ти каза, че ще си по-бърз с пълен багажник. Статистиката ТВЪРДИ ДРУГО.
      Това е при изправни коли и стандартизирани условия - 90% гориво и 75кг. шофьор. Резултатите са усреднени от тестове, проведени от различни авто списания.

А аз никъде не съм твърдял, че GTV 2.0 е бърза кола.
      Ако някой твърди нещо такова за кола със 155к.с. (от които не е ясно колко са живи) и тази кола тежи повече от 1000кг. то трябва сериозно да му хлопат не една, ами няколко дъски.

Всичко тръгна от това, че "GTV-то не става за нищо". Това, най-малкото е обидно, да не говорим, че не е вярно!
      е как така за нищо , то че надин не го искат щото е пласмасов капака незнамчи че за нищо не става
      аз обожавам гениалността на колата , любими моменти са ми возенето на задната седалка или примерно задното окачване
      или това че тежи като тир и други хубави черти

я кажи ти сега какво мислиш на 155 цата -
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        164 - една от най-добрите алфи като коли въобще
        155 - легенда
        145 - последният истинки хот хеч и
        ГТВ за нищо не става - Бояне ти го написа

иначе за "Щото нали се сещате, че ако се качи един професионален пилот във ГТВ, ако ще срещу него Венци и с 155 ДТМ да е пак ще е по-бавен."

залагам, на Венци VFTI
        Тези определения на колите на какво точно се базират? На лични впечатления или на какво?
        Защото ако не ме лъжат спомените, Аlfa Romeo 156 има доста повече победи от 155 по пистите.
        Ама тя е FIAT-ски кенеф и не става и тя за нищо, предполагам.

Oрлине, в другата тема съм казал какво мисля за 155. Харесвам я много.
        Дори имах желание за една Silverstone, именно за да мога да кача повече от 1 човек, ама не стана.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

таман си мислих че ще стане интересно , жалкоо
          аз излизам не ме кефи темата )
          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Тези определения на колите на какво точно се базират? На лични впечатления или на какво?
            Абсолютно и само на лични мои си впечатления.. Мое мнение...

п.с. за протокола карал съм обсолютно всичките им модификации, състезателните само съм ги пипвал и качвал

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Това вашето му се вика "коне с капаци".

Нено, 164-ката може да е най-великата Алфа за тебе, но това не значе че не е Алфа-пежо-Сааб хибрид, нали? 155 Ти, 155 ДТМ, 155 q4 са легендарни автомобили, но 155 2.0 8v е толкова легендарна колкото и на съседа москвича. Дали ГТВ-то за нищо не става е много спорен въпрос, който, вярвам, не зависи едиствено от закостенялото ти мислене и мнение.

Орлине,

по времето, когато е излезнал модела, "пластмасовия" капак и задното окачване са били доста напреднала технология. Да, тежко е, но пък е много стабилно. И от друга страна кой беше ти, че ще ми казваш колата дали става или не става? Ти ли ще ми говориш за Надин? Стегни се!

Тъпото е, че се опитвате с Нено да разпалите неква свещена война срещу ГТВ-тата и собствениците им, щото не са легенди. Пак питам, ако бях влезнал в раздела 155 и бях написал, че е Темпра с лупи, че е адски ръбава и грозна и че сте супер смотани, че сте си я купили какво щеше да се излее по мой адрес?
              Last edited by bouncer; d.m.y г., 16:12.
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

всеки си хвали колата и никой няма да каже лоша дума за нея. От една страна очевидно си я харесва щом си я е купил, от друга наши на ваши винаги е актуално.
                Не е верно аз си купих ГТВ ма не го харесвам както се разбра, всъщност никога не съм го харесвал ама сега затвърдих. Та еи го не всеки ки хвали колата. Интересното е че по принцип доста хора го мислят за по нова и по скъпа кола та радват му се де.
                Но ако някой иска веднага го бартеросвам за читава 155 8в щото иначе ще го режа и него.

Comment

Абсолютно и само на лични мои си впечатления.. Мое мнение...

п.с. за протокола карал съм обсолютно всичките им модификации, състезателните само съм ги пипвал и качвал
                  Ами добре.
                  Дано не се засегнеш, но когато стане въпрос за лични мнения, предпочитам тези на разни реномирани списания и сайтове. А в такива източници не съм срещал мнение, че Аlfa Romeo GTV не става за нищо.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                    Не е верно аз си купих ГТВ ма не го харесвам както се разбра, всъщност никога не съм го харесвал ама сега затвърдих. Та еи го не всеки ки хвали колата. Интересното е че по принцип доста хора го мислят за по нова и по скъпа кола та радват му се де.
                    Но ако някой иска веднага го бартеросвам за читава 155 8в щото иначе ще го режа и него.
                    Ама купи ли си го или ти изпадна от някъде? Искаше да си го купиш, обикаля, гледа и целенасочено си купи ГТВ? Щото примерно аз сега ще кажа, че исках 166-ца, но се качих вътре и се разочаровах - тясна, ниска, не върви и е грозна. Това какво значи? Че е ужасна кола и че за нищо не става? НЕ! значи че не е МОЯТА кола. адски тъпи изказвания правите, честно.

Comment

Ами добре.
                      Дано не се засегнеш, но когато стане въпрос за лични мнения, предпочитам тези на разни реномирани списания и сайтове. А в такива източници не съм срещал мнение, че Аlfa Romeo GTV не става за нищо.
                      май клипа на Кларксон дето го постнах не го гледа.... исках някой да ми преведе какво е това "ЮЗЛЕС"

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:14 ----------

Ама купи ли си го или ти изпадна от някъде? Искаше да си го купиш, обикаля, гледа и целенасочено си купи ГТВ? Щото примерно аз сега ще кажа, че исках 166-ца, но се качих вътре и се разочаровах - тясна, ниска, не върви и е грозна. Това какво значи? Че е ужасна кола и че за нищо не става? НЕ! значи че не е МОЯТА кола. адски тъпи изказвания правите, честно.
                      Батка по всичките твой думи излиза че ГТВ-то ти е перфектната алфа а тия там тесни и неудобни игрозни 166 за нищо не стават...

АХХАХАХАХАХАХА

Comment

май клипа на Кларксон дето го постнах не го гледа.... исках някой да ми преведе какво е това "ЮЗЛЕС"
                        цитирай коректно

As a practical proposition this car is useless...

демек - от практична гледна точка, тази кола е безполезна. ОТ ПРАКТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА. Демек не е практична. Капиш? То и Макларън Ф1 не е практична, и Пагани Зонда не е практична, и Лотус Елис не е практичен, Ариел Атом не е никак практичен....

...то и твоята бегачка хич, ама хич не е практична...

и кво от това?

Батка по всичките твой думи излиза че ГТВ-то ти е перфектната алфа а тия там тесни и неудобни игрозни 166 за нищо не стават...
                        Не бе батка, излезе, че в ГТВ се чувствам добре, а 166 не е моята кола. Въпреки това се кефя. НЕ бих си я купил, но се кефя. Въпрос на вкус и усещане!

Comment

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:14 ----------

АХХАХАХАХАХАХА
                          Този клип съм го гледал десетки пъти и съм ти написал какво значи в ЕТО ТОЗИ ПОСТ
                          Ама на теб не ти изнася да признаеш, че колата е безполезна от практическа гледна точка, което е неоспорим факт.

П.П.
                          Той Боян хубаво ти е отговорил, изпреварил ме е.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

бояне , ебавам се бе човек , не схвана ли , все едно не ме познаваш
                            за мене има 2 вида коли , бързи и бавни
                            не ги деля на модели марки модификациии или каквото и да е там

П.С. ама само как запали кат жигула на смукач
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Тази тема ми е в класацията "Най-тъпата тема която съм виждал"
                              Недистатък на 164-ката ми - не е с 3 литров мотор и дисплея на климатика.
                              Недостатък на 155-цата ми - таблата се пукат, клапите за въздух, дръжките на вратите, огледалата
                              Недостатък на ГТВ-то - за градска и единствена кола неудобно, неманеврено, тежко е за размерите си, когато седалките са ел. на високи хора им е трудно. (задните седалки не са недостатък защото никога не съм ги искал и с две седалки да е все ми е тая.)

Всички тези изброени коли си ме кефят, обичам си ги и си ги гледам щото пък имат много положителни качества и всяка от тях има някакви предимства спрямо другите две .
                              Иначе ГТВ-то не го давам, а всяка от първите две бих бартеросал за 164 - 3.0 (ако имате оферти) Та въобще смятам , че тази тема трябва да се приключи (заключи)

П.П. За феновете на 155 и феновете на ГТВ - утре ще пастирам 155-цата (феновете да помагат , а другите могат да я пробват ако помогнат) Айде стига сте говорили глупости , ами елате да потъркате а ако не харесвате и двата модела по същото време ще ми монтират компресора на климатика на 164-ката (после помагат за нейното пастиране)
                              Last edited by BatVas; d.m.y г., 16:33.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ето, Бат Вас ви е отговорил що се "правя" на властен

Comment

Working...
                                X