If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Одим бе,що да не одим.То на тея години е по-сладко и по-лесно,щото я знаем 10 неща за жените.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.Имат цици.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
RUNNING WILD,батка не им вервай..разбрах аз,че някои хора са минали от другата страна на реката и са им бутнали моста.Тааа нема връщане назад
тоест по жени не ходят
представих си една зелена оргия на самотен остров....егати гледката...мога и стихотворение да напиша ама нещо не ме имате за величие в поезията останах си недооценен преди 2 дена а и пак ще го открадне някой...
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
представих си една зелена оргия на самотен остров....егати гледката...мога и стихотворение да напиша ама нещо не ме имате за величие в поезията останах си недооценен преди 2 дена а и пак ще го открадне някой...
За това няма да те съдя, за авторски права:
Самотен остров, самотно рибарче,
пошляпва си дупето - шамарче... шамарче.
Зелени вълни, зелени мисли,
рибарчето тихо "рибата чисти".
С дланта напукана леко гали,
защото кремчето свърши, малийй..
А вие много в римата сте влезли,
и от темата доста настрани излезли.
За това се намесвам и аз,
да ви науча как да ... от раз.
Жените са умни и добри,
а луната на небето спи.
Отивам аз на дискотечка едничка,
за да се запозная с игрива ... чка ...
Мернах я отзад, бинокъла включИх,
обърна се и ... обущата затрих.
Решавам аз че в дискотека няма
нищо свестно ... няма дама.
В университета си решавам,
че на мадама ще го давам.
Запознаваме се нещо, лаф,
а пък тя направи гаф.
Сериозна връзка, време е -
Със Стефания - на сърце е.
Минава ден ли - минават два,
А тя неще да сготви капама.
-Отивам да работя, вземи ти почисти !
-Утре, утре ... че днеска ме мързи ...
Измина месец, не дочаках два,
Със Стефка не излязох на глава.
Отчетох го за грешка, но опитах пак,
Със Гери много беше ми мерак.
Прибрах я в нас, а тя добричка,
но ме съсипа със игрива .......
Реших аз че в началото е пуст мерак,
но пък вече изтощен съм - направо брак.
Говорих с нея, обясних и всичко,
А пък тя избърза ... веднага "чичко"
Издържах със нея ... на инат
но накрая вече бях разпнАт.
Така успяха гадните и недни хали,
от жени да ме откажат "малиииииии".
Какво ще правя аз сега,
отново сам ще готвя ... капама.
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
леле в един сайт едно женище ми праща "флирт" и ми написала -Може ли да те гушкам тебе че моето мече го няма? аз като я видях изстръпнах тя е по голяма и дебела от мене тя е огромна мощтна е като Съветският Съюз от едната страна изгрява от другата залязва...аз се потресох...тая ако те заклещи немаш право на отказ а и некъде ако стане свада можеш да си я викаш на проблем като се разлюти тая глиганка има да им маа токати и дуни по китарите...аз и написах викам ходи в зоопарка утрепи си едно мече и си го препарирай па се гушкайте,това според мен и с бранеке не можеш да го свалиш при самозащита,а в лицето е като надзирателка от женски затвор тия по филмите...това не може да ти даде любов и ласка в никакъв случай това ще те осакати щи пречини страшна вреда ще остави ще светиш на 2 кръв като в "Контра Страйк" ако те налегне...
Както се викаше на времето ... риташ по петите и се пускаш по вълните
Луд си ей !
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment