Известие

Collapse
No announcement yet.

Ходите ли по жени развратни ли сте

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение

не бе щото и мойто име с с 2 нн и викам айде всички,на колко години си аз сега разбрах че си жена не че гледам много никовете кой какъв е,убавица ли си я кажи?
    На 68 години съм, със зъбни протези и 70 % оплешивяла, а малкото, останала ми растителност, дори не може да докара снежен десен.
    Други въпроси? (тука ти се хиля с единствения, останал ми, зъб).
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      На 68 години съм, със зъбни протези и 70 % оплешивяла, а малкото, останала ми растителност, дори не може да докара снежен десен.
      Други въпроси? (тука ти се хиля с единствения, останал ми, зъб).
      страхотно...това ми е еротичната мечта винаги съм се заглеждал по улегнали жени,няма да ти духам да ти правя ветрец по косицата да не станеш глухарче щом викаш че си последен сезон...нали не ти е отровно зъбето и няма да драскаш с него...внимателна си...

Comment

Както се казва в култовия сръбски виц - само със собствената жена, та да е муката пълна.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

страхотно...това ми е еротичната мечта винаги съм се заглеждал по улегнали жени,няма да ти духам да ти правя ветрец по косицата да не станеш глухарче щом викаш че си последен сезон...нали не ти е отровно зъбето и няма да драскаш с него...внимателна си...
          Не знам, чадо. В последния сезон глухарчето само си отива - ветер не му требе . За зъба какво да ти кажа - клати се усърдно, та съм си го прикрепила с изолирбанд към носа, ама се налага всеки ден да тургам нов банд, че тоя от предния ден се разлага. От тиксото, обаче, носът се обезкосмява на лентички и заприличва на едни искинска зебра - красота и изящество.

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Както се казва в култовия сръбски виц - само със собствената жена, та да е муката пълна.
          Когато те видях за последно в Торпедо, не ми изглеждаше никак измъчен
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ходя само при моята си жена, за разнообразие
            Както се пее в една песен "живеееем спокойно, разумно и просто . ." Моето мнение е, че коцкарите ги тресат комплекси

е по един флирт отвреме навреме е нормално . . но като опре работата до ебане - бягай. Това за семейни, разбира се.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз колеги съм материалист ходя по жени само ,ако си плащат добре, ако ли не си стоя в къщи .
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Тцъ, т'ва жените не са на мода вече. Ни мъ кефят. Аз си падам по пиперливи изживявания - ебем животни. И понеже съм твърде извратен - купил съм си червената книга на защитените видове в България и карам наред!!!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

и аз вече така съм решил,па ходи си измий колата да е лачо за срещтата,па си облечи новите дрехи,па пази поведение,не простей,не се заглеждай по жени докато сте двамата,па кафе па вечери па разходки па 300 глупости чуеш за приятелкте и и приятелите и ти се оплаче на воля па хотел търси после и накрая какво?за 11 секунди да ти треперят крачетата да ти плюне пишката си изгубил време и пари да отидеш на луната и се потиш и се мориш крака те болят колена кръст изтощение страшно...аз вече минавам на магистралки как съм от Младост като се разгоним айде на околовърстното там има яки иръпшънки да ти дръпне пишлето и ти лапне слепоко за 15 кинта и айде чиста работа се занимаваме с глупости...и аз ставам жена да дойде да ме земе до нас да ме води на сам на там да плаща аз ще се оплаквам и ще съм срамежлив или пък тарифа си слагам 50 лева на час кой иска да излиза с мене...

Comment

и аз вече така съм решил,па ходи си измий колата да е лачо за срещтата,па си облечи новите дрехи,па пази поведение,не простей,не се заглеждай по жени докато сте двамата,па кафе па вечери па разходки па 300 глупости чуеш за приятелкте и и приятелите и ти се оплаче на воля па хотел търси после и накрая какво?за 11 секунди да ти треперят крачетата да ти плюне пишката си изгубил време и пари да отидеш на луната и се потиш и се мориш крака те болят колена кръст изтощение страшно...аз вече минавам на магистралки как съм от Младост като се разгоним айде на околовърстното там има яки иръпшънки да ти дръпне пишлето и ти лапне слепоко за 15 кинта и айде чиста работа се занимаваме с глупости...и аз ставам жена да дойде да ме земе до нас да ме води на сам на там да плаща аз ще се оплаквам и ще съм срамежлив или пък тарифа си слагам 50 лева на час кой иска да излиза с мене...
                    Хаха уби рибата
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

хахахаахахаха отдавна не се бях смял така и за да е по темата : Ходя и по жени и по моми и по не толкова приличащи на жени ... както се казва от всичко трябва да се пробва иначе , като съм обвързан никакви кучки
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

имам един познат олигофрен страшен луд та дрънка,и той харесвал една поредната и се минало месец и вика изплувах с парите станах 1 ден Джони Кеша и я търси да излизат тя вика аз съм с моя приятелка тоя добре става,подкарали се вечертта по некви диско и чалгарий ония почнали да си пудрят двуцевките нашия вика аз плащам нали съм туз сила съм отговарям,в 3 часа вика се забавиха почти немаше никой в завдението вече и ги заварих 2 те как се лижат в тоалетната как и да е станало му смешно,после вика в 4 часа изтрезнях и като се сетих че съм дал за тия 2 та батала 1200 лева до момента направо полудех и вика ги хванах и ги изведох на вънка те пияни и дрогирани и ми се смеят ме хванали под ръка и вика им казах-виж кво не искам да спя с твоята приятелка не искам да спя и с тебе не искам нищо от вас искам само много дебело да ви пребия че ме подхлъзнахте и се скъсах на нулата и като ги забих...
                        Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 14:21.

Comment

Хахаххаха - стига, бре - с глас се драх тука пред колегите в старческия дом
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Хахаххаха - стига, бре - с глас се драх тука пред колегите в старческия дом
                            Леко, ще изкъртиш зъба, после с рапидки ще трябва да го ловиме за ченето
                            По темата - аз за риба вече не ходя, камо ли по друго..., но това не пречи да съм развратен
                            Arena Coast Customs

Comment

тоя същтият моя познат се прибрал една вечер на 4 тия ден след свадбата му пиян залян го прибрали и вика не помня нищо жена ми ме събуди с крясъци и ме замерва и това помня,съблекла го жената да го оправи и презерватива му висял на оная работа пълен...

Comment

хахаххаха ми свършила си работа жената и да се спасява
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X