If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не бе щото и мойто име с с 2 нн и викам айде всички,на колко години си аз сега разбрах че си жена не че гледам много никовете кой какъв е,убавица ли си я кажи?
На 68 години съм, със зъбни протези и 70 % оплешивяла, а малкото, останала ми растителност, дори не може да докара снежен десен.
Други въпроси? (тука ти се хиля с единствения, останал ми, зъб).
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
На 68 години съм, със зъбни протези и 70 % оплешивяла, а малкото, останала ми растителност, дори не може да докара снежен десен.
Други въпроси? (тука ти се хиля с единствения, останал ми, зъб).
страхотно...това ми е еротичната мечта винаги съм се заглеждал по улегнали жени,няма да ти духам да ти правя ветрец по косицата да не станеш глухарче щом викаш че си последен сезон...нали не ти е отровно зъбето и няма да драскаш с него...внимателна си...
Както се казва в култовия сръбски виц - само със собствената жена, та да е муката пълна.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
страхотно...това ми е еротичната мечта винаги съм се заглеждал по улегнали жени,няма да ти духам да ти правя ветрец по косицата да не станеш глухарче щом викаш че си последен сезон...нали не ти е отровно зъбето и няма да драскаш с него...внимателна си...
Не знам, чадо. В последния сезон глухарчето само си отива - ветер не му требе . За зъба какво да ти кажа - клати се усърдно, та съм си го прикрепила с изолирбанд към носа, ама се налага всеки ден да тургам нов банд, че тоя от предния ден се разлага. От тиксото, обаче, носът се обезкосмява на лентички и заприличва на едни искинска зебра - красота и изящество.
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Ходя само при моята си жена, за разнообразие
Както се пее в една песен "живеееем спокойно, разумно и просто . ." Моето мнение е, че коцкарите ги тресат комплекси
е по един флирт отвреме навреме е нормално . . но като опре работата до ебане - бягай. Това за семейни, разбира се.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Тцъ, т'ва жените не са на мода вече. Ни мъ кефят. Аз си падам по пиперливи изживявания - ебем животни. И понеже съм твърде извратен - купил съм си червената книга на защитените видове в България и карам наред!!!
и аз вече така съм решил,па ходи си измий колата да е лачо за срещтата,па си облечи новите дрехи,па пази поведение,не простей,не се заглеждай по жени докато сте двамата,па кафе па вечери па разходки па 300 глупости чуеш за приятелкте и и приятелите и ти се оплаче на воля па хотел търси после и накрая какво?за 11 секунди да ти треперят крачетата да ти плюне пишката си изгубил време и пари да отидеш на луната и се потиш и се мориш крака те болят колена кръст изтощение страшно...аз вече минавам на магистралки как съм от Младост като се разгоним айде на околовърстното там има яки иръпшънки да ти дръпне пишлето и ти лапне слепоко за 15 кинта и айде чиста работа се занимаваме с глупости...и аз ставам жена да дойде да ме земе до нас да ме води на сам на там да плаща аз ще се оплаквам и ще съм срамежлив или пък тарифа си слагам 50 лева на час кой иска да излиза с мене...
и аз вече така съм решил,па ходи си измий колата да е лачо за срещтата,па си облечи новите дрехи,па пази поведение,не простей,не се заглеждай по жени докато сте двамата,па кафе па вечери па разходки па 300 глупости чуеш за приятелкте и и приятелите и ти се оплаче на воля па хотел търси после и накрая какво?за 11 секунди да ти треперят крачетата да ти плюне пишката си изгубил време и пари да отидеш на луната и се потиш и се мориш крака те болят колена кръст изтощение страшно...аз вече минавам на магистралки как съм от Младост като се разгоним айде на околовърстното там има яки иръпшънки да ти дръпне пишлето и ти лапне слепоко за 15 кинта и айде чиста работа се занимаваме с глупости...и аз ставам жена да дойде да ме земе до нас да ме води на сам на там да плаща аз ще се оплаквам и ще съм срамежлив или пък тарифа си слагам 50 лева на час кой иска да излиза с мене...
Хаха уби рибата
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
хахахаахахаха отдавна не се бях смял така и за да е по темата : Ходя и по жени и по моми и по не толкова приличащи на жени ... както се казва от всичко трябва да се пробва иначе , като съм обвързан никакви кучки
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
имам един познат олигофрен страшен луд та дрънка,и той харесвал една поредната и се минало месец и вика изплувах с парите станах 1 ден Джони Кеша и я търси да излизат тя вика аз съм с моя приятелка тоя добре става,подкарали се вечертта по некви диско и чалгарий ония почнали да си пудрят двуцевките нашия вика аз плащам нали съм туз сила съм отговарям,в 3 часа вика се забавиха почти немаше никой в завдението вече и ги заварих 2 те как се лижат в тоалетната как и да е станало му смешно,после вика в 4 часа изтрезнях и като се сетих че съм дал за тия 2 та батала 1200 лева до момента направо полудех и вика ги хванах и ги изведох на вънка те пияни и дрогирани и ми се смеят ме хванали под ръка и вика им казах-виж кво не искам да спя с твоята приятелка не искам да спя и с тебе не искам нищо от вас искам само много дебело да ви пребия че ме подхлъзнахте и се скъсах на нулата и като ги забих...
Хахаххаха - стига, бре - с глас се драх тука пред колегите в старческия дом
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Хахаххаха - стига, бре - с глас се драх тука пред колегите в старческия дом
Леко, ще изкъртиш зъба, после с рапидки ще трябва да го ловиме за ченето
По темата - аз за риба вече не ходя, камо ли по друго..., но това не пречи да съм развратен
тоя същтият моя познат се прибрал една вечер на 4 тия ден след свадбата му пиян залян го прибрали и вика не помня нищо жена ми ме събуди с крясъци и ме замерва и това помня,съблекла го жената да го оправи и презерватива му висял на оная работа пълен...
хахаххаха ми свършила си работа жената и да се спасява
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment