Известие

Collapse
No announcement yet.

Влюбвате ли се често още ли ви се случва

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Не се притеснявай, ние четем трудно и продължително - усеща се пренебрежението ти към главните букви и препинателните знаци.
    Миро, аз затова си съставих тълковен речник и сега си правя справки.
    Обаче бирата в чашата ми свърши, а аз съм влюбена.
    В новия модел бира, който тествам от дни.
    Почти като вода е.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      еееееее ПЗ аре бе банда ела да тропнеме по масата да видят кой е мъжа тука...
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

виж кво Ранобудно слушай счу ти оратим я... от 3 до 93 и 3 часа след смъртта всичко ми е контингент и е под опасност...

Comment

хахаахахахаахахахааха

немоаааааааа
          0884650778 токи4а

Comment

виж кво Ранобудно слушай счу ти оратим я... от 3 до 93 и 3 часа след смъртта всичко ми е контингент и е под опасност...
            Виж сега, аз пари съм дала за тая бира и, ако повърна, ще си имаш неприятности :zapretvam rukavi mujkata:
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Румене ти си !!
              0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                Румене ти си !!
                Той сигур е по потник, бре - кви ръкави..
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

е може ли да се наливаш от мъка по мене по сред нощите?па кажи си бе облечи си кожените гащи сложи си фуражката и вземи бича най обичам Строга Господарка,ще ми вържеш ръцете от зад аз ще коленича пред теб ще ми набуташ прашките в устата и да не мога да викам и ще ме бичуваш с сутиена...

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

не съм по потник гол съм по гащи лежа по корем и пиша че ме мързи да стана да седна на стола, требе да има нещо за ядене да се прилъжа сам да стана.

Comment

е може ли да се наливаш от мъка по мене по сред нощите?па кажи си бе облечи си кожените гащи сложи си фуражката и вземи бича най обичам Строга Господарка,ще ми вържеш ръцете от зад аз ще коленича пред теб ще ми набуташ прашките в устата и да не мога да викам и ще ме бичуваш с сутиена...
                    Винаги съм твърдяла, че тревата не е за всеки.
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

не съм по потник гол съм по гащи лежа по корем и пиша че ме мързи да стана да седна на стола, требе да има нещо за ядене да се прилъжа сам да стана.
                      па ли си пиян бре
                      0884650778 токи4а

Comment

не пуша жожобица ако ще и най якият холандец да е не пипам,и не пия тия неща са скучни няма адреналин.

Comment

не пуша жожобица ако ще и най якият холандец да е не пипам,и не пия тия неща са скучни няма адреналин.
                          Добре, де - разбрах, че холандци не пипаш.
                          Само риба и туй то.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

риба и това е и си барам белите бъбречета от скука че ми е скъсан джоба като не ми кълве...

Comment

риба и това е и си барам белите бъбречета от скука че ми е скъсан джоба като не ми кълве...
                              Ми така е - на едно голо кюспе, не знам на какво се надяваш.
                              Само водата мътиш.

Вземи 2-3 ашладисани бутылочки Молотов и ще видиш масово поразяване.
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

на мене лично любовтта не ми понася чувствам се зле,отслабвам,гади ми се абе като бременна жена,немаш търпение да я видиш,да я заговориш,абе щи изхвръкне сърцето а най мразим онова гадно чувство дето ти се свива стомаха отвратително е,не можем да и обелим 2 думи смислени не че ако не съм хлътнал ще чуе и 2 смислени де,зяпам и ръцете врата шията и гледам да не ме види че ме е срам,те се светкат де не са прости имат усет аз нямам никакъв,ходите заедно ма си говорите пълни глупости кой къде е учил като малък любими неща за ядене и двамата много харесвате животните,разбираш ли се с вашите и тн,и като почне да си гледа часовника на телефона или на ръката и подскачаш че времето ти свършва и си пропилял вечертта отново,ква любов бе то те прави да хъркаш това чувство...
                                Това е едната страна на влюбването - тази, в която се чувстваш слаб, но има и друга, ако може да се каже хубавата, за която нищо не споменаваш.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X