If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Блатен червей или блесна... има ли рибари тука! Kъмпингисти и гъбари!
Мани го тоя сладководен риболов- тва е за пияници работа. Миналата седмица ме водиха и само дето се напих хванах 2 риби през останалото време разплитах и вързвах такъми... голяма скука...
Друго си е засечката
Иначе на морето блатния върви много
Мани го тоя сладководен риболов- тва е за пияници работа. Миналата седмица ме водиха и само дето се напих хванах 2 риби през останалото време разплитах и вързвах такъми... голяма скука...
Друго си е засечката
Иначе на морето блатния върви много
Е то за тва става въпрос Накрая се усещаш, че си хванал повече БиРа, отколкото РиБа
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Ба - за ножовете аз има един фолкнивен /с1/-той ми е флагмана, така да се каже.Ползвам го за хляб и луканки принципно.Не че не може с друго ма така ми харесва.
За по-груба работа мъкна едно кукри на смит и уесън, както и още разни там ножета съм насъбрал, някои китайски ментата на известни марки.
Имам и палатка, още не съм я сефтосъл мисля да катеря Мусала с нея.
Риба отдавна съм се отказал да ловя- не ме кефи да убивам животинки просто.По същата причина не обичам и лова, макар че съм тренирал стрелба на времето, с флоберка, преди това дълги години с прашки.В казрамата стрелях и по мишените на другите, ама като минат трасиращите де
Навремето, като имаше риба и в черно море имах рекорд - 9 сафрида на чепаре, 10 кукичка ми беше скъсана.Веднъж пък хванах чайка или гларус беше, като замятах чепарето. Омота я на 10 метра, пуснах я разбира се.Готино беше да ловиш и риба край Дунава.
Иначе да отдъхваш сред природата е най доброто нещо.Но предпочитам планините пред гьоловете.А най важното без манерка с нещо градусово не мърдам.
Отделно не знам що си мисля, че тая тема е като една подобна...пърдите ли или нещо от сорта, ма нека се изокаме и тука
А та има ли ножари, да обменим опит относно заточването?
Ба - за ножовете аз има един фолкнивен /с1/-той ми е флагмана, така да се каже.Ползвам го за хляб и луканки принципно.Не че не може с друго ма така ми харесва.
За по-груба работа мъкна едно кукри на смит и уесън, както и още разни там ножета съм насъбрал, някои китайски ментата на известни марки.
Имам и палатка, още не съм я сефтосъл мисля да катеря Мусала с нея.
Риба отдавна съм се отказал да ловя- не ме кефи да убивам животинки просто.По същата причина не обичам и лова, макар че съм тренирал стрелба на времето, с флоберка, преди това дълги години с прашки.В казрамата стрелях и по мишените на другите, ама като минат трасиращите де
Навремето, като имаше риба и в черно море имах рекорд - 9 сафрида на чепаре, 10 кукичка ми беше скъсана.Веднъж пък хванах чайка или гларус беше, като замятах чепарето. Омота я на 10 метра, пуснах я разбира се.Готино беше да ловиш и риба край Дунава.
Иначе да отдъхваш сред природата е най доброто нещо.Но предпочитам планините пред гьоловете.А най важното без манерка с нещо градусово не мърдам.
Отделно не знам що си мисля, че тая тема е като една подобна...пърдите ли или нещо от сорта, ма нека се изокаме и тука
А та има ли ножари, да обменим опит относно заточването?
Ейййй като каза за чайката, бехме на риба в планината около Невестино и мятам аз нищоооооооо цел ден. По-едно време гледам едно вирче ма от към другия бряг, засилвам се аз, мятам, ма ми блесна слънцето в очите и не видях къде точно съм метнал. Тръгнах да вадя обаче нещо удари яко, ма много яко. Викам си на акъла ще го вада, почва една борба 40 минутна и го извадих..... оказа се лисица прехвърлил съм реката и съм я закачил
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
ЕЕЕЕ, това така ли е?. Добре, че не си закачил някой медун .
За чайката наистина е така-съвсем сериозно.Не е рибарски разказ.Мятах от кея в село Черноморец, това е някъде около 1980 г., бях ученик.Имаше и доста хора за свидетели, ама не съм събирал имена
Но явно ножари няма...
Comment