да се пребройме с студените сърца кой сме тука лъвовете...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Влюбвате ли се често още ли ви се случва
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда се пребройме с студените сърца кой сме тука лъвовете...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
на мене лично любовтта не ми понася чувствам се зле,отслабвам,гади ми се абе като бременна жена,немаш търпение да я видиш,да я заговориш,абе щи изхвръкне сърцето а най мразим онова гадно чувство дето ти се свива стомаха отвратително е,не можем да и обелим 2 думи смислени не че ако не съм хлътнал ще чуе и 2 смислени де,зяпам и ръцете врата шията и гледам да не ме види че ме е срам,те се светкат де не са прости имат усет аз нямам никакъв,ходите заедно ма си говорите пълни глупости кой къде е учил като малък любими неща за ядене и двамата много харесвате животните,разбираш ли се с вашите и тн,и като почне да си гледа часовника на телефона или на ръката и подскачаш че времето ти свършва и си пропилял вечертта отново,ква любов бе то те прави да хъркаш това чувство...
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
ма докато го напиша АЛфи вие се нахвърляхте...не можем толко бръже...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБрей, голяма активност праскаш - не е лошо като откриваш тема да напишеш първо твоето мнение.
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениепраскам праскам колко да праскам докато ме праснат лоуууу лошитееее...в ритъма ще влезе господин 100 Модита...
Айде, крОтни се малце, че ще настане скука
Comment
-
аре бе къде си Раносабахлян па яла при назе,живота ще ви се промени мно0ого от както ме познавате...кажи ти влюбвала ли се какво?те май жените не се влюбват а или...
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
не бой се нема кой да реве за мене аз съм пропаднал мене кучета ме яли...
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеаре бе къде си Раносабахлян па яла при назе,живота ще ви се промени мно0ого от както ме познавате...кажи ти влюбвала ли се какво?те май жените не се влюбват а или...
1. Дай 1 цигара;
2. Дай левче;
3. Дай да ти кажа - нещо хубаво те чака.
И все "дай". Една не рече "зЕми", м`аа му стара.
Това последното.. как стъкми 3 изречения в 1, не схванах. Добави гуарана и картинката ще е пълна : )))
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеаре бе къде си Раносабахлян па яла при назе,живота ще ви се промени мно0ого от както ме познавате...кажи ти влюбвала ли се какво?те май жените не се влюбват а или...
както се казва секса беше някога удоволствие !! . ся си е предизвикателство !!
хахахахахххххаах155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениекак бре я сам с тебе
както се казва секса беше някога удоволствие !! . ся си е предизвикателство !!
хахахахахххххаах
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениема докато го напиша АЛфи вие се нахвърляхте...не можем толко бръже...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениее ти па циганка щи даде нещо?ти стригала ли си костенурка...така и не каза на колко години си и снимка нямаш можеше да прехвърчат искри самотен съм...
В съседната тема.
Ама ти се наспа и забрай.
А кака ти кОпа междувременно.
О, детелини, о, глухарчета.
Comment
Comment