Известие

Collapse
No announcement yet.

Ходите ли по жени развратни ли сте

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ходите ли по жени развратни ли сте

ето една мъжка тема любима на много от нас

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    ето една мъжка тема любима на много от нас
    Ми това, че още не съм започнала да ходя по жени, означава ли, че съм задръстена?
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Находил съм се - ся си почивам.......умерено развратен съм......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ходите ли по жени ...
        Ха, че то от риболов остава ли ти време и с жени да се занимаваш ?!?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Интернет има навсякъде, що да не ходи!?
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ами че по мъже ли да тръгнем
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ходя аз по всичко 4 сексуален съм ! Мъже , жени, животни и умрели животни! Проблем?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                е по модератори ли да ходя?ако искате и сте страстни от опит глава не боли...

---------- Post added at 07:51 ---------- Previous post was at 07:49 ----------

абе требе да се лашкаме това е солта на животу,ковал не ковал времето ни минава.

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:51 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                Интернет има навсякъде, що да не ходи!?
                вижте как ме подсещате колега явно имате опит като интернет Дон Жуан освен опит да обмениме че ми омръзна цял живот да карам на чекий и спестяване,свърши ми крема за ръце и ми се изтърка линията на живота на ръката и при вас ли е така?

---------- Post added at 08:01 ---------- Previous post was at 07:55 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Ми това, че още не съм започнала да ходя по жени, означава ли, че съм задръстена?
                е то от всичко требе да се опита,голема работа нема око да си вадите дето викат хората,винаги съм се чудил ама сериозно не се ли пише с с 2 Раннобудниче що ли ми звучи двойно?аз съм неграмотен де моята азбука и звучене и писане са други как дойде...

Comment

е по модератори ли да ходя?
                  Виж сега, модераторите са скучна работа, жените - също ... Не се занимавай с глупости, ами стягай такъмите, взимай червеите и на купон. Къде-къде по-интересно е да ходиш за рибка?!? Хич недей чака ...

Comment

знам бе такива сте сухари как не ви омръзна и аз не знам,е ходя за риба като ми е скучно по 4-5 дена захапвам и обикалям по БГ-то,мислех по яз.Тича да ходя по Шуменският край ама се отказах заля ме студена вълна имам си презумция тука от форума че ще видя намръщени рибари има да ми правят забележка да се държа прилично...видех една мома на пешаходна пътека и минава ама ходи все едно дефилира милата..с черна косица ама се е наточила направо е рейсинг с едно късо поле абе точилка страшна,показах се от прозореца намалих музиката и се извиках-малий че те скинем че те разкрача като варено пиле...тя ме видя къв съм рунтав и брадясал и се стресна и се забърза по пътеката колко е лесно да ги накараш да побързат да пресекат...

Comment

...винаги съм се чудил ама сериозно не се ли пише с с 2 Раннобудниче що ли ми звучи двойно?аз съм неграмотен де моята азбука и звучене и писане са други как дойде...
                      "Будя се рано" - "Рано се будя" - "Рано будя се", но "Ранно утро"

Дали съм ясна?
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

"Будя се рано" - "Рано се будя" - "Рано будя се", но "Ранно утро"

Дали съм ясна?
                        не знам бе жена така ми звучи а рана пролет или ранна пролет?аз от там ми идва тълкуването сигурно,всичко що е рано е с 2 нн.

Comment

баси темата

и да не е съвсем офф, аз по жени не ходя те сами идват при мене
                          In God we trust, all others pay cash.
                          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

не знам бе жена така ми звучи а рана пролет или ранна пролет?аз от там ми идва тълкуването сигурно,всичко що е рано е с 2 нн.
                            Едното отговаря на въпроса "кога", а другото - на въпроса "какво"

Кога - рано.
                            Какво утро - ранно. Защото в мъжки род би било "ранен". В среден и в женски "е"-то дава фира и остават двете "н"-та

Умишлено избягвам строго научните понятия. Винаги съм смятала, че език се учи по-лесно с примери. Тогава се превръща в интуиция
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

абе не знам,сложно е много,трябва да пазиш поведение,да се усмихваш,да не простееш,да си романтичен,да знаеш какво иска да чуе подсъзнателно,да си крехка душица наранима,или да си мачо,требе да си усещаш ролята в дадена ситуация,а аз какво мога ми нищо не мога излеза с некой пиченце свежо и розовко и се разлигавя и почнеме да се кикотиме и всичко секне в зародиш не ме приемат на сериозно а я сакам да се онодеме,като не ходя с анцузи а с друго и изглеждма прилично и не простея връзвам приказката е различно явно е друго възприемането,абе що требе да е толкова сложно всичко,тая тема е явно плод на силни емоций че излязох с едно моме на 25 г 2 пъти и ме пощури натискахме се това онова и си играе с мене милата станах целият на Член последният път...грозна работа е това се въртиш после да не можеш да спиш къв е тоя морал при тия жени не знам...абе требе жените да са развратни направо вижда те на улицата води те на вечеря лови те за врата и ти казва че иска да я ковеш и това е,а ние се правиме на палячовци зор да изуаш гачите на некоа...

---------- Post added at 08:40 ---------- Previous post was at 08:37 ----------

Едното отговаря на въпроса "кога", а другото - на въпроса "какво"

Кога - рано.
                              Какво утро - ранно. Защото в мъжки род би било "ранен". В среден и в женски "е"-то дава фира и остават двете "н"-та

Умишлено избягвам строго научните понятия. Винаги съм смятала, че език се учи по-лесно с примери. Тогава се превръща в интуиция
                              не бе щото и мойто име с с 2 нн и викам айде всички,на колко години си аз сега разбрах че си жена не че гледам много никовете кой какъв е,убавица ли си я кажи?

Comment

Working...
                              X