Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нено, ок разбрахме се. За сериозните въпроси има сериозен раздел. Писано е вече че има технически проблем. Дискусията може да продължи там.

Всички останали, пиша с лилаво за да се схване, че предупреждението е за всички и за да не се налага за нула време да напраскаме ушурнайсе червени картона. Нито пък ни се иска да наказваме когото и да било, честно казано.

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    .....
    Цинизъм без капка уважение, това се вижда тук.
    ....
    Радвам се че има и мислещи хора във форума.
    Такива постове те карат да не се отказваш...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• е нено, недей сега така, чалга и космос шитни се ограничават тук, не виждам някой да пише подобни глупости извън чата...

иначе съм напълно съгласен с теб за моторспорта - форум, който само чета, като пълен лаик в областта, но който наистина е много неподреден и объркан вмомента
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Искам да кажа, че въобще не съжалявам, че се стигна до тук от обикновена тема ама ЯВНО ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА ФОРУМА КЪМ МОМЕНТА!!!!!

Алекс и Ники, отлично се познаваме, ама да Ви питам като високо морални хора къде бяхте като :

бяха съсипани толкова теми свързани с мероприятия за Алфа Ромео, направени от българи, и на които са участвали българи????

И къде бяха модераторите като писах на Григор, като съм сигурен, че Григор е уведомил екипа модератори.

Писмо от мен до собственика Григор с молба, естествено Григор не може отговаря за всички пчелички и не му е работа ама какво направиха пчеличките???????

Значи щом има хора които си позваляват своеволия аршинът се променя за всички..... и теми като за чалгата, пиене, космос и такива ще са същността на форума...

ЧЕСТИТО!

п.с. Алекс представи си, че ти затрият всики теми за минали мероприятия свързани с 155 раздела...
        Значи господа, аз от бая време крякам и ви казвам, форума е в криза обаче някой да ме е чул? Вижте сега какво става а такива неща ще стават и занапред - замислихте ли се защо вложих толкова усилия да направим срещи на живо на членовете на КАРБ за да се виждаме наживо а не в тая виртуална реалност, чиито смисъл девалвира всеки божи ден !!!!!!

Подкрепям Нено във всяко негово действие не защото се познаваме а защото той е един от малкото хора, които смеят да надигнат глас и то с право !!!!

Ще следя развитието на това бедствие тука с огромен интерес
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Нено, всеки раздел си има модератори. Не мога да огрявам навсякъде - иначе по много въпроси знаеш какво ми е мнението... И много добре знаеш колко ясно разбирам какво искаш да кажеш !
          Наздраве, и нека разума и спокойствието надделеят !

П.П. Абе да няма някакви изригвания или магнитни бури с повишен капацитет, та така са луднали всички ?!?
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Нено, ок разбрахме се. За сериозните въпроси има сериозен раздел. Писано е вече че има технически проблем. Дискусията може да продължи там.
            Да бе, все едно не питах и там какво става, все едно не питах и за наказанието на Еньо и Найтролера....

А за моторспорта,,,, и двамата модератори или там който си признае, че направи белата са за оставка или уволнение.... или заставате всички зад тях и оправяте нещата, щото както се майтапим, въпроса е сериозен... и ФОРУМА И КЛУБА И ВСИКЧИ СЕ ИЗЛАГАМЕ в този раздел...
            А мен си ме боли, защото съм се отдал на тази марка и гледам да информирам и хората и не само аз, а и други МНОГО ХОРА.. и какво идва някой, които или е неспособен или нарочно го е сътворил.

Поздрави!

Не затривайте и тази тема, нека осатви поука и петно!!!
            Last edited by ne0; d.m.y г., 21:06.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Не магнитни бури ами извънземни са ги налазили някои. Момци вземете си почивка, елате на моренце, че не остана, па на есен пак с нов заряд ще оправяте форума...
              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:07.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Нено, всеки раздел си има модератори. Не мога да огрявам навсякъде - иначе по много въпроси знаеш какво ми е мнението... И много добре знаеш колко ясно разбирам какво искаш да кажеш !
                ?!?
                да ама си има модераторски екип, или се подкрепят и помагате или се отсявате така седят нещата...

иначе вервайте темите ЗА КОСМОСА ще са си ценното във форума.....

п.с. техническите проблеми са извинения

п.с.2 да изтриваш мнение/я е все едно да изтриваш думите на някой от устата..... демек тирания
                Last edited by ne0; d.m.y г., 21:10.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Искам да кажа, че въобще не съжалявам, че се стигна до тук от обикновена тема ама ЯВНО ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА ФОРУМА КЪМ МОМЕНТА!!!!!

...

п.с. Алекс представи си, че ти затрият всики теми за минали мероприятия свързани с 155 раздела...
                  Нено, що имам чувството, че форума нещо ти е крив и се чудиш как да стане още по-крив ?!? След като не ти харесват модераторите в Тунинг, дай конкретно предложение с имена, можеш и ти да се пробваш ... Нали се сещаш, че няма училища за модератори и не всеки е достатъчно подготвен за тази интересна дейност?

пп Темата въобще не е за Чат раздела, направо си е: "Мразя Алфа Ромео"

Comment

• Брат не се нерви аз също писах в темата пусната от Григор, но както се вижда развитие никакво. Интереса е на друго място а това което сме го градили с години и е свързано с истинските Алфа Ромео, кучета го яли. Няма становище нищо иначе и аз мисла че модераторите са за махане след като забъркаха буламач и немогат да го оправят. Та тука вече всичко е ташак. Само глупости се пишат, що и ние да не си пишеме и то не глупости а истини. Се тая. Вече ми е през х.... пишем си простотии то друго няма.
                    П.С. Ей ся минах с ГТВ-то по Витошка в забранената част с яко набичена Лепа брена. Много мацки се обърнаха ама нямах 5 лева нацяло та да отидеме на кафе с някоя от тях......

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Нено, що имам чувството, че форума нещо ти е крив и се чудиш как да стане още по-крив ?!? След като не ти харесват модераторите в Тунинг, дай конкретно предложение с имена, можеш и ти да се пробваш ... Нали се сещаш, че няма училища за модератори и не всеки е достатъчно подготвен за тази интересна дейност?

Както на мен "форума ми е крив" така и на Вас тази тема ви стана крива ми се струва. Разберите ме опитвам се да ти кажа как изглеждат нещата.

За модератор ставаш и ти и който и да е, стига да може да редактира и поддържа реда!!!! НЕ ДА РАЗБИРА ОТ ТУНИНГ ИЛИ МОТОРСПОРТ!!! всеки става, ако си си направил труда да прочетеш писмото ми до Григор ще ти стане ясно, че предлагам нещо елементарно изпълнимо, много огледно и със смисъл и полезно. Това всеки нормален модератор може да го направи, просто като му трябва помощ я иска от тук от там.. и така

Я вижте 155 раздела......

п.с. Модератор съм бил в раздела, но сложих бан на Председателя на Клуб Алфа Ромео България и ми отнеха правата :

Всеки малко кадърен човек е готов за модератор,,, модератора не е съветник и т.н....

Искам да обърнете внимание, че темата за 4 часа е видяна близо 2000 пъти значи има нещо интересно и важно !!!!
                      Last edited by ne0; d.m.y г., 21:28.

Comment

• Всичко това много е вероятно да е вярно, но какво ти беше виновен модела заради който пусна темата...?

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        А защо няма такъв раздел..? Тази и предишната тема по въпроса не доказват ли нуждата от създаването му..?

Comment

Добре де хора, приятели, мога ли да питам кое гуру ви е писало процедурите?
                          - всеки който надига глас - форума му е крив,
                          - ако нещо конструктивно се предлага - всячески идеите му се олигавят,
                          - накрая всичко приемате лично
                          - който мисли че е по-добър от нас - да става мод - ето това хронологично е и резюмето на цитирания пост
                          Надявам се да бъда разбран правилно ...

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          А защо няма такъв раздел..? Тази и предишната тема по въпроса не доказват ли нуждата от създаването му..?
                          Принципно аз съм обикновен фен - не съм рацер, не съм и позьор примерно си купя някой дрът кошник и да го спирам баш на пешеходни пътеки да си правя душевна пердашка как хората ми гледат колата - примерно НО! забелязвам напоследък много голям негативизъм към марката и то от нас !!! ОТ НАС!! хора, ще започна скоро да се повтарям и ще си предизвикам бан, както направих преди години във форума на Рено ... Тука подркепям Ники Багера за мнението му но не и за тона е доколкото той (тона ана не Ники) е в стила на емоционалната среда на писане тука
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Както на мен "форума ми е крив" така и на Вас тази тема ви стана крива ми се струва. Разберите ме опитвам се да ти кажа как изглеждат нещата. ...
                            Да ти призная ли - да, криво ми стана, щото тука групичка деятели и лауреати, изсипахте самосвал с ла_на ... Таз била крива, оная била панцер, третата - била фЕат ... Абе хора, не вярвам на монитора си! Вие ли се наричате "Алфисти"?!? Вие сте Алфи-мразци ... Аз се кефя на всяко старо желязо, дето се движи по пътищата с емблема кръст и змия, а вие само плюете ...

Темата е гнусна!

Нено, това разбрах от тази тема ...

Повръща ми се!

Comment

• Я се вземете в ръце и помислете за някой ,който чете и не познава никого тук(като мен примерно).Какво е впечатлението??? Че е пълно с простаци и освен да те направят на салата друго не може да се случи.Направете си тема с парола и се замервайте с пържени картофи там , а не където ви четат всички и остават с погрешни впечатления.Аз знам ,че не се мразите,че се бъзикате , че сте си приятели ,но не всеки го знае.И аз мога да се правя на идиот , но ще бъде тъпо тука,като седнем на маса ще ви докажа.
                              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Да ти призная ли - да, криво ми стана, щото тука групичка деятели и лауреати, изсипахте самосвал с ла_на ... Таз била крива, оная била панцер, третата - била фЕат ... Абе хора, не вярвам на монитора си! Вие ли се наричате "Алфисти"?!? Вие сте Алфи-мразци ... Аз се кефя на всяко старо желязо, дето се движи по пътищата с емблема кръст и змия, а вие само плюете ...

Темата е гнусна!

Нено, това разбрах от тази тема ...

Повръща ми се!
                                Ако наистина това си разбрал и ти не си за тая работа... тука всички го писаха с насмешка и настроение ...

Радвам се, че Ви подразни, както и мен ме дразни модераторското безсилие, и се чувствам, както надявам се и Вие сега се чувствате, че да ме разберете.

Това ще е бъдещето на темите, има си раздел за това с поред правилата, тук е... не ми казвай, че като се говори за ЧЕКИИ, КОСМОС, ЧАЛГА, АЛКОХОЛ и т.н.. е по-малко зле,.... е те тва ни е интересе... за мен най-интересния раздел беше обезглавен, в настоящия разддел имам много какво да пиша.....

Аз пъък повърнах.

VIEW-тата минават 2000 ....... което значи, че интерес има.... но мнения няма.... или са неудобни, от сега вече всяка подигравка с тази тема ще бъде видяна от много хора... и ще значи порочност и безсилие

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:41 ----------

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                                Я се вземете в ръце и помислете за някой ,който чете и не познава никого тук(като мен примерно).Какво е впечатлението??? Че е пълно с простаци и освен да те направят на салата друго не може да се случи.Направете си тема с парола и се замервайте с пържени картофи там , а не където ви четат всички и остават с погрешни впечатления.Аз знам ,че не се мразите,че се бъзикате , че сте си приятели ,но не всеки го знае.И аз мога да се правя на идиот , но ще бъде тъпо тука,като седнем на маса ще ви докажа.
                                Прав си колега!

Но понеже едвали си запознат, че форума целевос е унищожава тези теми ще светят като лапичка...

И аз искам непознати и нови феноев да вляззат във форума и да четат как примерно сме събирали последни пари за да ходим на серес преди 3 години... ама няма как историята беше анихилирана...
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 21:46.

Comment

Working...
                                X