Известие

Collapse
No announcement yet.

Ходите ли по жени развратни ли сте

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обичам жени с мустаци ! Като се цилувами да ми боцка хахаха
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

харесвам жена стройна висока с черна дълга косица и зелени очета с дълги пръсти мммммм и другите дето ми харесват са пак същтите малки миньончета умрем да ви клъвнем душици мили...руси не обичам много са слаби в леглото и загубени,чернокосите са страстни- жар акана брът ми...

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        Обичам жени с мустаци ! Като се цилувами да ми боцка хахаха

Вака, УбичЪм тЪ.

П.С. - Утре вечер ще минавам през Търговище.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          харесвам жена стройна висока с черна дълга косица и зелени очета с дълги пръсти мммммм и другите дето ми харесват са пак същтите малки миньончета умрем да ви клъвнем душици мили...руси не обичам много са слаби в леглото и загубени,чернокосите са страстни- жар акана брът ми...
          Кратко ,точно и ясно даже и анимирано.
          http://vbox7.com/play:603720f1
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
            Вака, УбичЪм тЪ.

П.С. - Утре вечер ще минавам през Търговище.
            вие сте за една друга тема бре малко по надолуу
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Токич а точно искам да ти споделя че в Пазарждик като проценти и брой на населението съм виждал най яките самолети да преминават луд ставаш бате и да си женен ще изневериш просто нема да издържиш на напъна,няма населено място в БГ с толкова и такива резачки явно климата ги вае не знам,и са много палави хич не са залупени и задръстени те софиянки само позират фръцка се и до тука излезнало да те дразни да си покаже дрехите не да живее, а онова облечено с едно сатенено рокле неприлично късо с едно сабо просто и семпло и естествено и като те фане те поздравява с оргазми за добре дошъл.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                Токич а точно искам да ти споделя че в Пазарждик като проценти и брой на населението съм виждал най яките самолети да преминават луд ставаш бате и да си женен ще изневериш просто нема да издържиш на напъна,няма населено място в БГ с толкова и такива резачки явно климата ги вае не знам,и са много палави хич не са залупени и задръстени те софиянки само позират фръцка се и до тука излезнало да те дразни да си покаже дрехите не да живее, а онова облечено с едно сатенено рокле неприлично късо с едно сабо просто и семпло и естествено и като те фане те поздравява с оргазми за добре дошъл.
                ама дяволски си прав !!!!
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

а не бе...

Comment

https://www.vbox7.com/play:2363d867

Comment

от давна не съм го виждал Светльо да попростееме,за последно крещя преди лайфа на КИС една песен на БТР -аз изгубих всичко до край лапай кура и си трай...

Comment

Working...
                      X