Известие

Collapse
No announcement yet.

Блатен червей или блесна... има ли рибари тука! Kъмпингисти и гъбари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    Има ли рибари... и какво стръв ползвате на морето, на реката и язовира. Сами ли си правите или си купувате.
    Къркате ли като ловите риба?

А и набарах едни столове дето стават на легло - вършат ли работа?

Кажете нежо за лъскавите ножове на Беър!

Какви гъбки сбирате.
    ебрей - http://vbox7.com/play:c7ea2311
    ( в стила на Гиги)
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Мани го тоя сладководен риболов- тва е за пияници работа. Миналата седмица ме водиха и само дето се напих хванах 2 риби през останалото време разплитах и вързвах такъми... голяма скука...
      Друго си е засечката
      Иначе на морето блатния върви много
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
        Мани го тоя сладководен риболов- тва е за пияници работа. Миналата седмица ме водиха и само дето се напих хванах 2 риби през останалото време разплитах и вързвах такъми... голяма скука...
        Друго си е засечката
        Иначе на морето блатния върви много
        Е то за тва става въпрос Накрая се усещаш, че си хванал повече БиРа, отколкото РиБа
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Ба - за ножовете аз има един фолкнивен /с1/-той ми е флагмана, така да се каже.Ползвам го за хляб и луканки принципно.Не че не може с друго ма така ми харесва.
          За по-груба работа мъкна едно кукри на смит и уесън, както и още разни там ножета съм насъбрал, някои китайски ментата на известни марки.
          Имам и палатка, още не съм я сефтосъл мисля да катеря Мусала с нея.
          Риба отдавна съм се отказал да ловя- не ме кефи да убивам животинки просто.По същата причина не обичам и лова, макар че съм тренирал стрелба на времето, с флоберка, преди това дълги години с прашки.В казрамата стрелях и по мишените на другите, ама като минат трасиращите де
          Навремето, като имаше риба и в черно море имах рекорд - 9 сафрида на чепаре, 10 кукичка ми беше скъсана.Веднъж пък хванах чайка или гларус беше, като замятах чепарето. Омота я на 10 метра, пуснах я разбира се.Готино беше да ловиш и риба край Дунава.
          Иначе да отдъхваш сред природата е най доброто нещо.Но предпочитам планините пред гьоловете.А най важното без манерка с нещо градусово не мърдам.
          Отделно не знам що си мисля, че тая тема е като една подобна...пърдите ли или нещо от сорта, ма нека се изокаме и тука
          А та има ли ножари, да обменим опит относно заточването?
          Last edited by fred; d.m.y г., 17:52.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ба - за ножовете аз има един фолкнивен /с1/-той ми е флагмана, така да се каже.Ползвам го за хляб и луканки принципно.Не че не може с друго ма така ми харесва.
            За по-груба работа мъкна едно кукри на смит и уесън, както и още разни там ножета съм насъбрал, някои китайски ментата на известни марки.
            Имам и палатка, още не съм я сефтосъл мисля да катеря Мусала с нея.
            Риба отдавна съм се отказал да ловя- не ме кефи да убивам животинки просто.По същата причина не обичам и лова, макар че съм тренирал стрелба на времето, с флоберка, преди това дълги години с прашки.В казрамата стрелях и по мишените на другите, ама като минат трасиращите де
            Навремето, като имаше риба и в черно море имах рекорд - 9 сафрида на чепаре, 10 кукичка ми беше скъсана.Веднъж пък хванах чайка или гларус беше, като замятах чепарето. Омота я на 10 метра, пуснах я разбира се.Готино беше да ловиш и риба край Дунава.
            Иначе да отдъхваш сред природата е най доброто нещо.Но предпочитам планините пред гьоловете.А най важното без манерка с нещо градусово не мърдам.
            Отделно не знам що си мисля, че тая тема е като една подобна...пърдите ли или нещо от сорта, ма нека се изокаме и тука
            А та има ли ножари, да обменим опит относно заточването?
            Ейййй като каза за чайката, бехме на риба в планината около Невестино и мятам аз нищоооооооо цел ден. По-едно време гледам едно вирче ма от към другия бряг, засилвам се аз, мятам, ма ми блесна слънцето в очите и не видях къде точно съм метнал. Тръгнах да вадя обаче нещо удари яко, ма много яко. Викам си на акъла ще го вада, почва една борба 40 минутна и го извадих..... оказа се лисица прехвърлил съм реката и съм я закачил
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

ЕЕЕЕ, това така ли е?. Добре, че не си закачил някой медун .
              За чайката наистина е така-съвсем сериозно.Не е рибарски разказ.Мятах от кея в село Черноморец, това е някъде около 1980 г., бях ученик.Имаше и доста хора за свидетели, ама не съм събирал имена
              Но явно ножари няма...
              Last edited by fred; d.m.y г., 21:49.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Ей го моя метод :

http://www.youtube.com/watch?v=Id_bGQ5SpoU
                Показвах го и на Рибата преди време, като беше изпаднал в някакви форумни буйства - за успокояване ...
                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                X