Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защо след като сърцераздирателно не желаете да прозрете истината от двете теми,решихте да намесвате и 166-те?
    Спора тръгна от едно нестабилно поведение на пътя,вие го докарахте до хулене на 166-те.Добре че не засягате и Брера и 159-те
    Да се чувствам ли огорчен от истината за 166?Даже пък ниска и тясна!?!??!То какво остава за ГТВ-то?
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 16:36.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Защо след като сърцераздирателно не желаете да прозрете истината от двете теми,решихте да намесвате и 166-те?
      Aми няма само на нас да ни е гадно!
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        т...или на Насо талията е по-могъща......няма логика и връзка!
        .
        'ква талия 'бе съншайн?!
        Нещо си се прегрял ми се види
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ето, Бат Вас ви е отговорил що се "правя" на властен
          ма ти си наполвина фиат бе )
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Ама купи ли си го или ти изпадна от някъде? Искаше да си го купиш, обикаля, гледа и целенасочено си купи ГТВ? Щото примерно аз сега ще кажа, че исках 166-ца, но се качих вътре и се разочаровах - тясна, ниска, не върви и е грозна. Това какво значи? Че е ужасна кола и че за нищо не става? НЕ! значи че не е МОЯТА кола. адски тъпи изказвания правите, честно.
            ГТВ не бях имал от Алфите, а пък един дето ми дължеше пари имаше ГТВ и то след ремонт на всичко двг., ходова част....можеше да го продаде и да си взема парите, но реших да го покарам. Та преглътнах факта че вече не ми се друса, че харчи, че не се виждат светофарите че е тежичко и не върви....лошото е когато установих че и по завоите не е супер и съответно отидох на реглаж, но файда никва (колата е с нова задница вкл. и амортесъорите и нова предница) там където минавам с другите коли вкл. и 75-цата ГТВ-то е финал поне с 10км по рано. Реших и на трак дея да видя как е и още по пътя по завоите по потбалкана между двете 75-ци на Венци и Данчо се чувствах тъпо единия ми бяга а другия ще ми влезе в задницата (със 166-цата немаше ме видат)
            И на пистата затвърдих че положението е зле. Та освен това което казвам за 10-ти път е че изглежда добре и това го смятатат повечето хора, но технически не е супер. Нестава найстина е грубо, но като кола купе би трябвало да е по добре от нормална такава а то е обратното.
            А относно 155 уважаеми господа на ето този паркинг(на снимката не се вижда но да добиете представа) имаше страшно много 155-ци коя от коя по наточена и лачена - Q4, Силвърсоун и т.н докато ГТв-та я имаше 3-4 я не.....незнам що така и не е защото 155 е по масова
            Attached Files

Comment

Хаха спорят тук за разни половин коли, изведнъж влезе в спора цяла . . 166 ако е тясна, то какво да кажем за другите? Май трябва само да мълчим . .
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

цитирай коректно

As a practical proposition this car is useless...

демек - от практична гледна точка, тази кола е безполезна. ОТ ПРАКТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА. Демек не е практична. Капиш? То и Макларън Ф1 не е практична, и Пагани Зонда не е практична, и Лотус Елис не е практичен, Ариел Атом не е никак практичен....

...то и твоята бегачка хич, ама хич не е практична...

и кво от това?

Не бе батка, излезе, че в ГТВ се чувствам добре, а 166 не е моята кола. Въпреки това се кефя. НЕ бих си я купил, но се кефя. Въпрос на вкус и усещане!
                Аз няма въобще да пиша тук,искам само да спомена,че никога няма да ти повярвам че ти е удобно в ГТВ а в 166 не,просто на мен ми е ужасно тясно в ГТВ,а ти си една идея по едричък от мен
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз пък като бивш собственик на ГТВ и настоящ на 166 категорично заявявам, че 166 е по-стабилна в завой и има къде да си държа плавниците и шнорхела вече ...

Comment

цитирай коректно

As a practical proposition this car is useless...

демек - от практична гледна точка, тази кола е безполезна. ОТ ПРАКТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА. Демек не е практична. Капиш? То и Макларън Ф1 не е практична, и Пагани Зонда не е практична, и Лотус Елис не е практичен, Ариел Атом не е никак практичен....

...то и твоята бегачка хич, ама хич не е практична...

и кво от това?
                    Добре ама тия ми ти коли са бързи, какво общо има ГТВ-то (и то по специално 2.0ТС понеже аз за него съм се захапал от самото начало), колкото общо има и с GT автомобилите.

Моя скраб в катигорията си е супер мисли за твоя . Мамин ти що похарчи 11-12-ка за да завърви малко от малко туй спортно купе... щото иначе визия ок ама вървеж и стоеж мъка....

мъка панцер купе

п.с. Бат Вас си купи ГТВ-то по погрешка и щото е виросно болен..... искам и да сподели как си го купи от нета без да го е виждал... БОЛЕН

а тръгна за 164 ...., ма за тва и Петко има вина...

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Аз пък като бивш собственик на ГТВ и настоящ на 166 категорично заявявам, че 166 е по-стабилна в завой и има къде да си държа плавниците и шнорхела вече ...

къде бе Доко тва е спортно ге те ме те купе мега стабилно с извънземно окачване...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А защо не се отвори една тема (анкета) с гласуване за всичките тези модели алфи - коя става и коя не става, за да видим колко "обичаме" марката
                      От онова в началото на темата с волана поне аз разбрах следното: грозния волан тип 124-ка в смотания пластмасов леген ГТВ само допринася за смотаността на колата, обаче в "кучката" 164 няма проблем, щото за модела само добри думи... И това, което казах за стопа, че реално е същия като на 164 (защото дизайнера е същия) никой не го оспори, което някакси поражда противоречие...

В крайна сметка "Всичко е въпрос на вкус", казало кучето и си облизало Г.З.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Евала брат е тва е, да си пробвал и да знаеш. Той и Насо вече е в правата вяра ама си трае. Аз не се намесвам за изказването на Боян за 166 щото ще стане страшно.

Comment

Пичове, пак не се разбрахме. Намесих 166-цата просто, за да илюстрирам. Колата си е много хубава, но не е моята кола. Не казвам, че ми е тясна отпред (щото отзад ми е адски тясна и ниска, пичове, което за лимузина не е готино), а че в ГТВ се чувствам по-добре. Въпрос на вкус. Алфата е кола, която се избира със сърце, а не с акъл, както всички знаем. Някои сме си избрали ГТВ, други 155, трети 166 и т.н. Нищо не ни дава право да кажем, че това, което някой друг си е избрал със сърце е тъпо, грозно и не става.

ПС - Още веднъж се обръщам към собствениците на 166-ци. Дадох пример с този модел, просто за да илюстрирам как една кола може да не те кефи, но да е идеална за други. Мен лично 166 адски ми харесва и много й се радвам, но не е моята кола, не е за мен. Просто не я чувствам.

Нено, мой, аз колата си я направих главно за кеф и удоволствое. Кефи ме как изглежда, как се кара, как звучи, как ме кара да се чувствам
                          Last edited by bouncer; d.m.y г., 17:02.
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Пичове, пак не се разбрахме. Намесих 166-цата просто, за да илюстрирам. Колата си е много хубава, но не е моята кола. Не казвам, че ми е тясна отпред (щото отзад ми е адски тясна и ниска, пичове, което за лимузина не е готино), а че в ГТВ се чувствам по-добре. Въпрос на вкус. Алфата е кола, която се избира със сърце, а не с акъл, както всички знаем. Някои сме си избрали ГТВ, други 155, трети 166 и т.н. Нищо не ни дава право да кажем, че това, което някой друг си е избрал със сърце е тъпо, грозно и не става.

ПС - Още веднъж се обръщам към собствениците на 166-ци. Дадох пример с този модел, просто за да илюстрирам как една кола може да не те кефи, но да е идеална за други. Мен лично 166 адски ми харесва и много й се радвам, но не е моята кола, не е за мен.
                            Неможе да казваш за една кола че те кефи адски много,като 5 поста по-нагоре си казал че е адски грозна..............
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ПС - Още веднъж се обръщам към собствениците на 166-ци. Дадох пример с този модел, просто за да илюстрирам как една кола може да не те кефи, но да е идеална за други. Мен лично 166 адски ми харесва и много й се радвам, но не е моята кола, не е за мен.
                              кажи и за ГТ то нещо )
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Бояне като щипната мома си, седи си зад мнението или олигавяй всичко...

166 няма място отзад --- хахахахах щото 159-ката ти има.... ама имаш 159...

Отстоявай си мнението бе

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X